Берен Саат от Звездите ... до ВВ Кьосем Тема 13

• 104 395
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • AMS

Привет, момичета!!!

Зад кадър  hahaha

И на концерт >>>

Скрит текст:

# 376
  • AMS
Момичета,
Извънредна емисия

Много лоши нови от Истанбул,
но за нас има една добра.
Доколкото разбирам,
Берен и Кенан, ден преди случилото се,
са отпътували за LA

Скрит текст:
برين سأت وزوجها كينان دوغلو التقطا في يوم سابق في مطار أتاتورك في أسطنبول أثناء توجههم الى مدينة لوس انجلوس الامريكية لقضاء أجازتهم

брен, аз съм съпругът й кийнън doğulu ltqţạ ден по-рано на летище ататюрк в истанбул
по време на пътя към град лос анджелис америка да прекарат ваканцията

# 377
Здравейте! Hug

Ужасно е, нямам думи! Черен ден за всички! Бог да прости загиналите! Cry
Чета и ми се плаче...толкова невинни жертви, толкова страдание, заради алчност и фанатизъм!

Спокоен ден!

Скрит текст:
П.П. Днес на Петровден да пожелая здраве и късмет на празнуващите! Нека Св. Петър и Св. Павел ни закрилят и бдят над семействата ни!

# 378
Дива  Hug  Дана  Hug  момичета  Hug

Съпричастни с трагедията в Истанбул. Какъв късмет за Берен ,че са пътували ден преди атентата.

Кьосем Султан

Wink

# 379
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Дива Hug Дана   Hug Тио  Hug

Ужасна трагедия, жалко за невинните жертви.
Накъде отива този свят и докога ще се случват такива ужасни неща, не знам.

Нашето любимо момиче Берен на косъм се е разминала с трагедията, за щастие. Пише, че с Кенан щели да прекарат един месец в Америка. Вероятно ще отпразнуват там и годишнината от сватбата си през юли. Докато актьорите се отдават на заслужена почивка, тече активно каста за втори сезон, в който ще видим много нови персонажи.

Според последните слухове към актьорския състав на „Великолепният век – Кьосем“ със сигурност ще се присъдени  Мерт Язъджъолу като един от синовете на Кьосем. Новото е, че контрактът с него вече е подписан.

Подписан е и контрактът с  актрисата Невра Сезерли, която ще бъде главната хазнедар на харема - Кевсер Хатун на мястото на Дженнет Калфа.

Не било сигурно още дали актьорът Метин Акдюлгер ще влезе в ролята на Султан Мурад ¬IV. Все още се обсъждали и други имена.

Говори се също така, че се търси нова актриса за ролята на Мелике.

Тимур Савджъ е отправил предложение към актрисата Серенай Саръкая за ролята на хасеки на султан Мурад, вероятно Айше Хатун. Актрисата в момента обмисля предложението, а в същото време е получила и предложение за главна роля в сериал на продуцентската компания Ай Япъм. Какво ще избере, щяло да стане ясно съвсем скоро.

На всички, които наминат оттук пожелавам приятна вечер!

# 380
Здравейте Hug

Дъгичка Hug благодаря за новините около сериала bouquet! Като гледам този Метин Акдюлгер - светлоок е, даже май е със сини очи, русокос а малкият Мурад беше с тъмна коса, тъмни очи, като въглени и онзи характерен поглед изпод вежди на тези черни и горещи очи. Това се набива в съзнанието на зрителите и те вече свързват съответните черти с образа. В тази връзка - не ми харесва този избор Naughty Crossing Arms...не ми се вързва. Светлоок и светлокос - прилича ми повече на порасналите Баязид или Ибрахим! За Мурад ми допада - Мерт Язъджъолу.
Спомням си, че не можах да възприема и Дилруба в началото, защото малката актриса имаше прекрасни очи, като на сърна, а Йойкю К. има изразителни сини очи и те се набиват още в първия поглед.
Разбира се, че това са подробности за много хора, но лично за мен е важно Wink. Важно ми е за възприемането на образа като едно цяло. Например, актьорът, играещ порасналия Мустафа идеално си пасна като продължение на малкото момче - тип и физическо излъчване...походката (плаха, ръцете прибрани до тялото...много характерна), очите, чупливата коса.
Лично аз съм на мнение, че за Мурад IV трябва да е актьор с тъмни коси, черни очи, висок. Погледът трябва да напомня онзи, показан ни от малкия атьор.

Peace Hug ама и аз едни претенции ooooh! Laughing

bouquet

# 381
  • София
Здравейте,момичета!

Серенай няма ли да се снима в Кварлталът на богатите?Не го следя по принцип,но майка ми го следи и много му се вълнува на сериалчето,та се сетих,че май продължават да го снимат или се лъжа

Светлият актьор и на мен не ми допада, съвсем друг тип беше малкия сладур Мурад-чо.Но пък истината е,че този Метин Акдюлгер има подходящото излъчване за ролята на жестокия султан Мурад.А Мерт на снимката изглежда повече се доближава до външните белези на малкия Мурад,но много невинен вид има,не знам как ще докара ролята на ужасния султан.Обобщено- и двамата тези не ми допадат за ролята.Не може да няма някой тъмен актьор с подходящо зловещо излъчване.Ами да търсят де...

# 382
Привет на всички в темата !  Hug

Дъгичка  Hug
Относно Мурат и предположенията ,за това кой ще се превъплъти в образа му :
Мурат е бил известен с това ,че е бил много силен физически ,без проблем е въртял боздугана ,поради това си представям физически по-атлетичен артист за него...като Ибрахим Чиликой или Чаатай ...

снимка зад кадър :

и малко Joy hahaha

# 383

Eдно кафе ...

...и една информация ...

Скрит текст:
В новом сезоне Кесем зрителей ждёт большой сюрприз. Берен Саат покинет сериал, а на её место придет Нургюль Йешильчай. Берен Саат снимется лишь в первой серии нового сезона, который будет транслироваться уже в новое время. После, нас ожидает скачек времени и перед нами предстанет Кесем в исполнении Нургюль Йешильчай.
ОНА НЕ ЗАХОТЕЛА СОСТАРИТЬСЯ

# 384
  • AMS
Привет, момичета!!!
Дъгичка,  Hug Дана,  Hug Тио,  Hug НиК,  Hug
благодаря за споделеното!!!
Усилено вече се пише за това,
че ще има друга актриса в ролята на Кьосем.
Ами добре, но Берен вдигна високо летвата в тази роля,
така, че няма да е лесно на следващата.
Въпреки всичко пожелавам успех  Peace
Явно стратегията на ТИМС  вече е насочена към Мурад IV,
а не към султанките.
И не ми се вярва, че Берен е отказала да бъде "състарена".
Да не би в Моят свят да не беше не само състарена,
но и няма, сляпа и глуха!!!

Аз си преглеждам гифчетата
и ще пусна някои от Началото >>>

# 385
Здравейте  Hug

Благодаря за новините! bouquet
Много ми е странно, честно казано! Въобще не мога да повярвам, че Берен не иска да бъде "състарена", защото тя е актриса и най-вече голям професионалист. Според мен, образът на Кьосем ще бъде на втори план и поради тази причина е взето такова решение. Но, чудя се, защо не наемат по-възрастна актриса за образа на Кьосем, а ще използват млада и ще я състаряват с грим newsm78 Thinking

До скоро! bouquet

# 386
  • AMS

Дана,  Hug благодаря, че написа пост!!!
Мислех си, че няма да доживея, някой да напише две думи.
То темата не е само за Кьосем, а и за другите проекти на Берен,
към които се връщам с удоволствие >>>

Та, днес правих гифчета за една друга нейна класическа роля >>>

Надявам се да не чакам дълго за следващ пост   Grinning

# 387
Привет момичета  Hug

Една новина относно втори сезон на ВВ_Косем-Мурат ...

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/07/blog-post_41.html

... и порция хумор !

# 388
Здравейте, дружки!

Благодаря ви за споделеното!

Дива,  HugТио  Hug Дана  Hug

Извинявам се за отсъствието си. Дива, приемам забележката ти като напълно основателна и си посипвам главата с пепел. Ще се опитам да се поправя. На море съм от седмица и прекарвам цялото си време навън. За известно време тотално се отдалечих от всичко около сериала и много ми е залипсвал. Чета всеки ден по нещо, но докато намеря време да го споделя и прочитам точно обратното. Кое и дали има нещо вярно във всичко, което се пише вероятно ще разберем чак като почнат снимките. Но пък и в  предположенията и очакването има някакъв чар.

За участиието на Нургюл Йешилчай  много се радвам и силно се надявам точно този слух да е верен. Тя е класна актриса и според мен ще се справи прекрасно с ролята, която ще й поверят. Договорът с нея бил вече подписан и е с продължителност 1 година. Изобщо не вярвам обаче, че тя ще бъде новата Кьосем и че Берен, която се справи великолепно в първи сезон ще напусне сериала. Екипът няма навика да опровергава ширещите се слухове в пресата и това в случая може само да усили интереса към втори сезон.  Вероятно ще поверят на Нургюл съвсем нов образ и по всяка вероятност ще е такъв, който ще противопоставят на Кьосем. А двете като се разиграят, направо искри ще хвърчат.

Прочетох и още един слух, на който изобщо не хващам вяра. Че Берен напускала сериала не защото искат да я състаряват /то голямо състаряване до 40 годишна/, а защото е приела да се снима в арабски сериал срещу много висок хонорар, заедно с актьори от различни националности. Щяла да играе ролята на чужденка, която се омъжва за крупен арабски мафиот. Информацията е от известен сайт в Дубай, а продукцията била мащабна и в реализацията й щели да участват няколко арабски страни - Дубай, ОАЕ и Йордания. Нищо чудно да е вярно, но със сигурност ще се случи след ВВК.

Говори се също, че Хазал Кая щяла да изпълнява ролята на една от дъщерите на Кьосем, по всяка вероятност Айше.  Серенай Саръкая пък вече била избрала друг проект и със сигурност няма да влезе в Кьосем, което за мен лично е добре, защото нещо не я харесвам.

Продължавам със слуховете.

Втори сезон на ВВК обещава на зрителите си много изненади, но най-интересния въпрос е разбира се свързан с актьорския състав. Според слуховете в новия сезн ще видим 15-20 нови герои, като ролите ще бъдат поверени все на известни лица.
Говори се, че към актьорския състав ще се присъедини талантливата и популярна актриса Йозлем Йълмаз и тя ще пресъздаде образа на една от османските султанки. Засега не се знае каква точно ще бъде нейната роля, но било почти сигурно, че тя ще участва във втория сезон на сериала. Йозлем Йълмаз е 29 годишна актриса, която получава голяма популярност сред зрителите с ролята си в сериала Незабравима/ Unutulmaz . Тя работи в сферата на киното и сериалите от 2006 година, а последната й работа е главна роля в сериала Черен хляб/Kara Ekmek който завоюва огромен успех в арабския свят.

За протокола, аз съм й голям фен след "Черен хляб", където игра заедно с нашето момче Енгин Хепилери и Усхан Чакър, с който пресъздадоха великолепна двойка.

И най-новата порция "новини":

   - Снимките за новия сезон ще започнат около средата на август. Първият тийзър ще бъде излъчен в края на август или началото на септември.

   - Снимачният екип ще се премести от Хадъмкейе на ново място. Това е свързано с многообразието на местата, където ще се развива действието във втори сезон.

   - В сериала се очаква да има няколко женски персонажа освен Кьосем и дъщерите й, жените на Мурад IV и други.

   - Тази седмица са се състояли първите пробни снимки на Нургюл Йешилчай. Актрисата е прекъснала ваканцията си за ден заради снимките, а накрая всички са останали изключително доволни от резултата.

   - Тъй като има прекалено много нови мъжки персонажи, актьорите се подбират много внимателно. Сценаристът  Йълмаз Шахин е създал изключително интересни персонажи.
-
   Тимур Савджъ в началото на „Кьосем“ е наел специален екип за работа зад кадър по видеата, който ще работи и през новия сезон. Съдейки по това, може да се предположи, че след време ще гледаме и „Тайният свят - ВВК“.

Слагам и един нов клип, посветен на сериала и изчезвам засега.
Пожелавам хубав ден на всички, които наминат оттук.

https://youtu.be/HZIb6raTx24

# 389
Здравейте! wavey wavey wavey

Надявам се да не ми изтрият поста, защото е пореден, но вече нямам възможност да редактирам вчерашния, така че ще рискувам.

Нургюл Йешилчай е коментирала новините около участието си в „Кьосем“

Актрисата Нургюл Йешилчай, която според слуховете ще участва във втория сезон на ВВК е била забелязана от журналисти в района на Нишанташъ. Когато я виждат, репортерите веднага я засипват с въпроси относно участието й в историческия проект. Актрисата е казала следното: „Почакайте малко, все още нищо не е сигурно. Току що се уговорихме, но все още нищо не е финализирано.“
Нито новинарския сайт „Hurriyet“, нито самата актриса са казали нещо по въпроса, че е възможно тя да замести Берен в ролята на Кьосем във втори сезон.

Източник: https://vk.com/muhtesem_yuzyil_fan

Мехмет Гюнсур във ВВК

Мехмет Гюнсур
ще се присъедини към актьорския със. Гюнсур, който изигра ролята на Шехзаде Мустафа във „Великолепният век“ този път ще се превъплати в образа на Хезарфи Ахмед Челеби.

Тази вечер ще се състои сватбата на Кадир Догулу/Мехмет Гирай от „Великолепният век – Кьосем“  и Неслихан Атагюл. Сватбата ще се състои в раайона на Бейкоз в хотел „Aija Otel“, който се намира в Чубукчу. На церемонията ще присъстват семействата на младоженците, както и най-близките им приятели.

Предлагам ви и едно много интересно видео от среща на Кадир Догулу със студенти от Евпопейския университет, която се е провела на 16 май 2016 год. Задават му много интересни въпроси, а някои от отговорите му са изключително любопитни. Хареса ми чувството му за хумор, както и неговата непосредственост. Стана ми още по-симпатичен.

https://new.vk.com/video?z=video-76350204_456239333

Аслихан Гюрбюз/ Халиме Султан в лятно настроение.

И една загадка за събуждане от лятната летаргия. Коя е дамата зад шапката?

Хубава петъчна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт