"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 056
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Аз не можах да гледам - последно Стилянова е бременна, а Захариева е намерила теста и, така ли? А защо ревеше в промото?

# 661
  • Разпиляна във въображението
Защото е отблъсната

# 662
  • Пловдив
Аз в серията не я видях да реве newsm78
Тоя Сашко...тоя Сашко...Наталка го целува пред всички,па после насаме я насмете да не фамилиярничела ooooh!

# 663
В бележката от Биляна за Сашо(дето я чете Наталия) за каква тайна ставаше въпрос?Тя беше написала,че и е споделил  "тайната си"?

# 664
  • Пловдив
За сърдечните операции...нали другите не знаят.

# 665
За сърдечните операции...нали другите не знаят.
Това ли било?То пък една тайна...все едно са  тинейджъри newsm78 . НАдявах се на нещо по завъртяно...

# 666
Последните 2 серии ги гледах на пресекулки.Между Калин,Биляна,Сашо и Наталия трябва да преговарям да видя каква е атмосферата.
На мен ми се струва,че Захариева по-скоро би изнудвала Захариев или Стилянова,или някакъв ултиматум би поставила.Ако излъже,че е бременна,суматохата около това ще е за кратко,защото Пеци веднага ще я прегледа на ехографа и там всичко ще се види Wink

# 667
Последните 2 серии ги гледах на пресекулки.Между Калин,Биляна,Сашо и Наталия трябва да преговарям да видя каква е атмосферата.
На мен ми се струва,че Захариева по-скоро би изнудвала Захариев или Стилянова,или някакъв ултиматум би поставила.Ако излъже,че е бременна,суматохата около това ще е за кратко,защото Пеци веднага ще я прегледа на ехографа и там всичко ще се види Wink
Хахаха! И ще и каже, че не е бременна, а я е хванала критиката.

# 668
Хахаха! И ще и каже, че не е бременна, а я е хванала критиката.
Тя му казва,че ще се налага да стои повече време в къщи.Може да има предвид че ще му угоди да го включи в бизнеса и така тя ще е по свободна newsm78 Може да с опитва да го спечели с добро.Като крайна мярка,разбира се  Mr. Green

# 669
По-интересно ще е да му каже, че е бременна. И другата като му сервира същото, и на Пеци ще му отеснее болницата. Mr. Green

# 670
  • Разпиляна във въображението
Аз в серията не я видях да реве newsm78

Даваха я в банята. Беше се обгърнала. Жената има чувства към Пецо, или просто сега ги преоткрива след като е на път наистина да я напусне. Онези са били забежки, друго си е, когато са намесени и чувства /не че бих търпяла и едното и другото/

# 671
Сега мярнах промо за довечера-Стилянова е на магарето,дали и махат бебето или е преглед newsm78

# 672
  • Пловдив
Сега мярнах промо за довечера-Стилянова е на магарето,дали и махат бебето или е преглед newsm78
Е...няма Пеци да си я прегледа,та... Mr. Green

# 673

А аз мернах Захариева как показва теста на Пеци и му казва, че ще има бебе.

# 674
Може ли линк към промото?

Общи условия

Активация на акаунт