Работа, CV-та, HR-и, съвети - 53-та тема

• 83 648
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • на последния етаж
Може би ще се получи на място, което не ми е никак удобно. Кандидатствах, защото компанията е добра, бивши конкуренти. Но локацията... Вчера, след като пътувах около час и двадесет минути в ранния следобяд се замислих много сериозно мога ли да си причинявам това ежедневно?! Живея в Гео Милев, а офисът е до Била на бул. България, не шофирам. Както и да го мисля, май сутрин и вечер по-малко от час и половина няма да ми отнема, а и транспортът е толкова неудобен!  Confused

Стискам палци най-после да намеря мястото си!  Praynig

# 16
  • КиТ
Успех ти пожелавам Hug

# 17
  • София
Може би ще се получи на място, което не ми е никак удобно. Кандидатствах, защото компанията е добра, бивши конкуренти. Но локацията... Вчера, след като пътувах около час и двадесет минути в ранния следобяд се замислих много сериозно мога ли да си причинявам това ежедневно?! Живея в Гео Милев, а офисът е до Била на бул. България, не шофирам. Както и да го мисля, май сутрин и вечер по-малко от час и половина няма да ми отнема, а и транспортът е толкова неудобен!  Confused

204 е доста удобен автобус, хваща се на хотел Плиска.
Обаче зависи в коя част на Гео Милев живееш. Ако се налага да пътуваш със 72... тогава напълно те разбирам.

Късмет, момичета!

# 18
  • на последния етаж
Обаче зависи в коя част на Гео Милев живееш. Ако се налага да пътуваш със 72... тогава напълно те разбирам.
Да, с 204 е що-годе удобно, но аз живея до 31-во училище.

Късмет и от мен на всички!  Grinning

# 19
Трябват ми още мнения по моя казус. Много и различни мнения дадохте на тд в миналата тема. Дайте и на мен!

Тд, как са при теб нещата?

# 20
  • София
Да, с 204 е що-годе удобно, но аз живея до 31-во училище.

Да, разбирам те. Свръх-неудобно е.

Естел, съвсем спокойно можеш да се оглеждаш. Само не напускай докато не си намериш нещо по-добро.

# 21
Естел, моята ситуация е подобна. Работя на ниска заплата, защото съм на половин ден, естеството на работата ми харесва, не е тежко засега. Иначе работната атмосфера е ужасна, само жени сме, като повечето са с манталитет, много различен от моя. С две думи, аз ги дразня ужасно и те ме дразнят ужасно и полагаме големии усилия да се изтърпим взаимно:lol:
От една страна в определени моменти едва ми издържат нервите. От друга-получих това, което исках- приятна работа с добро работно време, не се преуморявам и имам време за себе си и семейството си.
За мен винаги е било важно да имам свободно време. Не съм от хората, които ще работя по 12 часа, за повече пари. Научих се да си ценя здравето ( за съжаление малко късно) и отдавна рабзрах, че никой няма да ми каже-мерси, ако се престаравам и преуморявам.
Та на твое място бих стояла, доколкото мога да издържа. Ако ти излезе друга, по-добра възможност, ще напуснеш, разбира се, но не бива да избързваш. Предполагам, че съм по-голяма от теб, сменила съм доста места и съм категорична в едно-никъде няма идеална колегиална атмосфера. Един човек може да е, но винаги се намира кой да внася смут и напрежение.

# 22
Благодаря ти много за поста и съвета, Валерина!

# 23
  • Сф
Естел, ти имаш ли друго предложение, което обмисляш? Ако нямаш, стой си на сегашното и търси ново, но не напускай преди да намериш.

# 24
  • Бургас
Естел, и аз те съветвам същото като Валерина. Човек като мине определени години осъзнава някои неща. Ако самата работа ти харесва остани. Колегите не ги отразявай много. Не се знае, може след време тях да ги няма там. Ако парите не те удовлетворяват се оглеждай за друга работа, но недей да напускаш докато не намериш нещо по-добро.

# 25
Нямам друго предложение, но и не търся.
Макар и трудно се оправям с парите.

# 26

Това изобщо не е за подценяване.
Присъединявам се към другите мнения, да не напускаш преди да си намерила друго.

# 27
Искам да Ви пожелая тази година, за Възкресение всяка една от нас да намеря своята мечтана работа и реализация!  bouquet

# 28
Здравейте. Май за първи път се записвам в тази тема, но ми е интересна, а и съм в търсене на работа.
Завърших "Управление на човешките ресурси" преди години, но за съжаление тръгнах по бригади и така и не натрупах някакъв опит. После майчинство и вече избледня наученото.
В малък град съм, ориентирам се към други сфери, производство дори.
Пратила съм 2 СВ-та в едно предприятие за различни длъжности, но нямам още отговор, а времето минава...( иначе отговарят)
Препоръчително е с нормален работен ден, заради детето и така възможностите намаляват. Не че няма да има кой да се отзове, но друго си е.
 Peace

# 29
Някой има ли идея, какво би било заплащането за работа в кол център с гръцки език?

Общи условия

Активация на акаунт