Работа, CV-та, HR-и, съвети - 53-та тема

• 83 719
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Аз бих написала само: Foreign languages - English - C1
+ коя е обучаващата организация.

# 661
Аз бих написала само: Foreign languages - English - C1
+ коя е обучаващата организация.

В действителност само обучаващата организация и нивото. То е ясно със сертификат за A,B или С доколко владееш английския.
A little goes a long way, затова не претрупвай CV-то с излишни фрази и изречения.

# 662
Благодаря за отговорите!

Спрях се на "Completed C1 English language course in AVO Bell in 2012.", защото няма как да напиша само
"Foreign languages - English - C1", т.к. го пиша в раздел "ADDITIONAL INFORMATION".
И на мен ми се струват полетата за езици и скилс излишни, но навсякъде такива CV-та се използват, така че не искам да рискувам. Кой знае на кой ще попаднеш ...  Grinning

# 663
  • София
Имам много добри умения с ръцете, инструменти и т.нат.
Кандидатствам основно в лаборатории (където са предимно женски състав). Как да впиша това качество в СВто, понеже не рядко търсят и такъв кадър? newsm78

# 664
Аз не разбирам как могат да се впишат в лабиратория тези умения. За какво биха ти помогнали?

# 665

Starrydream, може би в "Допълнителни умения и компетенции" да напишеш нещо от рода на: внимание към детайла, добри умения за работа с инструменти?

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 13:06 от Tatti

# 666
Starrydream, в допълнитенли умения вписваш "сръчност", може да добавиш и други, характерни за теб, умения, като например "аналитично мислене" или "добър в екипна работа" Peace

ПС Нена ме изпревари!  Peace

# 667
  • Бургас
Според мен "сръчност" и "внимание в детайлите" звучат някакси отнесено. По-добре напиши нещата по-подробно - с какви точно машини и съоръжения можеш да боравиш и какво можеш да правиш. Защото и аз например може да съм сръчна, но не мога да поправям ел. инсталации и ВиК. Като пример го давам.

# 668
  • София
Starrydream,
.... като например "аналитично мислене" Peace
ПС Нена ме изпревари!  Peace
Това съм го написал. Явно трябва понеже на едно интервю ми казаха че предния мъж, който сложили не знаел и с гаечен ключ как се борави... Това имам предвид, а не да изброявам половин страница с какви апарати имам опит.
Сръчност, явно ще го оставя. Peace

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 12:43 от Starrydream

# 669
Аз не съм сигурна за какво става въпрос, но не може ли просто да напишеш, че имаш опит с ремонт на апарати или каквото е там?
Иначе никога не знаеш "Ленчето" какво иска да прочете в твоето CV. От друга страна, повечето ейч ари не обичат и нямат време да четат дълги и подробни CV-та.
Ами на предния може да не са му харесали, че е бавен или нещо друго...

# 670
"Технически умения" не върши ли работа? Ако проявят интерес точно какви, тогава обясняваш.  Simple Smile

# 671
, повечето ейч ари не обичат и нямат време да четат дълги и подробни CV-та.

Това и на мен ми направи впечатление, когато си търсех работа. Навсякъде изрично споменаваха, че ще се разглеждат само кратки СВ-та. Което за мен беше добре дошло, понеже пък много мразя да разтягам локуми за нещо, което мога да опиша с 3 думи.

# 672
  • София
"Технически умения" не върши ли работа? Ако проявят интерес точно какви, тогава обясняваш.  Simple Smile
Бинго  bouquet

# 673
'сръчност при изпълнение на технически дейности' по-добре описва това, към което искаш да насочиш вниманието

# 674
Имате ли наблюдения върху ТАЕН КЛИЕНТ?
Всичко е по електронен път изглежда, т.е. комуникацията с работодателя. Живея в малък град, дали въобще ще ме пращат някъде тук и колко плащат?

Общи условия

Активация на акаунт