Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 803
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Отново съм очарована от Амазон и отношението им към клиентите!
Писах им сутринта, пратих снимки. Отговориха ми, че тъй като артикулът е от склада, не могат да го заменят, но ми връщат парите и да го задържа. Молят ме да поръчам наново пъзела, ако го искам, и да им пиша с номер на поръчката, за да ми наредят най-бързия начин на доставка и да ми махнат пощенските. Освен това ми дават 5П отстъпка, които мога да използвам за следващата поръчка, ще ми бъдат приспаднати автоматично.
Как да не ги обича човек и как да не се пристрасти? Simple Smile
П.С. На мен не ми поеха връщането на едни мокасини, които бяха умалени, въпреки че бяха в 30-дневния срок. Поръчани до превозвач, не от склада.

# 421
nikol ivanova И аз не мога да ти отговоря точно за цените, но аз поемам риска от склада когато си струва, а тези боти на 25.05.2016 са били на 35,35 Е.  Peace

# 422
Мъжът ми има подобни боти Тимбърленд и са толкова тежки, че почти не ги носи. Според мен има грешка, че тежат 1,2кг с кутията, вероятно са имали предвид 2,1 както е посочено в англ.амазон.

# 423
  • София
Можете ли да препоръчате какъв скутер/ тротинетка да взема на детето, момиче, 6 годинки.
Нещо ако ви се е мернало в Амазон и знаете че е Ок?
Имаме скутер, подарен, ама от тези металните. Не стига че е грозен, ама колелата му стържат по асфалта някак, те не са гумени, ами като от твърда пластмаса  ooooh! ooooh!
Та чудя се какъв да взема, нещо малко по- свястно, може би с три колелца ( две отпред или отзад)  newsm78

# 424
  • Бургас
Можете ли да препоръчате какъв скутер/ тротинетка да взема на детето, момиче, 6 годинки.
Имаме скутер, подарен, ама от тези металните. Не стига че е грозен, ама колелата му стържат по асфалта някак, те не са гумени, ами като от твърда пластмаса  ooooh! ooooh!
Та чудя се какъв да взема, нещо малко по- свястно, може би с три колелца ( две отпред или отзад)  newsm78

Декември месец взех тази нa големия ми син  за 44 евро - https://www.amazon.de/gp/product/B001OC6D3Q/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 С доставката през превозвач излезе около 100 лв. С две ръце я препоръчвам. Много е хубава и качествена. Дори на сегашната цена си заслужава да се купи. Върви леко, бърза е, има степенка. Малкия иска същата, макар че неговата е до 50 кг, с три гуми и още може да я ползва.

# 425
  • Варна
На двамата по-големи взех по един такъв преди няколко месеца:
https://www.amazon.co.uk/Ultrasport-Kick-Scooter-Pink-Silver/dp/ … ;keywords=scooter
Бяха по 25 паунда, използвах и някакъв код 10/50, та излязоха по 20 паунда. Страхотни са, издържат до 100 кг., т. е. дори и възрастен може да ги кара безпроблемно. Peace

Чоkолина, преди време беше купувала тази играчка https://www.amazon.co.uk/dp/B000FCR4XO/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl? … iid=ID4BC9UQNDL9O. Доволна ли си? Цената ми се струва добра.

Не съм вземала такава играчка, Рони. Peace Някаква подобна съм купувала:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Z1JW68/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Не съм впечатлена, след първоначалното отваряне по Коледа и нарисувани 2-3 неща, беше захвърлена Peace.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 15:01 от chockolina

# 426
nikol ivanova И аз не мога да ти отговоря точно за цените, но аз поемам риска от склада когато си струва, а тези боти на 25.05.2016 са били на 35,35 Е.  Peace

Незнам дали не бъркаш ........Timberland  винаги са държали високи цени. На 35 евро може да са били пак от склада и то евентуално детски. От поне две години поне гледам мъжките и единствено веднъж пак имаше за около 60 евро от склада ............... става въпрос точно за този модел.

# 427
Мъжът ми има подобни боти Тимбърленд и са толкова тежки, че почти не ги носи. Според мен има грешка, че тежат 1,2кг с кутията, вероятно са имали предвид 2,1 както е посочено в англ.амазон.
Колко подобни? Мъжа ми има по-ниския вариант и са леки като перце  Peace
ПП. Тимбърланд ги следя изкъсо,понеже ММ е фен. Този тип на 33 Е не съм го виждала никога. Около 60-58 изчезва.

# 428
  • Sofia
С това описание рискът е малък. Амазон поемат пощенските разходи по връщането, ако е в 30-дневен срок  Peace

https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_gt_rr … d?nodeId=15691931

Magrat* много пъти е писала, че амазон поемат пощенските, но това явно важи само за нея Simple Smile При мен поемат, когато пратката се връща от адреса, до който е доставена (и то не винаги), т.е. номерът с превозвачите не минава.

За тротинетките - фен съм на Micro.

# 429
Имаме скутер, подарен, ама от тези металните. Не стига че е грозен, ама колелата му стържат по асфалта някак, те не са гумени, ами като от твърда пластмаса  ooooh! ooooh!
Та чудя се какъв да взема, нещо малко по- свястно, може би с три колелца ( две отпред или отзад)  newsm78

Декември месец взех тази нa големия ми син  за 44 евро - https://www.amazon.de/gp/product/B001OC6D3Q/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 С доставката през превозвач излезе около 100 лв. С две ръце я препоръчвам. Много е хубава и качествена. Дори на сегашната цена си заслужава да се купи. Върви леко, бърза е, има степенка. Малкия иска същата, макар че неговата е до 50 кг, с три гуми и още може да я ползва.

Худората изглежда прекрасно Simple Smile но може да погледнете и тази http://www.decathlon.bg/trotinetka-town-3-bresil-ogranichena-ser … a-id_8313954.html

# 430

Незнам дали не бъркаш ........Timberland  винаги са държали високи цени. На 35 евро може да са били пак от склада и то евентуално детски. От поне две години поне гледам мъжките и единствено веднъж пак имаше за около 60 евро от склада ............... става въпрос точно за този модел.

Да, за складови говоря. И точно за този модел.

Ето скрийншот:
Скрит текст:

# 431
Тротинетка Худора ( колела р-р 205 )  не я препоръчвам.Купих я от Май тойс,скъса се ръкохватката на дръжката ( някаква мека къслива материя).След няколко карания.Ще си купя нова дръжка,но съм разочарована. Дреболия,но не е изпипана до край .

# 432
  • Варна
Момичета  Simple Smile , бихте ли споделили като връщате стока до Амазон в оригиналния кашон ли я пращате  newsm78, моят е доста обемист
Налага се да върна едно мъжко яке ,което получих вчера,пратили са ми съвсем различно от поръчаното.
Благодаря bouquet

# 433
Момичета  Simple Smile , бихте ли споделили като връщате стока до Амазон в оригиналния кашон ли я пращате  newsm78, моят е доста обемист
Налага се да върна едно мъжко яке ,което получих вчера,пратили са ми съвсем различно от поръчаното.
Благодаря bouquet
Не винаги. Яке и в дебел зебрен чувал /плик съм пращала. Въпросът е да е добре опаковано, за да не се скъса. Пише по възможност в оригиналната опаковка, но понякога пращат в огромни кашони, пълни с хартия.

# 434
  • Варна
Благодаря bouquet
Не винаги. Яке и в дебел зебрен чувал /плик съм пращала. Въпросът е да е добре опаковано, за да не се скъса. Пише по възможност в оригиналната опаковка, но понякога пращат в огромни кашони, пълни с хартия.

dreamingfly bouquet, много благодаря за бързия отговор. Имам и едно по-малко амазонско кашонче ще пробвам с  него newsm78

Общи условия

Активация на акаунт