В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!Тема 10

• 41 428
  • 507
  •   1
Отговори
# 285
Mariaspp честито бебче  bouquet
Карина и на теб честито бебче и бързо възтановяване и на двама ви bouquet

# 286
Момичета, днес в 11.53 ч с планово секцио се роди синът ни Станислав, 3, 030 кг 48 см.
Честити момче,живо и здраво да е!Бързо възстановяване!

# 287
Честито на родилите мами  bouquet

# 288
  • На остров
Днес в 5.12 сутринта се роди и нашето момченце 3 590 и 50 см . Цял ден се гушкаме или аз или татко му кожа към кожа.
Честито на всички нови мами и сладки бебенца !

# 289
Две в едно, колко хубаво си го описала, мила картинка Heart Eyes Честито и тук  Hug

# 290
Две в едно честито бебче bouquet
Аз се мъча с едни болки две седмици става като си мислех че рано ще се роди то и термина ни дойде- утре. Неделя вечерта ми падна запушалката понеделник ходих пак до болницата само 1 см разкритие болки много но матката спокойна главата му наместена тръгнало в правилна посока но още има време. Засега вкъщи чакаме. Хубав ден на всички

# 291
Честито за новите майки и бебоци. bouquet

# 292
  • На остров
Емел може да решило да си дойде на термина бебето като нашият юнак.
При мен както беше 2 до 3 см разкритието и стана бързо 6 после 10. Важното е да си спокойна и да не го мсилиш а и ако не в инвитро хич не е ясно кога точно е термина. То и с инвитро 2 седмици може да се преноси.

# 293
  • София
Честито на новите майчета Simple Smile живи и здрави бебоци

# 294
Две в едно честито бебече,живо и здраво,винаги така да ви е хубаво!

# 295
Здравейте, момичета!

Първо искам да честитя за новите бебчовци! Да са живи и здрави!  bouquet
Ние вече сме си вкъщи! За сега се справяме добре, както тя, така и аз. Надявам се все така да вървим напред във времето.  Praynig Определено осъзнах какво е щастие, след като се роди най-важният за мен човек - дъщеря ми!  Heart Eyes Не знам как съм живяла без нея до сега.

Искам да напиша няколко думи за самото раждане и предварително се извинявам за дългия пост. Приеха ме в Токуда деня преди самото секцио. Не мога да опиша вниманието и грижата, с които бях посрещната. Когато започнахме подготовката - изследвания и процедури, получавах пълна информация за тях. Обясняваха ми какво следва, какво точно да очаквам, което лично мен ме успокоява наистина много. На сутринта на самото секцио вниманието и грижите към мен продължиха. Аз раждах при д-р Герганова, която беше неотлъчно до мен още от поставането на упойката, което не е от най-приятните неща на света. Успокояваше ме, даваше ми напътствия и ми държеше ръката.
Самата операция протече без никакви проблеми и усложнения. След нея целият екип идваше периодично да ме вижда как съм целия ден. Д-р Герганова идваше всеки ден при мен до самото ни изписване, дори ми даваше напътствия за кърменето, а това определено ми беше от полза.
Екипът от неонатолози, който се грижи за бебчетата също е прекрасен! Всеки ден се обяснява как се адаптират, как да се грижат майките за тях. Вниманието и грижата е към всички дечица и майки.

В обобщение искам да кажа, че с две ръце препоръчвам на първо място д-р Герганова за проследяване на самата бременност и за раждане. След това препоръчвам и Токуда като място за раждането. Безкрайно съм благодарна на целият екип от Родилно отделение и поради тази причина реших, че е редно да споделя хубавите си впечатления и с вас.  Heart Eyes

# 296
Аз много отдавна не съм се включвала, но да ви се похваля. На 07.05. със спешно секцио се роди моето съкровище Моника - 2750гр. 48см. Честито на всички майчета !  bouquet

# 297
Честито на magic-butterfly и на всички новоизлюпени мами  Hug

Матахари чудесен разказ, дай боже на всички подобно отношение и леко раждане  Peace

# 298
Честито за новите попълнения Hug Да са живи и здрави всички бебчета!

# 299
  • София
Здравейте и добре дошли на новите бебчета  bouquet Моят термин беше на 16.05 и от тогава съм в болницата по искане на АГ. Към момента нямам никакво изтъняване на маточната шийка и бебо не е слезнал в таза  Confused. Док ми дава срок до неделя да се случат естествено нещата, но предполага, че има много малък шанс, ако не - сме със секцио. Каза, че ще предизвика с окситоцин само, ако има 2-3 см разкритие. Четох, че и скъсяването на шийката може да стане с хапче, но не е споменал това като опция. Някой имал ли е подобен случай?

Общи условия

Активация на акаунт