Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 255

Айра Heart Eyes Hug, Бихтер е друга работа Heart Eyes Разбира се, че тежкия грим беше част от образа и аз много харесвах Берен така Wink

От агенцията

Публикували са снимка и на Гьокхан сигурно и него ще представляват newsm78

ухаааа  Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

мерси за снимката bouquet
а Бихтер беше перфектна като външен вид Peace

Фену Heart Eyes, ами и аз не можах да го позная на оная снимка, не знам от светлината ли, едната вежда беше излязла различно, и някак изражението му беше друго Peace

ноооо както виждаме от новата снимка, не си е скубал веждите Naughty rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 256
Айричка  Heart Eyes love001 love001 love001 тенкс! bouquet
Миси  Heart Eyes Hug ммм ... благодаря! Кой тоз Гьокхан ?
Да, и аз мисля, че от светлината ще да е било ... и на мен ми направи впечатление именно лявата му вежда, затова и се чудих толкова, на Киво веждите са пърфект и нема нужда да ги скубе. Виж, Бурак си мисля, че го прави, как мислите ? Изписани са му като на жена, не е нормално.
И Берен и Киво бяха много красиви! И Хазал на края стана много сладка. И Пейкер и Елиф и мама Фифи, всички бяха супер! А тоалетите също допринасяха за перфектната им визия  Peace

# 257
Айричка  Heart Eyes love001 love001 love001 тенкс! bouquet
Миси  Heart Eyes Hug ммм ... благодаря! Кой тоз Гьокхан ?
а бравус!!
Гъокхан е стар приятел на Киво, от много отдавна Peace
има го на много снимки от реала, на една от снимките от сватбата беше задрямал в буса и измислиха, че сватбата била много тъпа Mr. Green

# 258
Фенче Heart Eyes Hug, Гьокхан е приятеля на Киво, последно с него бяха снимките при бръснаря Wink

Сега видях, че агенцията е публикувала новите си попълнения, но другите са ми неизвестни, така, че сигурно ще представляват и Гьокхан.

Айра Heart Eyes Hug, ме изпревари Simple Smile

# 259
Ааа, ясно! Благодаря и на двете ви  Heart Eyes Виждала съм го този момък, но не знаех, че се казва така  Laughing
Мммм ... какъв хубав аватар си имам  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 не мога да му се нарадвам ...
Бааде като Шарън Стоун ... много красива!

# 260
аз не знаех, че е актъор Rolling Eyes Rolling Eyes

Фенче Heart Eyes да всички в ЗП бяха много красиви, абе класа Peace
и Бааде също Peace

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 19:36 от Airra

# 261
И аз не знаех ... много е различен на всички снимки, на някои изглежда младичък, на други по-възрастен  newsm78 А сигурно е на годините на Киво ... но, е симпатяга.

# 262
 Wink Mr. Green Crazy

Скрит текст:
личи ли, че имам Т ?? Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 21:20 от Airra

# 263
# 264
Айре  Heart Eyes вай бе, музата ти дойде като виде патрона  Laughing Готин колаж си спретнала, бравос!
Терзи  Heart Eyes bouquet Ох, с тези бели дънкииии ... дали е отново от реклама или си е приятел с Илкер и са отишли да пийнат нещо  newsm78
Аз гледам Кара Севда, ама нещо започва да ме дразни ... тоя па Емир никой не може копче да му каже, да бе ... и Нихан само гледа като пребито куче, а не разкаже всичко на Кемал и двамата да се борят с тоя ненормалник, има полиция все пак ...

# 265
Айре  Heart Eyes вай бе, музата ти дойде като виде патрона  Laughing Готин колаж си спретнала, бравос!
Терзи  Heart Eyes bouquet Ох, с тези бели дънкииии ... дали е отново от реклама или си е приятел с Илкер и са отишли да пийнат нещо  newsm78
Аз гледам Кара Севда, ама нещо започва да ме дразни ... тоя па Емир никой не може копче да му каже, да бе ... и Нихан само гледа като пребито куче, а не разкаже всичко на Кемал и двамата да се борят с тоя ненормалник, има полиция все пак ...

ами патрона има  визия само за Холивуд Peace Mr. Green

как пък я гледаш тая Севда и то онлайн? Whistling
аз си гледам Кузи Heart Eyes

Терзи, тенкю bouquet
на втората снимка не го разбрах къде е ??

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 21:49 от Airra

# 266
Ех, ама пък добра душичка е този Кузей  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes ми аз си гледам и Кузейката  Joy Joy Joy
Мда, има точно такава визия, ако отиде там - лелеее, ще засенчи много сексимволи  Mr. Green

# 267
Айра прекрасни колажи  bouquet bouquet

# 268
  • Плевен / София
Скрит текст:
Фенче Heart Eyes Hug, знам аз, че не си докачлива, но да си кажа Peace Simple Smile Нямам нищо против да си коментирате, но от време на време ще опонирам Simple Smile
Не мислиш ли, че щеше да е интересно да оженят Кузи и Зейно newsm78 Joy Joy Joy После събирането с Джема щеше да е още по-сладко Joy Joy JoyТой и без това Кузейчо беше по честта, щеше да се докаже и пред Хюсюк Peace Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ако имаш предвид, че Мелиса не е присъствала на сватбата, аз мисля, че беше Peace Беше публикувала Айфеловата кула, после менюто, не мисля, че е било само за заблуда Peace Колкото до майката повече от ясно е, че има нещо. Все някога ще стане ясно Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, Башак в черно-бяло  е в най-важната главна роля в живота на Киво - негова съпруга, колко по-главна Simple Smile И на мен ми харесва.

Берен няма нужда от грим, по-автентична е така според мен Peace
Гости wavey

Heart Eyes

Миси, Hug ако се беше "взел" със Зейно щеше пак сигурно да спи на земята.....а може и да се "даде" ....знам ли.... Thinking
Фенче, честито...нов аватар....ред е на гащите....

# 269
  • AMS
Привет, дружки!!!
Радвам се, че темата върви и е приятно и разнообразно.
Аз само за протокола, за това, че Берен/Кьосем не била гримирана.
Гримирана е и то доста добре, защото в ръцете ѝ почина най-близкия ѝ човек.
Остана сама. В дълбок траур е.
Всички казват, че игра така, сякаш е било изтръгнато сърцето ѝ.
Както след аборта, както след катастрофата в ЗП,
както след изнасилването в КВФ, ... Крилете на ноща ...
Колкото до веждите, те са едни и същи от както съм я видяла.
И не само нейните. Загледайте и другите актриси.
Много малко са тези с тънки изскубани вежди.
А ако са им по-тънки, за пред камерата им ги удебеляват.
Има нещо свързано с религия ли, с традиция ли, не знам точно,
но не се приема добре скубането на вежди.
И Йойкю е с дебели вежди и Бааде и ...

Скрит текст:

Предстои пряк двубой в следващата серия
между Берен/Кьосем и Йойкю /Дилруба

Скрит текст:

Извинете за нахлуването!!!

За Къванч, не съм споделяла до сега, че много ми харесва, като имитатор на някой.
Спомням си, как разсмиваше Нихал, като имитираше мастития богаташ,
за който искаше да се омъжи Фирдефс.

И някои снимки, които не съм виждала скоро >>>

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 23:10 от *** Diva ***

Общи условия

Активация на акаунт