Uraaa! Плуване за бебета!!!!!

• 43 598
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Е, Duol, надявам се от 19 часа. И през ум не ми беше минало, че може да е в 7 сутринта. Само че знаете ли какво се сещам - нали Бойко Борисов разреши митинг на Атака в Южния парк? Някой знае ли в колко часа и в кой от двата дни (или и двата?), за да се разберем за другия ден? Поне на мен не ми се ще да маневрирам с количката сред митингуващи активисти на която и да е политическа формация... Само да си кажа, че понеже аз така или иначе вече бях на лекцията и ще намина само да се запознаем, все пак да не се съобразявате много-много с мен.

# 61
  • Bristol
Има различни видове менингит и наистина с една ваксина не се решава проблема. Но пък така погледнато и възрастен зимата може да се разболее, ако ходи на басейн  Thinking за мен няма разлика.
Ние от миналата седмица сме на плуване. За съжаление направих грешка, че не подготвих детето и тя се разпищя, като влязохме в басейна. Затова събота и неделя двете се къпахме под душа. Днес ходихме на басейн без инструктор и малката не плака, но беше още напрегната. Към края се отпусна и дори успях да я отдалеча от тялото си, без да протестира. Тази седмица ще ходим всеки ден, докато свикне и в петък се надявам лекцията ни да е пълноценна.
В нашата група има бебета, които са започнали да плуват от 2 месеца. Не са се научили да плуват, но се отпускат много хубаво във водата и ако ги потопиш под водата, много готино задържат дъха си. Големи сладури   Laughing
Памперсите за плуване, които ползвам са на Хъджис. Бях чела преди във форума, че и в БГ ги продават. Те са по-тънички от нормалните, слагат се преди урока по плуване и се махат веднага след това. Просто не вършат никаква работа извън басейна и са за кратко ползване.

# 62
  • София
Бях обещала да пиша какво е мнението на лекарката на Ади за плуването и за противоменингитните ваксини. По принцип е за плуването и каза, че дори бебе на възрастта на Ади след 2-3 потапяния в басейна обикновено започва да си плува. А за ваксината се разбрахме да поставим на Ади след годинката, като минат задължителните имунизации, защото тогава има само 1 прием. Каза да не се притеснявам толкова за менингита, защото вероятността да се развие след плуване е по-малка, отколкото ако се зарази от някакъв грип, например, и да гледам по-позитивно, т. е. да не си мисля най-лошото. Не е лошо като идея, ама нали знаето за ония лаф да не ти се случва онова, което майка ти може да си го помисли... Е, стига с черните краски! Лек ден и да се стягаме за плуване с бебоците по басейни, че малко по-късно и по морета!

# 63
  • София
Ще има ли лекция в южния парк 26 или 27 април?

# 64
  • София
ralinikol, по принцип организатор на срещата май се явява konstans, но като си говорихме по ICQ-то с нея каза, че в момента няма време да влиза във форума и ако се разберете/ разберем нещо за среща да й кажа. Така като гледам до тук сте двете плюс аз, ама аз не съм за лекция, т. е. не ми се дават още 10 лв. (хи-хи). Иначе да дойда в Южния парк не ми е проблем, защото живея буквално до него. Ако искаш, пиши на Александра и ако тя се навие да дойде, независимо че може да сте само двете, мога да пусна съобщение по ICQ-тo освен на konstans и на още две потенциални мами на бебета-плувци, а и на една от мамите, с която се знаем от юлски мами '05 и която също проявява интерес?

# 65
Сия,мила,много ти благодаря!!!

# 66
  • София
Сега ще пиша на Александра. Konstans, ако искаш да ходииш на лекцията, кажи кой ден ти е по-удобен. Аз по цял ден съм в южния парк.

# 67
  • София
Сия, ако искаш пусни съобщение на konstans и другите, които имат желание. Аз съм навита за южния парк, защото ми е много удобно, а и тези дни времето е хубаво.

# 68
  • София
ralinikol, като направя млякото на Ади, ще гледам да се логна в ICQ-то, иначе писах на юлските мами и чакам отговорите им. А ти свърза ли се с Александра?

# 69
  • София
Свързах се с Александра. Каза, че лекцията ще е в началото на другата седмица в Хела, но ако се разберем 3-4 майки и намерим удобно място може да дойде тя-дори на открито. Ако има желаещи за Южния парк, аз съм ЗА определено ми е по-удобно от Хела.

Последна редакция: ср, 26 апр 2006, 08:14 от ralinikol

# 70
  • София
ralinikol, ако някой ми отговори на лични вместо във форума за Южния парк, ще ти пиша. Иначе на мен "Хела" ми е доста далеч, пък и нали вече съм била на лекцията (т'ва не го ли повторих няколко пъти?  Mr. Green), та май ще се видим направо на басейна. Лек ден от мен и Ади!

# 71
ralinikol, моля бройте ме и мен за Южния Парк  newsm17

# 72
  • София
duol с теб ставаме две, ако и konstans иска - значи 3. Ако има други желаещи направо да се разберем и да се организираме Simple Smile.
ralinikol, ако някой ми отговори на лични вместо във форума за Южния парк
дано да има, защото и на мен "Хела" ми е доста далеч.

# 73
  • София
ralinikol, вие не сте ли вече достатъчно? Ако дойде още някой, добре е дошъл! Майка ми току-що ми звънна да ме предупреди пак за шествието на Атака утре. Май ще тръгват от централния вход на парка по Витошка към НДК (пък аз се канех да записвам утре Ади на детска кухня, която за беда е точно по техния маршрут, ама може да си измисля заобиколен път!). Може би в такъв случай е най-добре да се видим на входа срещу кв. "Стрелбище" към 18 часа. Какво мислите?

# 74
  • София
Не знам дали сме достатъчно. Ще попитам Александра.
Може би в такъв случай е най-добре да се видим на входа срещу кв. "Стрелбище" към 18 часа. Какво мислите?
За мен няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт