Страсти – градините в София, кампания 2016/2017

• 52 785
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз също никъде в сайта на системата не прочетох да пише, че искат служебната бележка да е след датата на класирането. Не знам горния цитат откъде точно е взет.

# 16
Здравейте,
Благодаря за отговора на предния ми въпрос , записах че съм в отпуск по майчинство в момента на класирането.

Бележката която се издава от работата отново ли я издава счетоводителя който ни издава и бележките за доходи . при него ли стоят трудовите книжки ?

# 17
  • София
Здравейте,
Благодаря за отговора на предния ми въпрос , записах че съм в отпуск по майчинство в момента на класирането.

Бележката която се издава от работата отново ли я издава счетоводителя който ни издава и бележките за доходи . при него ли стоят трудовите книжки ?
Да, бележката се издава от счетоводството (счетоводителя). По принцип ТК си стоят в работника, но ако не е при вас, най-вероятно е при него.

# 18
Анна много ти благодаря Simple Smile

# 19
Ох, като глегадам какво движение е стомаха ме присвива..Успех на всички.

# 20
  • София
Много изчерпателно относно документите. Вчера таткото си смени адресната регистрация. Какво означава, че трябва да сменя и на децата адресите? Нещо не схванах.

# 21
  • София
"Удостоверения за настоящ адрес за всички деца, вписани в семейния профил, издадени преди датата на класиране. Удостоверенията се представят само в случаите, когато в семейството се отглеждат деца от различни бракове или различни съжителства без брак на родителите/настойниците."
В системата пише това. Ние нямаме деца от други бракове. Т.е. тази точка не ни касае, нали?

# 22
  • гр. София
 В секция Необходими документи пише "Имунизационен паспорт или писмо от личния лекар за имунизационния статус на детето съгласно изискванията на Наредба № 15/2005 г. на Министерството на здравеопазването за имунизациите в Република България - оригинал." Да разбирам, че или си купуваме бланка Имунизационен паспорт от книжарницата и я носим на личния лекар или направо отиваме при личния лекар и той ни издава въпросното писмо. Вторият вариант изглежда по-лесен, но искам да попитам дали има някакви изисквания към написването му, защото иначе различните педиатри могат да издават различни бланки и в този случай ще има ли проблем със записването на детето в градината?

# 23
Добре, че ви чета, защото иначе щях да напиша доста глупости. Честно казано това да си запишеш детето в детска градина се оказва по-сложно от това да завършиш висше образование в някой университет /така от по-непретенциозните/. То са условия, то са изисквания, то пък да не сбъркаш нещо при кандидатстването, че после може да ти откажат записване, то шансове изчисляваме... ooooh! Май на 12-ти в 17.55 ще преценя кое последно да ни е първото желание, че положението се промени доста от момента на записването ни до сега. Confused

# 24
  • София
Даам, всичко е супер усложнено и съм сигурна, че има някаква умисъл в това...
172 Одз има няква грешка, за набор 2014 има обявени 0 места, а списъка с деца е препълнен. За набор 2015 обаче има обявени места.
Дали да пиша в системата ,да ги питам? Thinking

# 25
Запис. Благодаря за темата  bouquet

# 26
Здравейте!
Много моля да ме извините, ако предварително са зададени такива въпроси!
В случай, че през май дъщеря ми се класира за ясла, с прием от септември, кога най-късно може да започне посещаване на яслата?
Втори въпрос: В случай, че детето бъде класирано, а аз реша, че не искам да я записвам - какви са последиците за мен/за детето?

# 27
  • София
Здравейте!
Много моля да ме извините, ако предварително са зададени такива въпроси!
В случай, че през май дъщеря ми се класира за ясла, с прием от септември, кога най-късно може да започне посещаване на яслата?
Втори въпрос: В случай, че детето бъде класирано, а аз реша, че не искам да я записвам - какви са последиците за мен/за детето?

Прочетете си правилата за прием!

# 28
Здравейте,ако някои може да ми помогне ще съм благодарна.Предстои ни кандидатстване за ДГ,аз работя на трудов договор, но месеците май и юни съм  в неплатен отпуск и се чудя в системата какво следва да бъде отбелязано.

# 29
Даам, всичко е супер усложнено и съм сигурна, че има някаква умисъл в това...
172 Одз има няква грешка, за набор 2014 има обявени 0 места, а списъка с деца е препълнен. За набор 2015 обаче има обявени места.
Дали да пиша в системата ,да ги питам? Thinking
Здравей пиши до системата не мисля че ще загубиш ......но тя отговаря ,,копи пейст

Общи условия

Активация на акаунт