На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 809
  • 731
  •   2
Отговори
# 135
Много е хубав техният сладолед/тур.дондурма /.Има на няколко места в централната градска част, която е пешеходна зона.Подземният паркинг на Кипа е съвсем безопасен.Ние като ходим почти половината коли са чужди.От центъра е далече и не е удобно да се върви пеш.Успешни покупки и да се похвалиш с тях! Simple Smile

# 136
  • до най-прекрасния мъж
И аз потвърждавам - безплатният подземен паркинг на Кипа е безопасен. Ние като ходихме, на пръв поглед изброих още 3 БГ коли, спрели непосредствено до нашата. Хората там са свикнали с БГ колите и шопинг-туристите и няма проблеми. Кипа е на около 2-3 км от центъра и не става за пешеходен пазар.

# 137
И аз потвърждавам - безплатният подземен паркинг на Кипа е безопасен. Ние като ходихме, на пръв поглед изброих още 3 БГ коли, спрели непосредствено до нашата. Хората там са свикнали с БГ колите и шопинг-туристите и няма проблеми. Кипа е на около 2-3 км от центъра и не става за пешеходен пазар.
Ние вчера бяхме в кипа на влизане проверряваха чуждите коли и нищо друго.безопасен е паркинга.
Този път сме няколко дни тук и обикаляме- уайкики предлагс супер цени за дрехите.Накупих на детето уникални неща дрехи,сандали.Нов сет чинии...
И един суперски килим от мадам коко,но търся по голям техен магазин в Одрин,освен този в Кипа и по главната....
Ако някой знае да пише.още 2дни съм в одрин....
Забравих да пиша че минахме през Лесосо и ни направиха голяма проверка,чак из бельот ми ровиха.Минахме за 30мин. А влизане.

# 138
  • Varna
Барбароска,
Само тези двата магазина на Мадам Коко са в Одрин за които си писала.
Поне тези двата знам и посещавам от преди три години. Освен да има някой из кварталите им newsm78

# 139
  • у нас
В Одрин дават 3 магазина Мадам Коко:

http://www.madamecoco.com/?B=Magazalarimiz&il=22

# 140
Аз пак да питам. Съпоставим ли е съботния пазар в Лозенград с петъчния в Одрин?

# 141
  • На юг от тук

Както Делта е писала магазините са два,а третия е в Кешан/вилает Едирне/.

# 142
Значи да:в Одрин Мадам коко имат два магазина.
От линка първия адрес е на 100км от Одрин,другия е този на главната ул ,третия е в Киппа.
Утре ще видим закрития пазар какво предлага...

# 143
  • На юг от тук
От линка първия адрес е на 100км от Одрин,другия е този на главната ул ,третия е в Киппа.

Утре е големия пазар,а ако под закрития имаш впредвид Синия/зад Марги аутлет/-той е в събота.

# 144
  • Пловдив
За пътуващите тези дни - имайте предвид, че подземният паркинг на КИПА вече не е достъпен за коли с газови уредби, изпльоскали са един голям знак и този с огледалото ти го показва - много е неприятно в това топло време да оставиш и колата на един метър от сянката.
Също така от 5-ти им започва Рамазан месецът т.е. - спират да се хранят през деня и много от заведенията не работят. Но в работещите пък иначе е голям кеф - готвят специално за вас. И на прословутия Айдън тава джигер, няма опашка......         и..................
Чакаме големите празнични намаления за Рамазан байрям около 5 юли..........

# 145

Утре е големия пазар,а ако под закрития имаш впредвид Синия/зад Марги аутлет/-той е в събота.
Имам предвид петъчния,не зад Магрито,грешката е моя.😊

# 146

Също така от 5-ти им започва Рамазан месецът т.е. - спират да се хранят през деня и много от заведенията не работят. Но в работещите пък иначе е голям кеф - готвят специално за вас. И на прословутия Айдън тава джигер, няма опашка......         и..................
Чакаме големите празнични намаления за Рамазан байрям около 5 юли..........
[/quote]

Какви стоки намаляват тогава? Хранителни или ....?

# 147
  • Пловдив
Горе-долу като тук по Великден
има сладкиши, които ги няма по друго време през годината напр.Рамазанки, гюллач, .....
И дрехите имат промоции и нови празнични колекции...

# 148
  • Пловдив
Извинявам се за може би глупавия въпрос,но от написаното от вас,разбирам ,че в събота се ходи на синия пазар, а  в петък има друг пазар,който си заслужава . Кой е той?!?! Къде се намира!?!

# 149
  • у нас
Извинявам се за може би глупавия въпрос,но от написаното от вас,разбирам ,че в събота се ходи на синия пазар, а  в петък има друг пазар,който си заслужава . Кой е той?!?! Къде се намира!?!

Първият пост ще ти даде отговор на въпросите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт