На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 995
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Аз от Кипа купувам Pampers, много по-евтини са, отколкото в Бг. Също там съм хващала на промоция Aptamil, пюрета и мокри кърпички. Дрехи и чаршафи не съм гледала, но предполагам, че пак ще са по-изгодни там.

# 256
  • у нас
Здравейте, т.к  не успях да открия координати на петъчният пазар, дали може да ми дадете някакъв ориентир или адрес. И как е по-добре, първо да отидем до Марги аутлет или до петъчния пазар? В две различни посоки ли са?

Да, в две различни посоки са. По-добре първо на пазара и после на Маргито /магазините работят до по-късно/

# 257
Благодаря  Sinara  Hug
Някъде четох, че магистралата била платена след Одрин. В тази връзка винетка ще ни трябва ли и ако Да, от границата може ли да си вземем? През Капитан Андреево ще влезем.

# 258
Здравейте.
Искам да попитам кой пазар е по-голям този който е в петък (до главната им улица) или този в събота (зад Марги)?
Благодаря 🤗

# 259
  • На юг от тук
Здравейте.
Искам да попитам кой пазар е по-голям този който е в петък (до главната им улица) или този в събота (зад Марги)?
Благодаря 🤗
Петъчния,зад Марги е много по-малък и повече зеленчуков.Дрехите определено няма да Ви харесат там.

# 260
Мм досега винаги сме ходили в петък и сме посещавали петъчния пазар. Но решихме утре да се разходим малко дотам и да видим и съботния, на който никога не сме ходили. И като цяло отиваме по скоро на разходка отколкото на шопинг, но все пак ако харесам нещо, няма да се лиша. Ще минем и през складовете и задължително през Уайкики, дано е зареден с готини нещица.

# 261
  • Бургас
На съботния пазар почти няма дрехи. Продават основно плодове и зеленчуци, маслини, кори за баница, млечни продукти. Има 2-3 сергии с дрехи, но са ужасни.

# 262
В такъв случай ще се задоволя само с Марги 😀

А може ли да се ползва паркинга на марги да този пазар или има и друг.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 16:58 от Katrin9

# 263
  • Бургас
В такъв случай ще се задоволя само с Марги 😀

А може ли да се ползва паркинга на марги да този пазар или има и друг.
Съботният пазар е точно на гърба на Марги, така че си ползвате паркинга на търговския център.

# 264
Много Ви благодаря за информацията 🤗

# 265
 Katrin9 пътувате ли днес, как е положението?

# 266
О не снощи добре че чухме какво се случва, и по добре че се отказахме защото границата от турска страна била затворена.
Страшно е какво се случва, дано се успокоят нещата.

# 267
Дами, ще пътувате ли до Одрин тази седмица?
Как ви се струва не е ли опасно..
Но пък от друга страна цените за организирани пътувания и екскурзии доста паднаха..

# 268
  • Стара Загора
На съботния пазар почти няма дрехи. Продават основно плодове и зеленчуци, маслини, кори за баница, млечни продукти. Има 2-3 сергии с дрехи, но са ужасни.

Подкрепям за дрехите - отвратителни парцали, дето дори и баба ми няма да носи такива. Има и малко домашни потреби и чанти.

# 269
  • Там където е семейството ми
Дами, ще пътувате ли до Одрин тази седмица?
Как ви се струва не е ли опасно..
Но пък от друга страна цените за организирани пътувания и екскурзии доста паднаха..
Аз щях да пътувам сега в събота......добре че видях новините и до там с ходенето.Предвид това,че мъжът ми много трудно го навивам да ме закара до Турция,пътувам сама с моята кола и определено ме е шубе да тръгна сега сама с колата.Най вероятно след като се върнем от почивката на морето в началото на август,би трябвало да се е успокоило вече, и ще отпраша към Одрин.
Забележителностите в Одрин съм им се нагледала,когато ходих с организирани екскурзии,сега ходя единственно да пазарувам там. Grinning

Не знам защо но винаги с голямо желание ходя на пазар там,някак разтоварващо ми е.....особенно като вляза в любимия магазин за парфюми,мога да откарам часове там. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт