На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 016
  • 731
  •   1
Отговори
# 270

Не знам защо но винаги с голямо желание ходя на пазар там,някак разтоварващо ми е.....особенно като вляза в любимия магазин за парфюми,мога да откарам часове там. Mr. Green
[/quot

БИХТЕ ЛИ ДАЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ТОЗИ МАГАЗИН, ЧЕ И АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПАРФЮМИ

# 271
  • Там където е семейството ми
БИХТЕ ЛИ ДАЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ТОЗИ МАГАЗИН, ЧЕ И АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПАРФЮМИ

Магазинчето се намира на центъра в Одрин до ето този фонтан за ориентиране

BARGELLO От почти 2 години си купувам от Одрин само тези парфюми.....Едно към едно с оригиалните или поне тези които аз съм позвала...... на достъпни цени и страшно трайни.

П.П.Там може да се купуват и с бг парички.Два парфюма струват 25 лв. а ако плащаш в лири 2 бр. за 40 лири.....Ако вземеш 10 или над 10 бр. ти правят отстъпка в цената и вместо два за 25лв. ти ги дават два за 22 лв. +подаръчета разни като несесери,портмонета....всеки път е различно.Въртят се на смени,една дама и две момчета.Когато се случи и попадна на мацката тя е по дашна от към подаръци,обаче на два пъти попадам на колегите и....няма такива пинтии и по габровско сигурно  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 20:39 от ИВКА 10

# 272
  • Тополовград
И аз от години от баргело  си купувам парфюми и съм доволна.

# 273
  • Бургас / UK
Решихме да ходим до Лозенград,но още сме в чуденка  newsm78
Някой пътувал ли е тези дни или да имате информация ,ако някой ваш познат е ходил ,дали е спокойно там.Чета ,че хората пътуват за курортите им и по границата било спокойно,но все пак...

# 274
Не бих рискувала пътуване до Турция.Все пак хората , които тръгват за курортите там са заплатили почивката и нямат друг избор от финансова гледна точка.

# 275
  • Варна
Глупости  Naughty

# 276
  • Бургас / UK
Не бих рискувала пътуване до Турция.Все пак хората , които тръгват за курортите там са заплатили почивката и нямат друг избор от финансова гледна точка.

От това,което четох в групата за почивки в Тр ,става ясно,че заради създалата се обстановка,агенциите врищат на 100 % парите,така че въпроса не е във финансите.Явно хората не се страхуват и пътуват.Аз също не се притеснявам и тръгвам без да мисля и без да задавам излишни въпроси(пътувала съм и сама до Тр ),но ще сме с дете ,та за това реших,все пак да попитам,а и Лозенград е по-близо до Бургас,отколкото до Истанбул  та не мисля,че ще чак толкова страшно.... Mr. Green

# 277
  • Бургас
"Българското Министерство на външните работи днес настойчиво препоръча да не се пътува до Република Турция.
Обстановката в Турция остава нестабилна, се пояснява в съобщение публикувано на сайта на ведомството."

Сигурно имат сериозно основание да го пишат! А и там нещата се променят с часове! Никой не може да гарантира нищо в такава ситуация. Вие си преценяте, ама не е зле и да се осведомите на сайта на министерството за какво иде реч.

# 278
  • Бургас
Тези призиви ги имаше и миналата година по повод на бежанците.

# 279
  • Варна
Много ми се иска да запитам някой от Външно защо не пишат това за Франция,там също имаше много атентати,защо не напишат и за Германия,онзи ден един луд ги кла във влака???

Интелигентни хора сте,а задайте си въпроса защо.

Отговора е умишлено,ама нема да им мине номера. Crossing Arms

# 280
  • Бургас / UK
Благодаря ви момичета  Hug ,дано да успея да отида и после да разказвам  Mr. Green
Всички теми свързани с Турция замряха и само за тоя преврат се говори и колко страшно е там..... #Cussing out

# 281
  • Варна
Ах,Чефи,ах,що не си ми комшийка,щяхме да си ходим най-редовно  hahaha Hug

# 282
  • Бургас / UK
Ама а де .... Mr. Green

# 283
И на мен ми се ходи, ако на някой му трябва компания, да свирка   Grinning

# 284
  • Варна
Варненки и Бургазлийки спокойно може да си направим едно ходене 😉

Общи условия