На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
В събота има ли отворени аптеки в Одрин?

# 436
  • Бургас
На борсите съм ходила преди много години и наистина е голяма мизерия.

Къде се намира този Музей на здравето?

# 437
  • На юг от тук
На борсите съм ходила преди много години и наистина е голяма мизерия.

Къде се намира този Музей на здравето?

Зависи къде сте ходили.Нищо мизерно няма.Просто много неща,събрани на едно място.Всеки сам избира какво да купи или не.

# 438
В събота има ли отворени аптеки в Одрин?

Щом работят в неделя, няма причина да не работят в събота според мен. Ние все в неделя сме ходели до сега и си работят  Peace

# 439
  • Varna
Иренка,
Моите аркадашки в Истанбул казват, че местните вече са наизлезли из сокаците. Но туристите
са рядко.
И ние с ММ много обичаме да миткаме из Истанбул,  като гледам то май много хора обичат Laughing

Ще опитам да ви пиша още от там Hug

Alina,
Последният път като ходих в Одрин, имаше дежурна аптека и то на самият център под Селемие джами. Дори казаха, че в неделя има момче аптекарче, което говори български.
Става въпрос за аптеката, която се намира на светофарите, преди да завиеш в ляво за Кервансарая на Рюстем Паша. Там на същото място продават и килими, има и магазинче за маслини, зехтин и сирена. Чини ми се, че на био продукти отиват. Абе като малък търговски център е.
Дано съм ти обяснила правилно Praynig
Дано си ходила в Одрин, че да се сетиш.

# 440
  • София
Само така!!!
И ние тръгваме към Одрин с нагласа за разходка. А покрай тази нагласа, правим и един
лек шопинг за разнообразие Wink
Те западноАврУпейците имат Байрам, та не мога да дам съвет и аз за границата как ще е newsm78
Байрама е на 12.09., така че се надявам да уцелим някаква пролука, т.е. гастарбайтерите да са се отикали, а изселниците да не са тръгнали все още за празника към България.

# 441
  • Бургас
Понеже миналия петък скокнахме до Истанбул за бърз шопинг, да кажа, че обстановката е спокойна, не се усеща напрежение. Ние ходихме на един петъчен пазар в Кадъкьой, а после в Мол Ъф Истанбул - навсякъде цареше спокойствие. В мола имаше и други туристи освен нас, макар че наистина не бяха толкова много като през месец май тази година.
За съжаление на връщане чакахме 2 часа и половина на ГПП М.Търново, заради гастарбайтерите, които били пренасочени към този пункт, защото на Свиленград било още по-голямо задръстването.

# 442
Delte, не съм ходила досега, но благодаря за обяснението Simple Smile Ще попитам и там на място. А килимите и пердетата по-евтини ли са като цяло?

# 443
  • Varna
Alinka,
Не съм гледала за цените на пердетата и килимите. Може би някое от момичетата може
да ти каже.
Дано, те упътят за аптеката за която ти писах. Hug

# 444
Здравейте момичета  bouquet Интересува ме дали знаете наименованието на спазмалгона или но шпа.Пробвах да ги открия със търсачката от 1 станица но не успях. Ако може да ме ориентирате и за цена ще съм ви много благодарна. И още нещо. Разглеждам каталога на Кипа ,но не мога да разбера какво означава това ,че в средата на страницата има цена 20 примерно а под всеки артикул също има цена.

# 445
  • Бургас
Здравейте момичета  bouquet Интересува ме дали знаете наименованието на спазмалгона или но шпа.Пробвах да ги открия със търсачката от 1 станица но не успях. Ако може да ме ориентирате и за цена ще съм ви много благодарна.
На Спазмалгона активното вещество е метамизол натрий. По принцип в България Спазмалгона си е доста евтин /нещо от сорта на 3 лв/. На но-шпа активната съставка е дротаверинов хидрохлорид. Тук се продава за около 5 лв.

# 446
Благодаря  bouquet

# 447
Как е днес и вчера на капитан андреево, нещо не ми отваря камерите, има ли опашки?

# 448
Днес минах през ГКПП Лесово. Много е спокойно. Сутринта имаше три коли преди нас. Ние преминахме и българската граница я затвориха за сутрешната смяна. На турската граница почакахме пък комшиите да се сменят, но всичко в съвсем разумни граници. След обед също беше много спокойно - три румънски коли преди нас, две български след нас. Направо мъртвило. Но и в Одрин е доста пусто. Няма го обичайният трафик от автомобили из града. Много спокойно. На пазара и в Кипа пазаруваха само българи.

# 449
Дали и на капитан андреево ще е така. Имате ли идеа защо не работят камерите?

Общи условия

Активация на акаунт