На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, колко струва паркинга в Одрин пред Селимие? До перилната борса паркинга безплатен ли е?

# 451
  • here and now
Здравейте момичета  bouquet Интересува ме дали знаете наименованието на спазмалгона или но шпа.Пробвах да ги открия със търсачката от 1 станица но не успях. Ако може да ме ориентирате и за цена ще съм ви много благодарна. И още нещо. Разглеждам каталога на Кипа ,но не мога да разбера какво означава това ,че в средата на страницата има цена 20 примерно а под всеки артикул също има цена.
Не съм напълно сигурна, но мисля, че от тези промоционалните артикули можеш да закупиш на обща стойност до 20 лири. При нас така се наложи на няколко сметки да си пуснем нещата..

# 452
  • Червено знаме 11:)
Мацки,доли ще работят магазините в неделя?Нали е байрям.Иска ми се да отидем,но да не стане да не работят

# 453
  • Пловдив

Не съм напълно сигурна, но мисля, че от тези промоционалните артикули можеш да закупиш на обща стойност до 20 лири. При нас така се наложи на няколко сметки да си пуснем нещата..

Това означава, че ако имаш сметка от 20 лири, може да си купиш от тези стоки на тази цена/червената/ иначе са на ситно написаната черничка цена. Въобще като видите онова алъшвериш..дрън дрън означава оборот на тази стойност, тогава получаваш......

# 454
  • here and now
Нещо не разбрах. Трябва да имаш непромоционални стоки за 20 лири за да купиш на тази цена или? И колко можеш да закупиш? Мен ме караха да плащам сметка по сметка без да съм искала. След като се умори касиерката да ми обяснява без аз да разбирам, спираше да маркира, плащах и пак и пак.. В крайна сметка  заключих, че един клиент може да закупи на тази цена стоки до 20 лири.

# 455
  • Varna
Момичета,
Магазин Килер, вече не съществува. Ще си пазаруваме във Кауфланда и Кипата.
В Кипата Доместоса беше 10.50 лири, а във Кауфланд-а 11.90 лири.
Персила и Ало-то също бяха по скъпи във Кауфланд.

На отиване към Турция минахме през Малко Търново, защото отивахме за няколко дена към Истанбул.
От Българска страна минахме буквално за 2 минути. На Турската страна имаше малка опашка, но и там минахем за около 30 минути.
На връщане през Лесово се прибрахме. И там се мина на бързо.

Проблема е за камионите, не за колите.
Такава опашка на камиони не съм виждала никога. Някои от камионите се отказваха да чакат и обръщаха обратно.
Много лошо за тези със колите които идват от към България, защото се нареждат със камионите. Видях на тази велика опашка едно момиче с колицата си. Там няма как да подмине камионите, защото а е реши-
ла да го направи, може да и излезе от насреща я кола, я камион и няма как да се разминат. Там това хич не е измислено. И до сега я мисля как е минала.

# 456
  • Пловдив
Нещо не разбрах. Трябва да имаш непромоционални стоки за 20 лири за да купиш на тази цена.

Правилно сте разбрали, след 20 лири оборот системата ти дава отстъпка за този артикул на червена цена и без прекъсване на сметката.

DELTA_DELTA, сигурно имаш предвид Карфура, че Кауфланд там не съм видяла, но може пък и да има и аз да не знам.

# 457
  • у нас

На връщане през Лесово се прибрахме. И там се мина на бързо.

Проблема е за камионите, не за колите.
Такава опашка на камиони не съм виждала никога. Някои от камионите се отказваха да чакат и обръщаха обратно.
Много лошо за тези със колите които идват от към България, защото се нареждат със камионите. Видях на тази велика опашка едно момиче с колицата си. Там няма как да подмине камионите, защото а е реши-
ла да го направи, може да и излезе от насреща я кола, я камион и няма как да се разминат. Там това хич не е измислено. И до сега я мисля как е минала.

Няма такова нещо. Просто жената не е знаела и се наредила там. Камионите са си камиони. За колите си има отделно място къде да минават. До бензиностанцията има пролука м/у камионите и леките коли трябва да минат от дясно на камионите.
И аз се замислих къде е този Кауфланд. Wink

# 458
  • Varna
Да, да, Карфура.
Моля за извинение. bouquet

# 459
  • София
Как е днес и вчера на капитан андреево, нещо не ми отваря камерите, има ли опашки?
Късно се включвам!!!.... и се надявам да не сте разбрали какво наистина беше на Капитан Андреево миналата седмица.
На 03.09. ходихме до Одрин - както и го бях решила. В посока Турция имаше 2 колони с по около 10 коли. Като цяло бързо - за около 30 мин. да речем
Обаче в обратна посока...... няма такава опашка!!! Беше кошмар! Хората(предимно гастарбайтери) са чакали по 5-6 часа минимум да минат.
Ние на връщане минахаме през Гърция, което се оказа много разумно решение.

Друг е въпроса че в рамките на около 2 часа, два пъти минах турската граница (единия път пеш), но това е разказ по-скоро достоен за мунската тема!  Embarassed

Само ще кажа - ако пътувате с кола, която не е ваша, а е с пълномощно, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО то да бъде и на английски!

# 460
Здравейте и от мен Simple Smile До сега съм пътувала до Истанбул, Лозенград и Чорлу.Като цяло Чорлу е доста интересна дестинация за дрехи ( само не и по техните  празници).Лозенград честно казано скучна дестинация,но най много съм я посещавала поради близоста си до Бургас.Имам желание да си напазарувам парфюми и се интересувам Одрин има ли магазини освен посочения Баргело.Ползвам и техните от скоро,нооо няма равни на D&P те са ми фаворити

# 461
  • В центъра на моретата
Здравейте! Може ли някой да ми каже адрес или координати на складовете за препарати, защото имаше мнение, че са близо до петъчния пазар, а тези, които аз знам са доста далеч оттам.

Объркването ми идва от това, че на стр. 1 снимката на петъчния пазар е от големия пазар, който е под стадиона, до реката, а на картата е отбелязан Bostanpazar, който може би е близо до складовете, които и аз знам.

В крайна сметка кой е петъчния пазар - този до реката или Bostanpazar и на него има ли дрехи и други подобни, или е само за плодове и зеленчуци?

Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 19:52 от zaek

# 462
  • Пловдив

Петъчния пазар е под стадиона и все пак е близо до борсата "Бостан пазар" се нарича "кварталът". Улицата през него със складовете за перилни препарати е "Мизерлък сокак", което си означава не това с което ни е първата асоциация-мизерия, а улицата към гробищата - действително води до по-голям стадион от този над петъчния пазар - част от някакъв комплекс, в който има и мемориал.-"Yahudi Mezarlığı"

Дрехи и др. са на петъчния пазар. Залепен за него в посока стадиона има и зеленчуков. Бостан пазар си е нищо около него са складовете - борса. 41°40'3"N 26°33'35"E

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 20:38 от makak

# 463
  • В центъра на моретата
makak, благодаря за обяснението. Ама последно да си изясня - GPS координатите са за борсата, нали?

# 464
  • Пловдив
ДА, точно кацаш в колелото с паметника на рибаря.

Общи условия

Активация на акаунт