На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 934
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • На юг от тук
За лекарствата имат леко завишение.При храните е доста осезаемо.
Относно минаването е късмет.В събота при Лесово за 45 мин.Пред нас имаше автобус с около 30 пътника и седем автомобила,часа на който бяхме на митницата 8,30.
Връщането в 17 часа ни отне 25 мин.-10 автомобила пред нас,две отваряния на багажника от българска страна и оглеждане на покупките.Питаха за млечни продукти,алкохол и цигари,като видяха,че се трупат коли отвориха и второ гише.

# 481
Здравейте,

Някой може ли да каже дали са пуснали зимните дрехи в Одрин на пазара и по магазините. Благодаря предварително!

# 482
Здравейте!
Знае ли някой от вас къде в Одрин има магазини за качествени мъжки костюми. Вече доста пъти ходим до там на пазар, но не съм попаднала на такъв магазин, а сега ми трябва. Гледах линковете на първа страница, но не видях да има такъв. Благодаря предварително!

# 483
Тази събота ходихме в Одрин и магазините са заредени вече съм зимна стока.
Но зареждането в Кипата не беше добро този път.

# 484
  • Бургас /Център-жк.Изгрев/
anelida, нямам голям опит с пазаруването в Турция, но в Одрин попаднахме на доста приличен магазин само за мъжка мода и цените бяха много много добри.Ориентацията ми е кошмарна, затова е възможно да те объркам още повече, само ще маркирам къде се намира. Тръгвайки по главната търговска пешеходна улица надолу, по-скоро в първата й половина, отдясно има магазин за мъжка мода и ако не се лъжа, още един два наоколо.Та на това място в дясно се намира безистен с още няколко магазина, отново в дясната страна, разположен в 2 помещения е въпросния магазин.Влизаш и казваш какво търсиш, защото собственика има и друг магазин и там има и друга стока.

# 485
 giovanessa благодаря за информацията! Ще обиколим по главната улица и все ще го открия. Все пак знам, че не е в другия край на града примерно Simple Smile

# 486
  • Пловдив
anelida,
опитай да се ориентираш и тук:
http://www.bulurum.com/search/Erkek-Giyim-Ma%C4%9Fazalar%C4%B1/Edirne/
има и карта към всеки магазин за мъжка мода
В Истанбул има улица Одрин и търсачката ги изкарва и тях, но ще се ориентираш, в Марги аутлет също дават няколко магазина.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 15:43 от makak

# 487
  • Бургас
giovanessa благодаря за информацията! Ще обиколим по главната улица и все ще го открия. Все пак знам, че не е в другия край на града примерно Simple Smile

В Марги аутлет има магазин на Пиер Карден и има постоянно хубави мъжки костюми. Имаха и отстъпки доста прилични, вече два пъти мъжът ми си купува костюми и ризи оттам. Имаха много хубава оферта - два костюма с ризи за общо 700 лири мисля беше.

# 488
  • Burgas
Предстои ми пазар  в Одрин- някой може ли да ме насочи къде мога да погледна за качествени пердета и спално бельо(предпочитам да е магазин,не пазара)-търсих в темата и в по-старите,но не намерих инфо?

# 489
  • На юг от тук
Предстои ми пазар  в Одрин- някой може ли да ме насочи къде мога да погледна за качествени пердета и спално бельо(предпочитам да е магазин,не пазара)-търсих в темата и в по-старите,но не намерих инфо?

Уличката/Osmanye Cd/ с рибния пазар,след това наляво и втория или третия магазин.На витрините са показани домашни потреби,но на горните етажи има на тач и други марки стоки.

# 490
  • Burgas
KKATINNA,благодаря  bouquet

# 491
По главната улица в края и от лявата страна има 2 магазина само за пердета и спално бельо. специализирани са.
магазин на ТАЧ има срещу Кипа магазина под блокчетата е
Домашни потреби има в Марджи аутлет магазина на english home

# 492
  • Burgas
По главната улица в края и от лявата страна има 2 магазина само за пердета и спално бельо. специализирани са.
магазин на ТАЧ има срещу Кипа магазина под блокчетата е
Домашни потреби има в Марджи аутлет магазина на english home

Коя главна улица имате пред вид -пешеходната Saraçlar Caddesi ли?И в кой край -от към покрития пазар или другия?

# 493
  • Пловдив
Магазин на ТАЧ от много отдавана НЯМА срещу КИПА /повече от година/

# 494
Да няма го --в събота бяхме до Одрин и видях че го няма
На главната улица от Джамията надолу към борсите, преди Сатен и този новият спортният магазин са.
Направили са магазини на Инглиш хоум и на Мадам коко. Има ги на главната пак до сатен магазина и в Кипа

Общи условия

Активация на акаунт