На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 745
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Хаха... да разбирам, че този Авантаж е много зле, така ли? Така де, да не си губим и ние времето и бензиня  Mr. Green Но ме заинтригува фирмения магазин на Колинс Wink
Отидете до Колинс. Фабриката с магазина се падат стотина метра преди Авантажа ако идвате от Чорлу. Изхарченото гориво си е същото, но поне магазина си заслужава. В Авантажа не си губете времето освен ако не търсите официално мъжко облекло. Останалите магазини не си струват. С много боклукчава стока са. В единия направо ми се пригади от ужасната миризма на дрехите.

Делта, в Орион мол какви марки има?

# 91
  • Varna
Джули,
Марките в Орион, като във всички останали молове. Обаче какво ми направи впечатление. ..Купих си една много хубава блуза от мол Орион на Де Факто. Нарочно гледах след това във Едирнето дали има същият модел, ми нямаше.
Под хотела ни където спахме имаше магазин на Де Факто. От там си взех една блуза и клин тип дънки.  Направо като комплект си паснаха. В Одрин отново гледах, гледах, но тези модели ги нямаше. И си казах-добре че ги взех от Чорлу. Това ми направи впечатление.
Не съм търсила тенденциозно неща на Де Факто, просто така се случи.
Но това беше преди около година и половина.
Смятам, че Одрин си е най-добре ако трябва да се пазарува.  Ние обичаме да гледаме забележителности, музеи но в Чорлу нямаше. Така поне ни каза администраторката на хотела.
Ааа, няма да забравя какви страхотни кюфтенца хапнахме- Текирдаг кюфте.
Та отиваме вечерта във една закусвалня и поръчваме една порция Текирдаг кюфте, щото ние с мъжът ми не сме ящни много. Много любезни кОмшите, пък и интересно им беше, че там много чужденци не ходят май. Обаче порцията ще си я взимаме за хотела, щото там нали знаете биричка по закусвалните им няма. Жулят чай и айран. Ама тез кИфтета кЪФ, чаЙ кЪФ айран бе.
Отиваме ние в хотелския Хапартамент, отваряме  опакованите кюфтета, те кОмшите ни сложили не една две порции ooooh! Де да знам що така са сложили. Защото е било преди затваряне ли, що ли, ама някой път и на други места така са ни слагали екстра отгоре. И, както кака ви ДелтУвата уж не може да яде много, че и мъжО и и той, като нагънахме кИфтаците нищо не остана. Толкова вкусни бяха. А хляба душичка, душичка. Оф, преглъщам сЯ докато ви пиша.
Но едва ли някога ще ходим пак до Чорлу. Просто няма какво да се види, а и Одрин ни е като мААла вече, пък и по близо все пак.

# 92
  • Бургас
Делте, май си права. Няма особен смисъл бъхтенето чак до Чорлу. Във фабриката на ТАЧ ми се видя по-скъпо от предното ни ходене /макар, че определено в сравнение с цените на ТАЧ в БГ, там са доста по-надолу/, а същевременно в Мадам Коко има доста хубави неща на смешни цени. Предполагам и като качество не отстъпват на ТАЧ-а.

# 93
  • Varna
Джули,
Да, да за мене няма смисъл да се ходи до Чорлу. Ако иска някой от любопитство, нека отиде. Ние така отидохме.
За фабриката на ТАЧ, незнам дали съм писала по-рано, но бях разочарована.  Като четях тука момичетата какво са си купили и за какви пари, а аз само обикалях магазина и си казвах- Делто, Делтооо толкова ли си капризна бе джанъм. smile3538 И за да не излезе, че сме харчили бензин напразно до магазинЯ на Тач, купих два комплекта чаршафи от памук за леглото на синковеца. Прибираме се във Варна и аз ще пера чаршафите. Разгъвам ги изцяло и там където са били сгънати....избеляло. А да кажеш, че имаше някаква голяма намалявка, нямаше. Побеснях, ама кО да праЙш. Иначе, аз на ТАЧ съм си купувала от Варна и съм случвала наистина голямо намаление и то на чаршафи сатениран памук.
Мадам Коко каквото и да съм купила, всичко ми е ОК до сега. И сатенираният памук, и само памука. Виж хвърли око и на Енглиш хоум, сигурно има в Бургас. То и в Одрин има де, но когата бях там последният път, малко преди 31 Март, намалението на чаршафите не беше такова каквото очаквах, а и не бяха мои модели. Виж във Варна хем взехме на сметка, хем цветовете и окраската си бяха точно моите. Аз обичам винтидж за спалнята си.
Също така мога да ти дам съвет, да гледаш в Одрин, в магазин Ердем на вторият етаж. Там имачудесни чаршафоци. Аз гледах миналата есен там страхотен индирим на чаршафите, но вече бях пернала два комплекта от Мадам Коко и не исках да разстроя миУтУ Wink Не се сещам за марка на чаршафите, но не е само ТАЧ, не е. Имат десетки фабрики за такова бельо за които ние не сме чували. Аз съм виждала като съм пътувала навътре в Турция. Ей, голяма красота, голяма. Да се разстрои човек направо. Пък хавлии, погледа ми ставаше ей така #Crazy от толкова цветове и хубостии. Ама не може човек всичко да има и да накупи всичко.
Та така де, не са само ТАЧ. Има много други брандове които предлагат наистина чудесно качество.

# 94
  • Варна
Здравейте дами! Искам да попитам , дали от Варна се организират  шопинг екскурзии  до Турция и също да ми препоръчате течни перилни препарати с добро качество. Благодаря предварително! bouquet

# 95
Добър ден!Искам да ви попитам за турския Коколино.кой мирише добре и дълготрайно?Също и за детски дрешки.къде освен в Уайкики може да се намери добра стока(за Лозенград питам)?А и за баклава с шам фъстък,от къде там мога да намеря хубава?

# 96
  • Бургас / UK
Без да препоръчвам,защото всеки си има мнение, споделям ,че аз ползвам Персил за бяло и Первол за черно.За цветни ползвам пак Персил,но е обикновен прах и като цяло съм доволна от тях.
Относно въпроса за омекотителя най харесвам в сините и в лилавите шишета от този вид,че има и други видове.
Скрит текст:

# 97
  • Бургас

За фабриката на ТАЧ, незнам дали съм писала по-рано, но бях разочарована. Прибираме се във Варна и аз ще пера чаршафите. Разгъвам ги изцяло и там където са били сгънати....избеляло. А да кажеш, че имаше някаква голяма намалявка, нямаше. Побеснях, ама кО да праЙш. Иначе, аз на ТАЧ съм си купувала от Варна и съм случвала наистина голямо намаление и то на чаршафи сатениран памук.
Също така мога да ти дам съвет, да гледаш в Одрин, в магазин Ердем на вторият етаж. Там имачудесни чаршафоци.
Да ти кажа и аз преди години купувах едни комплекти от ТАЧ и единия като го разгънах установих, че единия цвят се беше размазал и беше като петно върху чаршафа. Добре, че другия комплект, който бях купила за подарък, си беше наред, че щеше да е голям срам.
В Ердем съм ходила. Наистина имат хубави неща. Отдавна не съм го посещавала обаче, защото все няма време. Ходим в събота и не можем да сварим да обиколим всичко.
Иначе да, в Турция фабрики за спално бельо и хавлии да искаш. Миналата година от почивката в Мармарис купих спален комплект на Misya Home. Спазарих го за 50 лири.

# 98
Здравейте момичета! Търся си агенция за пътуване до Одрин в събота от Пловдив. някой пътувал ли е с Ана травел? Интересува ме повече на шопинга ли наблягат или на забележителности. Ходила съм вече два пъти и съм видяла повече от забележителностите и сега искам да отида на пазар, обичайните места- борсата, синия пазар, Марги, Кипа, магазините по центъра и аптека.

# 99
  • Пловдив
Ми аз доколкото знам никоя фирма не ходи да гледа забележителности. Всички ходят на пазар.

# 100
Ми аз доколкото знам никоя фирма не ходи да гледа забележителности. Всички ходят на пазар.

Притеснява ме това, че в сайта им прочетох офертата и там имаше повече описание за посещение на забележителности.

# 101
  • Пловдив
Вярно, сега видях сейта, наредили са ги едни ... Само че гледам пише ако има повече от 20 човека, дали е заради това? Трябва по телефона да се уточните сигурно.
Ние по Коледа ходихме с шефа на Ана травел, но бяхме група 50 човека, казахме къде искаме и той ни закара там. Само една мърмореше, че не сме били културни, но целта ни беше само да си харчим парите за празниците.

# 102
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Всички фирми си пишат и ходене по забележителности, но накрая си остава само шопинг+ посещение на джамията

# 103
Да се преброим за утре  Mr. Green нямам търпение. Дано е хубаво времето. Първо мисля да минем през пазара. След това през Марги аутлет, продължаваме към главната, като целта ми е Литъл Биг. И след това се надявам да ни остане време за крепостта горе...

# 104
  • Варна
Момичета, купували ли сте от течния Турсил и доволни ли сте от него. Това да не би да е Персил произведен за турския пазар, или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт