На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 717
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • до най-прекрасния мъж
Праховете и омекотителите в складовете хубави ли са? Със същото качество в като магазините ли са? Става въпрос за борсите, които се намират след петъчния пазар, нали?

# 76
  • у нас
Праховете и омекотителите в складовете хубави ли са? Със същото качество в като магазините ли са? Става въпрос за борсите, които се намират след петъчния пазар, нали?

Мненията по този въпрос са различни - едни са доволни, други - не. Лично аз от години купувам от борсите прахове и омекотители. Доволна съм. Веднъж купих от Кипа Ариел и останах изключително разочарована - изобщо не изпираше нищо. Та, втори път не повторих да си купя от Кипата прах.
Други момичета от темата са на обратното мнение - купуват само от магазините, не от борсата. Въпрос на избор и на късмет.

# 77
  • Стара Загора
Подкрепям Синара. Във вторник баща ми ходи с познати и му казах, че искам от някой магазин да вземе течни прахове и омекотители. Естествено сякаш не съм му го натъртила. Като се върна ми каза "да не си луда, на складовете са по 7 лири, а същите в Килера омекотители по 15". Какво им било различното? Е, миришат като отворя тубите, но като започна да пера с тях ще стане ясно. Иначе в момента съм със златния Yumos и ухаят дрехите на хубаво и чисто след изпиране. Не силно и парфюмно, но и аз не обичам да ми се смесват с парфюма за деня. Peace Пера цветното с Persil и тъмните с Perwol. Имам от тук купуван Первол за бяло, но аз много рядко се сещам да го използвам и нямам спомен дали изпира добре.

Праховете на ABC миришат най-силно от трите марки.

От Yumos наскоро изразходих този и също ми харесваше.

Сега тези ще пробвам:

По-малката туба на Вернел омекотителя мирише по-силно. Но до нас има магазинче за вносни перилни, където продават марката, както и Yumos, затова ще проверя там и едва ли цените ще са много по-високи. Бих се зареждала. Ако е само за такива препарати, не си струва да се ходи до Турция. Laughing
От ароматизаторите на Юмус не съм доволна от първо пръскане. Много спиртни ми се видяха. Не знам развалили ли са ги или моя нос ме лъже, но си оставих само розовия за мен. Сега напръсках в дневната с лавандуловия и сякаш е ок като аромат, по-разреден е от тези за машинките, но след минута се усеща просто свеж въздух.

Преди имахме от тези и много ги харесвах. Не знам дали вече сегашните са новите стари.

Пълнителите за машинки тепърва ще изпробвам. И те на места били скъпи. Тройката май за около 24 лири я взел. Заредих веднага единия лавандулов на Глейд. Засега съм доволна. Преди малко явно беше пръснало и макар че дневната ми е доста голяма, се усещаше като силен парфюм и аромата е страхотен.

Тъй като не сме ходили до Кипа и Мигрос, в Одрин бяха нали? Също и Карфура им, моля да споделите ако сте обръщали внимание какви чайове има. Много искам от тези, но в Килера е нямало грам. Никакви метални кутии всъщност или не са гледали внимателно. newsm78
http://www.dogadan.com.tr/urun.php?katid=14&u=&b=dogadan … -uuml-l-uuml-kutu

Ако някой види такива, моля да ме информира и дори, ако е възможно да ми купи и изпрати с наложен платеж. Голям фен съм на чайовете и всички налични видове в Килера имам. Дори лайка и салвия са ми ги дублирали, защото нямало други. ooooh! Страшно ароматни и вкусни са Dogadan. Heart Eyes

Поръчах да ми купи баклава от Килера, но щанда бил затворен и нямало изобщо. Затова взел от бабата в складовете, който ходи често ще се сети сигурно за кое магазинче говоря. Купил шоколадово пишмане и локум. Няколко пъти съм опитвала локум досега и все не ми харесваше. Дори на Коска. Но този ме спечели и бих взела някога пак. Пишмането също разкошно! Толкова меко и пръхко, като маршмелоу. Преди бях купувала едно от същия магазин, но дали не беше прясно, по-твърдо и сухо стоеше и не повторих. Все залагах на чисто. Това обаче си струва всяка стотинка. И колегите харесаха всичко.

# 78
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за мненията, изчетох къде що намерих за Одрин и главата ми бучи от инфо. За първи път ни е и ми е притеснено. Значи ще се ходи на борсите. Става въпрос за тези след петъчния пазар до реката, нали?

# 79
  • Бургас
Имате ли представа дали фабриката на Тач до Чорлу работи в неделя?

# 80
  • на морския бряг
Да работи, но вече не пише Тач, а има друго име.

# 81
  • Бургас
Какво е новото име?

# 82
  • Бургас
Да споделя за пазара ни в ЧОРЛУ.
Всъщност се оказа, че фабриката на ТАС няма друго име. Баш ТАЧ си се води. Пада се по пътя от Люлебургаз към Чорлу. Има два много високи пилона с надписа ТАС, които се виждат отдалече. За мое съжаление не си харесахме комплект спално бельо /за което й отидохме/, но си взехме страхотни халати /комплект от два халата в кутия - мъжки и женски + средно голяма хавлия за 109 лири/, кухненски хавлии - 30/50 см за 2,50 лири. Имаше хубави шалтета за спалня - 250/220 за 60 лири. Възглавниците бяха по 15 лири. Най-евтините спални комплекти вървяха по 60 лири. Като цяло не ми харесаха особено десените на спалното бельо. Тези, които ми харесаха бяха с малки размери и не си взех.
Имаше и пердета и завеси на прилични цени.
АВАНТАЖ
Това е открит търговски център, нещо като Марги аутлет в Одрин, но Маргито е много по-хубав, с повече магазини на хубави марки. Авантажът беше пълна пародия. Имаше един-два хубави магазина. В останалите продаваха много боклуци. Имаше 3-4 магазина за мъжко облекло, но там продаваха основно официално мъжко облекло. Имаше магазини на Mavi и Collin's. В първия беше доста скъпо, а в COLLIN's-а в Авантажа просто няма смисъл да влизате, защото фабриката на марката, към която има и магазин, е точно на отсрещната страна на булеварда. Ето там наистина си заслужава ходенето. Напълних една количка с дрехи догоре. Имаше много хубави неща на смешни цени. Взех си две дънкита - едното беше 20 лири, другото 30 лири. Взех си тениски по 5,50 лири, много хубав спортен клин - 10 лири. Мъжът ми си взе дънки за 50 лири, къси панталони за 35 лири. Имаше страхотни летни рокли - всички по 30 лири, но за съжаление бяха останали малки номера /като цяло дамските дрехи ми се сториха с умалени размери - аз нося 38/М и дрехите с тези размери ми бяха ужасно малки/.
И тъй като времето неусетно се изнизваше решихме да напазаруваме от Кипа-та в Люлебургаз /работно време 10-23ч/. Ако сте вече изгладнели /както бяхме ние/ вътре в магазина има заведения за хранене - Компир бокс, едно друго, в което правеха лахмаджун и пидета, Бъргър Кинг и още едно, което не се сещам как се казваше. В Кипа-та има магазин на Madame Coco - имаше хубави намаления. Взехме си комплект  килимче за баня + килимче за тоалетната за по 25 лири. Имаше много готини сапунчета под формата на френски макарони за под 2 лири. Имаше и халати за баня по 30-35 лири.

# 83
  • Бургас / UK
В този магазин на ТАЧ не съм ходила от доста време,но явно нещата са си същте...помня,че и аз почти нищо не харесах и се чудих какво толкова намират хората там  Thinking,но не сме излизали празни де,все закачахме по нещо и много ме кефеше,когато на касата ни даваха торбички направени от платовете  Mr. Green
Мис Джули,последно от къде минахте(магистралата или другия път)?

# 84
  • Бургас
Не сме се качвали на магистралата. Минахме през Лозенград - Babaeski - Luleburgaz - Corlu. Навсякъде има табели и е лесно да се ориентираш. Пътя се води D100, а фабриката на ТАЧ се намира след Luleburgaz, малко преди едно селце Vakiflar.

# 85
  • до най-прекрасния мъж
Днес трябваше да пътуваме до Одрин, но пътуването ни се отложи. ММ си травмира кръста и сега се лекуваме вкъщи. Иначе, бяхме се организирали днес да пътуваме. Лири купихме от Тавекс Пловдив на 0.596 лв. за 1 лира - коректни са. Ще се отчитам, като оздравеем Simple Smile.

# 86
Момичета, има ли в Одрин и Лозенград магазини за дрехи на едро? А за дрехи на дребно само Марги аутлет ли ще препоръчате? Аз минах един път оттам, но ... много скучен ми се видя, с много малко магазини и високи цени.

Иначе относно дрехите на едро, мислех да ходя до Истанбул, но баща ми отказа да дойде с мен, а сама няма да се оправя там. Та, затова съм се ориентирала към Одрин, Лозенград или Чорлу. Ако не дрехи на едро, поне за мен да си взема нещо.

miss july, има ли някакви други аутлети в Чорлу?

# 87
  • Бургас
miss july, има ли някакви други аутлети в Чорлу?
Имат търговски център - Орион мол в града, но не отидохме до там. Предполагам, че ще си заслужава много повече от тоя глупав Авантаж.

# 88
  • Varna
Ходила съм в Орион-мола.
Хубав мол, да....абе мол. Ама не е оня Авантаж, дето си загубихме времето и бензинЯ Laughing

# 89
Хаха... да разбирам, че този Авантаж е много зле, така ли? Така де, да не си губим и ние времето и бензиня  Mr. Green Но ме заинтригува фирмения магазин на Колинс Wink

Общи условия

Активация на акаунт