На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 717
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
И цигарите са им по-скъпи,Джули,може би момичето имаше предвид от фрийшопа  newsm78
Peace
Мислим да ходим от Бургас до Чорлу. Знам, че се ползва магистрала. От къде по този път може да се купи стикер за магистралните такси?

# 61
  • Горна Оряховица
За талоните на колата - само малък. Ако не е на ваше име трябва пълномощтно преведено на турски.
ние бяхме петък и събота в Одрин, запазихме си хотелче Hilly hotel и останахме много доволни. Стаята беше огромна даже помислихме, че са се объркали нещо  Joy, но всичко беше точно. Минаваме винаги през Лесово. На отиване минахме за 10 мин, бяхме само ние. На връщане 20 мин. Този път си пазарувахме повече за хапване. В КИЛЕР имаше голямо намаление на зеленчуци-взехме картофи, патладжан и домати на 0.99 лири  #Crazy и са много вкусни ! Не ни остана много време в събота да пазаруваме дрешки (имаше голямо движение в града, по принцип сме ходили в неделя до сега и не очаквахме чак толкова хора). Като цяло сме доволни и доста прахове взехме от складовете.  Mr. Green

здравейте , искам да попитам за този хотел , за който сте писали. Има ли паркинг? Как се придвижвахте из града? Как резервирахте ?
Има паркинг. Иначе с колата се придвижваме. На центъра спираме в една задна уличка до голямата джамия, а по моловете е ясно Simple Smile

# 62
  • Бургас
И цигарите са им по-скъпи,Джули,може би момичето имаше предвид от фрийшопа  newsm78
Peace
Мислим да ходим от Бургас до Чорлу. Знам, че се ползва магистрала. От къде по този път може да се купи стикер за магистралните такси?

Мой познат ми каза, че открили в Лозенград в клона на пощата и там можело да се купи, иначе като се качиш на магистралата те отчита, че си се качил и пред слизане има пунктове да купиш, за да те отчете на слизане, ама едно ясно го обясних. Обаче после да се регистрирате в сайта за тези стикери и да си следиш колко си изхарчил и колко ти остава.

# 63
Акобсе пътува през Одрин до Чорлу може и да се избегне магистралата, пътят е хубав и широк, стига се за малко повече от час.

# 64
  • Бургас
Акобсе пътува през Одрин до Чорлу може и да се избегне магистралата, пътят е хубав и широк, стига се за малко повече от час.
Момичето ще тръгва от Бургас, няма да мине през Одрин, а покрай Лозенград.

# 65
  • Варна
Peace

Мис Джули, щом си от Бургас по всяка вероятност ще минете през МалкоТърново.
Там на турската митница до паспортния контрол има много малък пощенски клон  - P.T.T.
Там продавт винетки -  HGS .

# 66
  • Бургас
Peace
Там на турската митница до паспортния контрол има много малък пощенски клон  - P.T.T.
Това вътре в залата, където подпечатват паспортите ли е?

# 67
  • Стара Загора
Момичета, какви прахове има на промоция в момента в Килера, ако някой е обръщал внимание? За течни питам. Баща ми утре ще ходи с познати и ще купува.
Аз искам за цветно да ми вземе и някакъв омекотител. Помня че бяхте доволни от ABC и Vernel. От вторият гледам че има до нас в магазин за вносни препарати. newsm78
Поръчах си и малко баклава, че скоро не съм яла. hahaha

# 68
  • Варна
Peace

Да, в дясно от гишетата.

# 69
Peace

Да, в дясно от гишетата.
Паспортите вече се подпечатват навън - минава се с колата покрай гишетата, дори не е необходимо да слизаш. А винетки мисля, че продават точно срещу тези гишета.

# 70
  • Бургас
Peace

аз минах през Малко Търново преди една седмица, вече не се слиза от колите да се редим на опашки при влизане и при излизане, има организация като на Лесово - само шофьора слиза или подава документи

# 71
  • Бургас / UK
Момичето ще тръгва от Бургас, няма да мине през Одрин, а покрай Лозенград.

И през Лозенград да мине няма значение,пак има път ,който не е магистрален и е много хубав и лично аз повече го харесвам(магистралата ми е скука) .Просто след Лозенград се следват сините табели,а не зелените,които водят към магистралата.

# 72
Някой може ли да предложи хотел с климатил.Навсякъде пише , че има, но не е така.

# 73
  • до най-прекрасния мъж
Ние решихме да ходим в понеделник или вторник, сега през почивните дни. Предполагам там всичко ще работи, без пазарите. В делничен ден при тях по-спокойно ли е? Някак не ми се ходи по магазините специално в лудницата. Представям си каква навалица ще е, като се изсипят автобусите с шопинг туристи + тези с леки коли + гърците и те, а аз искам да разгледаме спокойно и да си напазарим спокойно. Четох и че в събота се пообирало по магазините и търговците завишавали цените, дано до понеделник извадят нова стока. Мислим да се разходим по главната им улица, да идем до Кипа, Марги аутлета и  Карфур. И като се огледаш, минал кажи-речи един ден.
А следващото ни ходене ще оставим за забележителностите и синия пазар. Някак не си представям да препускаме по забележителности и магазини в един ден.

# 74
Въобще не ти трябват пазарите! Няма такава цигания!
Кипа, Марги аутлет + склад за препарати са абсолютно постижими да ги разгледате за ден

Общи условия

Активация на акаунт