На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, дами! Утре ще пътуваме до Одрин и ме интересува дали ще ни пуснат само с пълномощно на български за колата, тъй като е фирмена? Благодаря предварително за отговорите.
Трябва да е с легален превод на турски.
Минахме на косъм и без пълномощно...

# 166
  • Бургас
Здравейте, дами! Утре ще пътуваме до Одрин и ме интересува дали ще ни пуснат само с пълномощно на български за колата, тъй като е фирмена? Благодаря предварително за отговорите.
Трябва да е с легален превод на турски.
Минахме на косъм и без пълномощно...
Учудена съм  Rolling Eyes

# 167
Относно пълномощното да споделя, че аз 4 пъти съм минавала границата с фирмена кола на мое име, без пълномощно дори на български. Слагат ми печата в паспорта и продължавам. Миналия месец обаче пътувахме пак и ми напарвиха проблем. То и аз съм си виновна де. Въореки това ме пратиха в един офис до скенера и се разбрахме със служителите там. Сложиха ми печат и се разбрахме другия път да съм изрядна  Grinning

# 168
  • до най-прекрасния мъж
Като стана въпрос за проблеми и грешки - аз по грешка съм дала на ММ талона за малката ни кола, но пък със Зелена карта на голямата /с която и бяхме/. На излизане БГ граничарите хич и не забелязаха разликата. ММ се усети преди Турския пункт и извадихме правилния талон, но пък за сметка на това опищя света като как щели сме да имаме проблеми на прибиране, защото от БГ страна ни били записали, че излизаме с малката кола, пък ние сме излезли с голямата. Проблеми нямахме никакви, а доколкото знам колите ги записват на турския пункт, а не на БГ. Пък и да са я записали, нали имат камери, ще върнат камерите и ще видят с коя кола сме напуснали страната. Само да уточня, че двете ни коли са от една марка, но различни модели, та не е трудно да се обърка човек.

# 169
  • Пловдив
Разгледах с google Петъчния пазар и виждам , че и отвън има разчертани места за спиране на коли. Вие къде спирате? Такса има ли ? По кое време на деня е най- добре да се иде там?

Срам не срам пак да попитам  Embarassed

# 170
Разгледах с google Петъчния пазар и виждам , че и отвън има разчертани места за спиране на коли. Вие къде спирате? Такса има ли ? По кое време на деня е най- добре да се иде там?

Спираш където намериш. Няма такса. Най- добре да отидете сутринта, за да си намерите място, а и на пазара след 12 ч. става лудница. От пазара пеша може да се разходите по центъра.

# 171
  • Пловдив

Спираш където намериш. Няма такса. Най- добре да отидете сутринта, за да си намерите място, а и на пазара след 12 ч. става лудница. От пазара пеша може да се разходите по центъра.

bouquet

# 172
  • Пловдив
Още един ввъпрос ми изникна, предполагам ,че работи ,но все пак... Синия пазар работи ли в петък? Аз съм ходила само в събота.

# 173
Още един ввъпрос ми изникна, предполагам ,че работи ,но все пак... Синия пазар работи ли в петък? Аз съм ходила само в събота.
Би трябвало да работи. Наскоро ходихме в сряда и всички сергийки си бяха там - и зеленчуците, и дрехите.

# 174
  • Пловдив
В петък Синия пазар си е чисто празен!

# 175
  • Пловдив
Хммм , може ли още някой да се включи?
Работи ли Синия пазар в петък ?
Все още имам надежда да кажете ДА. Не съм ходила на петъчния паззар и ми се искаше да отидем , но не искам да пропускам Синия пазар.

# 176
  • Бургас / UK
До колкото знам Синия си е в събота,в петък всички са на другия пазар,няма логика да има два пазара в един ден...

# 177
  • Пловдив
До колкото знам Синия си е в събота,в петък всички са на другия пазар,няма логика да има два пазара в един ден...
Аз не искам да пропусна Синия пазар ,заради зеленчуците. На петъчния има ли или е само за дрехи, пердета, чанти, обувки .....?

# 178
  • Бургас / UK
Има и плодове,и зеленчуци,и от техните кори за баница ,и ядки,и маслинки ,и сирена,и кашкавали....много работи има,няма начин да не си напълните торбите както си му е реда  Mr. Green Виждала съм и сергийки даже и извън пазара,по главната улица,явно не са се вредили вътре .За дрехи,по-добре от магазините да си търсите.Аз,на този Син пазар не съм ходила,но петъчния е забавен  Crazy

# 179
  • Пловдив
Има и плодове,и зеленчуци,и от техните кори за баница ,и ядки,и маслинки ,и сирена,и кашкавали....много работи има,няма начин да не си напълните торбите както си му е реда  Mr. Green Виждала съм и сергийки даже и извън пазара,по главната улица,явно не са се вредили вътре .За дрехи,по-добре от магазините да си търсите.Аз,на този Син пазар не съм ходила,но петъчния е забавен  Crazy
Благодаря, значи следващото ходене ще е в петък Wink
Не отивам специално за дрехи,просто да видим що е го петъчен пазар и да ди пазарим зарзават(най-много набкягам на него май).

Общи условия

Активация на акаунт