На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 976
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
Турция не пуска български жълти коли през ГКПП Малко Търново - http://www.varna24.bg/news/649602.html?utm_source=newspaper.bg&a … mpaign=nopriority

20 години е максималната допустима възраст за автомобили, влизащи на територията на Турция.   Сигурно е на 100 %,  проучвах преди месец,  когато ходихме за първи път.

Всичко зависи от това кой те проверява. Аз също питах тези дни и ми казаха, че няма такава наредба. На 20 проверени стари коли може да върнат някоя друга. Наш близък роднина вече трети път ходи тази година без да го върнат, а колата е над 20 годишна.

В Уайкики има намаления. Не са само летни дрехите, има и с дълги ръкави.

# 226
  • Разпиляна във въображението

Благодаря. Предполагам, че с карта може да се пазарува там.

Чудя се колко пари да обменям Thinking

# 227
  • Пловдив
На мен ми свършиха парите и теглих от банкомат там. Имам Виза на Уникредит, приятелката ми тегли с друга карта, не помня каква. После като си видях банкирането лирите ми са по 61 стотинки.

# 228
Благодаря bouquet

# 229
Можете ли да ми помогнете? Не мога да разбера кое мазило е аналога на Дийп Релийф. Активната съставка е ibuprofen 50 mg/g+30 mg/g gel (M01AE01)

# 230
Може ли да кажете каква е цената на винетката в Турция? Видях в темата, че се купува срещу гишето в Малко Търново, но цена не видях. Ще бъдем само за ден в Лозенград. Ще се върна назад да видя какво пишете за пазара в сряда. "Цигания" ли е на онзи пазар? Като Илиенци ли е?

# 231
Винетка за Турция трябва само ако се ползва магистралата. Всички останали пътища са безплатни.
Иначе цената на най евтината винетка е 60 лири --55 лири заредени вътре и 5 лири за стикера.

# 232
Доколкото виждам, от Малко Търново до Лозенград значи няма да ни трябва винетка.

Интересно ми е как пазарувате сирена, кашкавал и млека и ги закарвате в България? Хладилна чанта носите ли? Меса и т.н. как ги съхранявате?

# 233
Не ви трябва винетка да.
Месо и сирене не сме пазарили. Кашкавал в багажника никога не сме носили хладилна чанта. Купуваме вакумиран  предимно. Не са ни се разваляли до сега продукти.
одрин Пловдив са около 2ч път. kippa работи в одрин до 23 последно пазарим там и тръгваме на обратно.

# 234
Може ли да кажете каква е цената на винетката в Турция? Видях в темата, че се купува срещу гишето в Малко Търново, но цена не видях. Ще бъдем само за ден в Лозенград. Ще се върна назад да видя какво пишете за пазара в сряда. "Цигания" ли е на онзи пазар? Като Илиенци ли е?

Пазарът в Лозенград в сряда
Скрит текст:

Сирене, кашкавал и кисело мляко съм купувала от Лозенград ,но не е било през лятото. В горещо време идеята за хладилна чанта не е лоша, особено ,ако става въпрос за прясно месо  и мляко . Месото в Турция  е доста скъпо и не мисля, че си заслужава.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 11:46 от daniela.qnkova

# 235
Благодаря и въх, за пазара Laughing

Сега правим джп маркери. Колинс вече няма в Лозенград, а Кипа се намира на магистралата. Явно ще трябва по уличките?

# 236
Благодаря и въх, за пазара Laughing

Сега правим джп маркери. Колинс вече няма в Лозенград, а Кипа се намира на магистралата. Явно ще трябва по уличките?

Кипа в Лозенград не е на магистрала.В  края на града е  , от дясната страна на главния път за Истанбул , след кръговото , вижда се отдалече.  Дотам не ви е нужна винетка.

# 237
Понеже видях зелен правоъгълник Е87 и го свързах с магистрала ooooh!

# 238
На първа стр. е написано:
"До джамията Селимие има магазини за кожени якета - като тръгнеш по улицата м/у нея и паркинга за автобусите надолу към центъра се пада в ляво."
Може ли да дадете GPS координати?
Благодаря предварително.

# 239
  • у нас

Благодаря. Предполагам, че с карта може да се пазарува там.

Може  Peace

Общи условия

Активация на акаунт