На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 999
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
На първа стр. е написано:
"До джамията Селимие има магазини за кожени якета - като тръгнеш по улицата м/у нея и паркинга за автобусите надолу към центъра се пада в ляво."
Може ли да дадете GPS координати?
Благодаря предварително.
или поне кажете как се казва улицата или в каква посока е това - напр. изток!

# 241
  • На юг от тук
"До джамията Селимие има магазини за кожени якета - като тръгнеш по улицата м/у нея и паркинга за автобусите надолу към центъра се пада в ляво."
Благодаря предварително.

От кой ГПП ще влизаш в Турция
Улицата е Mimar Sinan Cd  Edirne

# 242
  • Разпиляна във въображението
Може въпросът да е малко никакъв, но ММ и брат му се опитват да ме убедят утре да пътувам с рокля, която да покрива краката ми. Ще ми е неудобно, защото дългите ми рокли са със сравнително дълбоко деколте и ще трябва да обличам още нещо, за да прикривам плът Laughing Та въпросът, смешен не смешен, обличате ли се по някакъв друг начин посещавайки тази страна?

# 243
Miriel, не. Облечи се нормално.

# 244
  • Бургас / UK
Нали не очакваш да ти кажем,че обличаме шалвари и забрадки  hahaha
АЗ съм ходила облечена с потник,с къси гащи,с дънки,с тениска ...каквото и да облечеш все ще се намери някой да те огледа от горе до долу,но съм чувала ,че когато си с мъж нещата са по убрани ,така ,че обличай се  с каквото ще се чувстваш ти добре и не го мисли...а и там има момичета,които се обличат като нас.

# 245
  • Varna
В Одрин има много по малко огащени, отколкото в Истанбул.
Така, че не се притеснявай.

# 246
Абе смешно беше Wink

# 247
  • София
И все пак от къси гащи до къси гащи има разлика. Не слагай от онези, които са по-къси от джобовете.  Wink Едва ли ще ти е приятно всички да те зяпат.  И ако имаш намерение да надникнеш в Селемие, вземи 2 шала - един за косата и раменете и един за късите панталони. Иначе дават такива за многократна употреба.  Sick

# 248
  • Бургас
Та въпросът, смешен не смешен, обличате ли се по някакъв друг начин посещавайки тази страна?
Не, но и определено гледам да не изглеждам като уличница.

# 249
Благодаря предварително.

От кой ГПП ще влизаш в Турция
Улицата е Mimar Sinan Cd  Edirne

От Лесово. Благодаря!

# 250
Здравейте, т.к  не успях да открия координати на петъчният пазар, дали може да ми дадете някакъв ориентир или адрес. И как е по-добре, първо да отидем до Марги аутлет или до петъчния пазар? В две различни посоки ли са?

# 251
Аз бях добре, но бермудите на мъжете май бяха странни Laughing

# 252
  • София
Аз бях добре, но бермудите на мъжете май бяха странни Laughing
hahaha hahaha hahaha

Kaто се замисля, има облечени всякак жени, но турчин с бермуди май не съм виждала.  Laughing

# 253
Мда. Имаше сигурно пет мъже с такава дължина. Всичко друго с дълги панталони или дънки. Моят в началото само ми дуднеше, че не е трябвало да ме слуша. Беше решил, че задължително ще е с дълги панталони. В тези страни така е за мъжете... а аз - не бе, ходи с късите. Та го заглеждаха в краката. На няколко пъти забеляза това и се почваше...

# 254
  • Бургас
Здравейте,от къде сте купували стоки за бебе и от какво сте доволни?Спални комплекти,пелени и други.

Общи условия

Активация на акаунт