На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 086
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Като знам склонността на нашите медии и журналисти да преувеличават лично аз ако имах път и възможност не бих пропуснала пътуване. Миналата година се тръбеше за бежанците и се провалиха десетки екскурзии по Европа през септември и тази година през април. Аз пътувах и септември два пъти, и април тази година и нямаше абсолютно никакви проблеми по границите. Дори минахме по-бързо заради преувеличенията и пропадналите екскурзии.

# 316
  • Varna
Беличке,
Имаше ги в края на лятото и началото на есента. Обаче някой ми каза, че браТчедите пръскали и няма такива чудовища. Но помня, че още някой се беше оплакал от кръвождните комарци Laughing
За съжаление в Одрин нямам явка за да питам как е положението тази година.
Ще гледам да отида когато е по хладно. Обичам да ми е топло, но във Одрин става яко горещо, а не ми се седи в хотелската стая. Искам да ми е комфортно.
И без това съм запланувала едно пътешествие Септември по турското черноморие, на връщане ще се разпишем задължително в Одрин.
За сега предполагам, ама Шефа горе разполага.
И на мен ми свършват перилните и другите джунджурии  Wink
Но до Септември месец, все някой от темата ще е отишъл до там и ще ни е казал новини.

.....бай ердо, трябва да нЪ поздрави, че му подпомагаме режимЯ....аз, майтап си правя, ама .........Едни хора виждах по Гези парк и във Одрин-тогава бях там. Сега по телевизора физиономиите много, много различни, ама хайде, да не обръщам темата на политическа. Има други теми за това.

Ей, това дали е вярно newsm78

http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/News/56394-turtsiya-otvori-gran … ezhantsi-zapochna

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 17:21 от DELTA_DELTA

# 317
  • Варна
Да, физиономиите са други. Ще изчакаме и ще видим.

Скрит текст:
Комари щом има, мен не трябва да ме има там. Един да е, отгоре ми ще е, а съм алергична и нещата стават сериозни. Това лято съм принудена да ходя само с дълъг панталон заради раните. Ад!

Миналата година мислех на връщане от гръцкото море да минем през Одрин, но не го направихме. Сега пак ми минава през ума, но и отпуската ме притиска... А бе, ако нещата се успокоят, края на септември, началото на октомври може да отидем. Твърдо НЕ обичам да ми е топло.

Така свикнах с някои техни продукти, че не ми се ще да ги сменям. А и разходките дотам ми действаха разтоварващо. Дори до Лозенград да е... Макар че говорят за наплив на бежанци именно по границата около Малко Търново.

# 318
Родителите ми се прибраха днес, отидоха за една вечер с децата. Казаха, че е спокойно, нямало никакви индикации за напрежение. Чакали са ок. 2часа, за да влязат в България, работели само 3 гишета на Българска страна. Комари имало огромни, малкото ми дете е много нахапано.

# 319
  • Varna
Значи браТчедите не пръскат Sad

Беличке,
Разбирам те, синът ми е като теб и винаги е със лекарства или някакви репеленти против комари .
По хладно ще ходим, ако ще се ходи.

# 320
  • Stara Zagora
Здравейте дами.Интересувам се от памперсите прима да ли сте доволни и от бебешка козметика да ме насочите какво сте взимали  от одрин.Искам да направя подарък на една бъдеща мама

# 321
Ехоооо, някой престрашил се за пазар има ли? Как ли е положението? Имах планове за края на месеца, надявам се да не си остана само с желанието!

# 322
  • Varna
Много горещо сега в Едирнето, хич не е за ходене.

# 323
  • Там където е семейството ми
Ехоооо, някой престрашил се за пазар има ли? Как ли е положението? Имах планове за края на месеца, надявам се да не си остана само с желанието!
Аз мисля да отскоча тази седмица,но ДГ където ходи малкият ми син е затворена този месец и се съобразявам с мъжа ми,кога ще може да го гледа.Иначе днес бях на фризьор и се засякохме с едно момче,което пътува редовно до Одрин....Каза,че живота в Одрин си тече както преди и няма индикации за някакво напрежение,ако има такова то е по надолу към Истанбул и Анкара.Единственно на границата каза,че проверките са по задълбочени като цяло.

# 324
  • Варна
Поне за момента и в Истанбул и Анкара няма напрежение,че и в курортите им е спокойно,аз мисля да направя една атака на ММ,не сме ходили оттдавна Mr. Green

# 325
  • Varna
А, таман да кажете ония комари дето са като въртолети дали са ги напръскали и уморили Hug

# 326
  • Варна
А, таман да кажете ония комари дето са като въртолети дали са ги напръскали и уморили Hug

Хаха,добре,Делте,стига да ми се върже  hahaha

# 327
Свекърът и свекървата ходиха в петък до Одрин и казаха, че няма никаква разлика от преди. Всичко е една медийна заблуда според мен...
Комари не е имало на границата.

# 328
  • Varna
Еми, на границата няма комари, ние говорим за комарите във самият Одрин.
Който са го Апали знае за какво става въпрос Laughing Малко по назад едно от
момичетата каза, че има. Но дано наистина са пръскали, защото е мамата си трака иначе.
Относно медийната заблуда....Във малките градчета и във курортните райони няма проблеми.
Това го писах и аз и не само аз малко по назад в темата.

Освен това  турците печелят милиарди от туристи, едва ли ще има проблем за туристите. Турците
и без това губят, но поне тези туристи които отиват ги обгрижват като царе. Поне така четах във една
тема за почивка в Турция. Проблема беше в началото когато не се знаеше какво става.

# 329
  • Разпиляна във въображението
Въпрос, малко в страни от пазаруването, но тук съм чела мнения за това лекарство и затова сметнах, че може да ми помогнете. От Лозенград купихме верутол. Вярно ли е, че не трябва да се прилага, когато е топло? Някои момичета го бяха ползвали. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт