На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 060
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Ние се отказахме да ходим в събота, че малкия се разболя. А и щом казвате, че сега много се чака по границата, и ние с 2-те деца не е много удачно. Но нищо, септември може да отскочим като отмине и жегата.

# 376
  • Бургас
Ние се отказахме да ходим в събота, че малкия се разболя. А и щом казвате, че сега много се чака по границата, и ние с 2-те деца не е много удачно. Но нищо, септември може да отскочим като отмине и жегата.
Според мен въобще не е удачно да се ходи с деца ако целта е пазаруване. Ще се бавите много и почти нищо няма да може да видите. Ние тръгваме рано и се прибираме към полунощ и то без да се моткаме, времето е предначертано. Представям си какво щеше да е ако имаше и деца с нас.

# 377
Ами ние сме ходили 2 пъти с каката и не сме имали проблеми, даже много се забавляваше на Марги Оутлет на люшкалките, влакчето... Единият път бяхме за 1 ден, а другият с приспиване и все в жегата. Иначе бебо ми е много спокоен и навсякъде го водим. Сега бях резервирала хотел за събота, но анулирах. Нищо, другият път  Simple Smile

# 378
  • Бургас
Ами ние сме ходили 2 пъти с каката и не сме имали проблеми, даже много се забавляваше на Марги Оутлет на люшкалките, влакчето... Единият път бяхме за 1 ден, а другият с приспиване и все в жегата. Иначе бебо ми е много спокоен и навсякъде го водим. Сега бях резервирала хотел за събота, но анулирах. Нищо, другият път  Simple Smile
Вие си знаете най-добре  Peace. Бързо оздравяване на мъничето.

# 379
  • Пловдив
Има ли в Одрин специализиран магазин за бебешки неща? Например дрешки, чаршафчета, одеалца.

# 380
  • Бургас
Има ли в Одрин специализиран магазин за бебешки неща? Например дрешки, чаршафчета, одеалца.
И аз се интересувам от такъв магазин.

# 381
Бебешки магазин в Одрин има на центъра --казва се BEBEK на 3 етажа е. намира се от джамията надолу има магазин за козметика --нещо лилаво му е табелата след него в дясно в пресечката е.
Има срещу Кипа в блокчетата отдолу, там за да стигнете на кръговото правите обратен и влизате в локалното и така ще видите магазина.

# 382
Здравейте!
Има ли друг хубав магазин за детски дрехи в Лозенград освен Уайкики?! Интересува ме за възраст 7-8 години.

В сайта на Уайкики не си харесах много неща... Възможно ли е на място да има по-голям избор? Доколкото знам, магазина е доста голям.

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 15:02 от utro77

# 383
в Маргито има доста други магазини в който се предлагат детски дрехи. Поло, кофон, дефакто. Ние на малкият и от Кипа сме вземали яке след като нищо другаде не ни хареса. Имайте в предвид че в Уайкики на центъра и в маргито се е случвало да има различни модели дрешки.

# 384
в Маргито има доста други магазини в който се предлагат детски дрехи. Поло, кофон, дефакто. Ние на малкият и от Кипа сме вземали яке след като нищо другаде не ни хареса. Имайте в предвид че в Уайкики на центъра и в маргито се е случвало да има различни модели дрешки.

Това не е ли в Одрин?

Аз питам за Лозенград.

# 385
  • Бургас
Бебешки магазин в Одрин има на центъра --казва се BEBEK на 3 етажа е. намира се от джамията надолу има магазин за козметика --нещо лилаво му е табелата след него в дясно в пресечката е.
Това по главния път /по който се влиза в града от Лесово/ ли ако се движим? И от страната на джамията ли се пада или от другата.

# 386
  • Пловдив
Има срещу Кипа в блокчетата отдолу, там за да стигнете на кръговото правите обратен и влизате в локалното и така ще видите магазина.
Благодаря!

# 387
Здравейте,  тук сме в Одрин от вчера,  минахме на Малко Търново за 5 минути,  тръгнахме от Созопол в 12,30,  а пристигнахме в 15, 40 някъде. Прекрасно е, взех хубави панталони и блузи за.мъжете от Марги аутлета - на поло магазина,  страхотно качество и модели. Шалове Кашмир и памук за.подаръци,  уж некви антики от един варненец до джамията,  накитче аметист със сребърен обков,  маслини, чай, кашкавал, сирене,  вино.  Бяхме пак в Селимието, енергията е много силна, хапнахме здраво, пийнахме кафенце и чай,кефихме се в Мадо,  по уличките и чаршията. Е, обичам го този град. Да знаете, че тук хората са.много здравомислещи. Утре отпрашваме по едни диви села да ги откриваме.

# 388
  • Varna
Давай, споделяй за дивите селца, че и ние с мъж ми луди по такива дестинации.
Успешно приключение при откриването на тези диви селца.
Ще чакам информация. Благодаря предварително bouquet

# 389
Свекърът и свекървата се прибраха вчера от Одрин през Малко Търново и са чакали 5 часа на границата...

Общи условия

Активация на акаунт