На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Varna
До преди три години купувах Персил и винаги съм била доволна.
Ариела миризмата му, нито бългаският, нито турският ми харесваше.
Но говоря за мен, на други хора може да им е харесвала.
Почнах да купувам прах Ало, по препоръка на едно момче от Кърджали което
срещнахме в магазин Килер. Той ми препоръча тогава и омекотителя на Бинго-
софт но концентрат, задължително концентрат. Поне 3 дена ми ухае прането.
Това същото момче ми препоръча като слагам от омекотителя да не пълня цялата
капачка а само половината. И наистина няма нужда да е цялата капачка. Писах
колко дена мирише прането след това. Аз купувам винаги от червената бутилка
на този омекотител.
Течен препарат но за бяло пране съм купувала на Ало. Наистина е много добър.
Може би за това, когато и да съм ходила да пазаря, никога не е бил на
промоция.  Но дори да не купувам от него, прахообразният който е за бяло и цветно
пране съм му вярна от 3 години. Много съм доволна.

# 361
  • у нас

По отношение на прахообразен/течен - купувам каквото е на промоция или ми е по-изгодно. Смятам обаче, че течните не изпират така добре като прахообразните (ако има по-замърсено пране).

Споделям това мнение, че течните не перат толкова добре като прахообразните. Течните ги ползвам от скоро /трета бутилка привършвам/, но ги ползвам за пране на якета или други дрехи, където понякога остава от прахообразния прах.
За омекотител - ползвала съм и Yumos и Vernel, но от няколко години ползвам единствено и само Елсе. Много ми харесва как ухае. Мои познати, пък, са доволни от праховете Ало и Перос /май беше/.

Тези дни е много горещо тук /Бургас/. Представям си в Одрин каква жега е. Дори и не искам да помисля да ходя в такава жега повече. Като знам и какво чакане е по границата, е по- добре да изчакам да намалеят колите. Сега има повечко коли, защото гастербайтерите си тръгват. На някои места в Германия започват учебната година на 25.08.

# 362
И ние ще направим едно пазаруване но ще е септември

# 363
  • Там където е семейството ми

Извинявам се ако сметнете, че не е по темата, но...можете ли да кажете в какво състояние е пътят Елхово-Любимец? Доколкото разбрах до преди около месец е бил затворен за ремонт. Приключил ли е вече?
За съжаление не мога да ти помогна с информация,защото и аз самата не знам

# 364
  • here and now

Извинявам се ако сметнете, че не е по темата, но...можете ли да кажете в какво състояние е пътят Елхово-Любимец? Доколкото разбрах до преди около месец е бил затворен за ремонт. Приключил ли е вече?
0700 13020 - Това е телефона на АПИ. Обадете се и попитайте, доколкото знам дават актуална информация.

# 365
Смятам в сряда да отида до Лозенград, тъй като съм от Бургас ми е съвсем на близичко. Единствено се притеснявам от проблемите в последно време. Стотици пъти сме ходили до там, до Чорлу, Одрин и до Истанбул, но сега ми е едно сковано...чудя се да тръгвам ли?
[/quote
      Здравейте,  ходихте ли събота до Лозенград ,  разкажете моля по-подробно!

# 366
  • моята мила родна страна

За съжаление не мога да ти помогна с информация,защото и аз самата не знам

0700 13020 - Това е телефона на АПИ. Обадете се и попитайте, доколкото знам дават актуална информация.

Благодаря! От сайта на АПИ видях, че няма ремонтни дейности в района към момента.

# 367
  • На юг от тук
За участъка Тополовград-Любимец няма,ползвахме го в събота. За Елхово-Тополовград не знам,но щом имаше турски коли,които идваха от там предполагам,че не е в ремонт.
Но Ви съветвам да ползвате Тополовргад-Свиленград/през Младиново,Пъстрогор/ и след това на АМ"Марица" до Любимец,защото е по-хубавия,отколкото през Йерусалимово.

# 368
  • моята мила родна страна
За участъка Тополовград-Любимец няма,ползвахме го в събота. За Елхово-Тополовград не знам,но щом имаше турски коли,които идваха от там предполагам,че не е в ремонт.
Но Ви съветвам да ползвате Тополовргад-Свиленград/през Младиново,Пъстрогор/ и след това на АМ"Марица" до Любимец,защото е по-хубавия,отколкото през Йерусалимово.

Благодаря,KKATINNA,ще го имам предвид!

# 369
Момичета, за първи път ще пътувам до Одрин и не зная колко лири да обменя. Какво бихте ме посъветвали?

# 370
  • Варна
Момичета, за първи път ще пътувам до Одрин и не зная колко лири да обменя. Какво бихте ме посъветвали?

Може да изхарчиш 200 лири,а може и 1000  Peace

# 371
  • Бургас
Никой не може да ти каже, защото е много субективно. Мен по-малко от 500 лири не ми стигат. Към 200 даваме в Кипа. Още толкова, може и повече ако има добри намаления, в Марги аутлет. Отделно купуваме плодове и зеленчуци от пазара зад Марги, харчим за хапване и други дреболии.

# 372
  • here and now
В Кипа, а и на повечето места може да се плаща с карта. Така че не е нужно да се презапасявате.

# 373
  • Бургас
В Кипа, а и на повечето места може да се плаща с карта. Така че не е нужно да се презапасявате.
Абсолютно. Макар, че веднъж бях взела малко пари в кеш с идеята, че ще плащам с карта и в няколко магазина в Марги не ми приеха картата. Явно имаха някакъв проблем с ПОС терминалите . После в Кипата нямаше проблем с картата. Та от тогава си нося кеш и като го привърша вкарвам в действие картата  Simple Smile

# 374
Здравейте, моля някой да ми отговори, как е тези дни по границата. През Малко Търново мислим да минем, в Созопол сме.Стремим се към Одрин и по пътя към Истанбул  -каменно село, не помня името. Леко ме тресе шубето,но половинката ми е навит. Малко си падаме авантюристи.Дали да си налягаме тука плажа,  това е ❓

Общи условия

Активация на акаунт