На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 076
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Смятам в сряда да отида до Лозенград, тъй като съм от Бургас ми е съвсем на близичко. Единствено се притеснявам от проблемите в последно време. Стотици пъти сме ходили до там, до Чорлу, Одрин и до Истанбул, но сега ми е едно сковано...чудя се да тръгвам ли?

# 346
  • Там където е семейството ми
Смятам в сряда да отида до Лозенград, тъй като съм от Бургас ми е съвсем на близичко. Единствено се притеснявам от проблемите в последно време. Стотици пъти сме ходили до там, до Чорлу, Одрин и до Истанбул, но сега ми е едно сковано...чудя се да тръгвам ли?
До Лозенград не съм ходила никога,защото пък на мен Одрин ми е по близко...... от Елхово съм. Както в Одрин така и в Лозенград едва ли ще имаш някакви проблеми.Съветвам те обаче към Истанбул да не ходиш засега.Тръгвай смело,напазарувай си,разходи се спокойно,ще видиш,че всичко ще си е както преди.....Аз също се притеснявах преди да се престраша да ида до Одрин,допълнително мъжа ми ме наплаши,чете ми цяла лекция как не трябва да пътувам при обявено извънредно положение и т.н.
Аз пък отидох,възползвах се от намаленията,напазарувах и се прибрах по живо по здраво.Нищо по различно нямаше сега от преди

# 347
Здравейте,интересувам се и имам питане относно лекарствата-искам да взема гел за зъбки Дентинокс. Някой купувал ли е от Турция и как му е наименованието при тях? Мерси предварително!

# 348
  • Пловдив
Единият от аптекарите в аптеката, която е близо до Селимието знае български и проверява за еквиваленти като му кажем какво лекарство търсим.

# 349
  • моята мила родна страна

Извинявам се ако сметнете, че не е по темата, но...можете ли да кажете в какво състояние е пътят Елхово-Любимец? Доколкото разбрах до преди около месец е бил затворен за ремонт. Приключил ли е вече?

# 350
  • Пловдив
Здравейте,интересувам се и имам питане относно лекарствата-искам да взема гел за зъбки Дентинокс. Някой купувал ли е от Турция и как му е наименованието при тях? Мерси предварително!
Пак така се казва DENTINOX DİŞ JELİ-9,62лири

# 351
  • Бургас
Здравейте!
В началото на лятото ходих в Одрин и видях ,че по пътя за Кипата строят огромен мол. Някой има ли представа дали са го отворили вече?

# 352
  • here and now
Още строят там, не знам дали е мол и аз се зачудих днес.
В момента има доста добри намаления, но и опашките по границата са ужасни. Да се оплача, че слагат при промоционалните стоки и такива на редовна цена - конкретно в Дефакто, Уайкики и Котон ми направи впечатление. И не са случайни бройки, а просто са си подредени там.

# 353
здравейте, аз пак имам въпрос Simple Smile смятаме към края на септември да ходим до одрин на пазар, та питането ми е нужен ли е паспорт за 4 месечното ни бебе, понеже планираме да го вземем (няма кой да го гледа). ще се радвам ако знаете. мерси Simple Smile

# 354
здравейте, аз пак имам въпрос Simple Smile смятаме към края на септември да ходим до одрин на пазар, та питането ми е нужен ли е паспорт за 4 месечното ни бебе, понеже планираме да го вземем (няма кой да го гледа). ще се радвам ако знаете. мерси Simple Smile
без значение къде ще пътувате в чужбина ви е нужен паспорт, а за някои държави освен това искат за удостоверяване и акта за раждане. Аз си ги нося винаги и двете,  когато ще минаваме граница  Peace

# 355
Паспортът за дете е задължителен /бе значение дали в Европейския съюз или не/. Ако с бащата сте с различни фамилии искат и акта за раждане. Ние сме с еднакви, но пак си го нося.

Ние мислим в събота да идем да напазарим в Одрин. Препоръчайте марка омекотител, от който сте доволни. И досега все сме купували прах за пране на Персил и Ариел под формата на прах. Този път се чудя дали да пробвам с течен. Какви са ви наблюденията?

# 356
  • Стара Загора
Аз съм доволна от течния за цветно. Тъкмо привършвам една туба.
От омекотителите до момента съм ползвала Yumos & Vernel. Дрехите си ухаят леко и ненатрапчиво. Нямам забележки. Но моите дрехи не се цапат като на децата и мъжете. Laughing

# 357
  • here and now
Паспортът за дете е задължителен /бе значение дали в Европейския съюз или не/. Ако с бащата сте с различни фамилии искат и акта за раждане. Ние сме с еднакви, но пак си го нося.

Ние мислим в събота да идем да напазарим в Одрин. Препоръчайте марка омекотител, от който сте доволни. И досега все сме купували прах за пране на Персил и Ариел под формата на прах. Този път се чудя дали да пробвам с течен. Какви са ви наблюденията?
Аз пера само с течен, от Турция вземам Ало - доволна съм. Омекотител не ползвам от години.
Ако смятате да ходите тази събота през Капитан Андреево се въоръжете с търпение, храна, вода и гориво, особено на връщане. Както писах малко по нагоре на границата е някакъв ужас.

# 358
  • Пловдив
Омекотител вземам АВС и много ми харесва. Сега си взех и такъв прах, но още не съм го пробвала.

# 359
  • Варна
Преди години започнах да купувам Vernel и съм много доволна. Един два пъти взимах Yumos, но не мисля, че е по-добър. Странното е, че при моята непоносимост към аромат на роза в козметика и парфюми, при Vernel именно този аромат харесвам най-много. Същото споделят и познати.
По отношение на прахообразен/течен - купувам каквото е на промоция или ми е по-изгодно. Смятам обаче, че течните не изпират така добре като прахообразните (ако има по-замърсено пране). Понеже рядко имам такова, редувам според случая. Купувала съм прахообразен и течен Persil и Tursil и само прахообразен Alo.

Общи условия

Активация на акаунт