На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 293 058
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Свекърът и свекървата се прибраха вчера от Одрин през Малко Търново и са чакали 5 часа на границата...
Предполагам, че сигурно е заради автобусите. Повечето туристически програми са с тръгване в петък.

# 391
Ехо привет от Яликьой, това е въпросното селце, тук там.стари гръцки къщи, огромен плаж,  голям.открит залив, съответно със силно вълнение, доста китни заведения на плажа, започва се строителството на Вили, има хубави турски вили,изглежда да е бохемско. Попаднахме в ресторант хотел на плажа, с жива музика, кларинет.Свирят,пеят, сега почна и китара, стари турски песни, миксират и джазират. Това е, неочаквано, просто това е нашия удар за това.море и това лято.
Гле

# 392
  • Varna
Много, много ти благодаря за информацията Hug bouquet Hug

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 20:32 от DELTA_DELTA

# 393
Моля, радвам се че има и други скитници!  Пътувахме от Одрин по магистралата, отбивка за сарай, оттам за каракьой, яликьой е на края на турската география. В 13 ч.тръгнахме,  пристигнахме към 17,30 ч.,  с 2 загубвания, обърквания,  ядене на кьофте по пътя, кафе, среща с една бугазлийка, която ни напъти,  приключения. Пътувайте хора, света е голям и хубав.

# 394
Охх. Голямо БРАВО  на вас .Много се радвам за вас и ви прегръщам . Дано някой ден и аз мога да се похваля с такова преживяване.  Hug

# 395
Аз пак да питам - в Лозенград има ли други големи и хубави магазини за детски дрехи освен Waikiki? Че нищо не си харесах от сайта и ако няма, да не тръгваме въобще.  Thinking

Интересува ме за възраст 7-8 години.

# 396
  • Варна
Утро,не се отказвай ако не си ходила,ще пиете кафенце,ще хапнете кюнефенце,аз лично много харесвам атмосферата там,може и прахове да си напазариш,а и хубави дрешки и за себе си може да намериш Peace

# 397
Щеше ми се да подготвя децата за училище откъм дрехи...

Минавали сме през Лозенград почти транзитно. Само баклава сме си купували на връщане от Истанбул. След размириците обаче не ми се ходи до Истанбул и се чудих дали няма да мога да напазарувам сносно от Лозенград...  newsm78

# 398
  • Варна
Можеш,същото е като в Одрин Peace

Скрит текст:
И до Истанбул спокойно можеш да отидеш,прочети в темата за града тук,има скоро завърнали се и писаха момичетата,че всичко е наред Peace

# 399
Момичета, ще пътувам за първи път до Одрин. Кажете ми през кои магазини задължително трябва да мина, кои правят хубави намаления и къде са по-достъпни цените ?

# 400
  • Бургас
Момичета, ще пътувам за първи път до Одрин. Кажете ми през кои магазини задължително трябва да мина, кои правят хубави намаления и къде са по-достъпни цените ?
Чак задължително. Ние минаваме винаги през Кипа, Марги аутлет и зеленчуковия пазар зад Марги.

# 401
Здравейте, някой има ли информация дали все още има опашка на Капитан Андреево? Чудим се дали да не отскочим до Одрин в Петък или Събота, но ако има опашка отпада.

# 402
  • София
И аз надниквам от време на време в темата, ако мога да науча актуална информация относно минаването на границата на връщане. Плануваме ходене в събота до Одрин.

# 403
  • до най-прекрасния мъж
Според мен на отиване няма да имате проблеми, евентуално на връщане, ако все още има засилен трафик на гастарбайтери. Но по принцип докъм 10-15.09 затихват съвсем, може би ще са доста по-малко от обичайното през летните месеци.

# 404
Момичета, някъде в Одрин да сте попадали на дрехи за бременни? Или пък някой от магазините в Марги-то евентуално да има подобна колекция  newsm78?
И да ви попитам нещо за съботния пазар зад Марги - никога не сме го посещавали, че ходим само в неделя, но сега ще сме там в събота и ми се иска да обиколим и него, та - лесен ли е за откриване?
Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт