На пазар в Лозенград и Одрин - 9

• 292 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте
ако някой е купувал , търсил и знае да пише
какви са цените на комплектите за изписване за новородени,
комплектите шишета за бебета на Avent,
памперсите... и всичко което е за новородено
и магазините или складовете от където е пазарено
Благодаря

# 526

По този повод дали има магазин за стъкларии на ПашаБахче в Одрин?
От Истанбул от един хипермаркет съм влачила стъклени сервизи  Crazy  А сега искам евентуално кокетна стойка за торта да купя, за подарък.

Не забелязах марката, но в Кипа-та има цял отдел със стъклария и домашни потреби и имаше доста прилични неща. А такава стойка за торта преди няколко дни купих за подарък от тук, на Пашабахче, беше 28лв. - страхотна  Heart Eyes.

# 527
Здравейте
ако някой е купувал , търсил и знае да пише
какви са цените на комплектите за изписване за новородени,
комплектите шишета за бебета на Avent,
памперсите... и всичко което е за новородено
и магазините или складовете от където е пазарено
Благодаря

Здравейте, не мога да кажа конкретна цена, но в Kipa са по-евтини памперсите със сигурност, особено ако хванете промоция, аз само от там пазарувам.
И едно предложение - ако чакате зимно бебе можете да спестите от купуването на комплект за изписване, тъй като в този студ ще се вижда само одеалцето, с което ще е завито бебчето. Купете му хубаво одеалце, което ще си го използвате и занапраед, а отдолу го облечете както прецените. Wink

# 528
  • у нас
Петъчният пазар е пълен с бебешки дрешки - за изписване, официални и всекидневни /бодита, спортни к-ти, блузчици и тн./. От хубави, по-хубави. Ох, колко неща си харесах...

Вчера от турска страна на границата / Лесово/ им се скапа системата на връщане. Казаха, че трябва да чакаме 2 часа. За щастие само час чакахме. Бяха се насъбрали много коли в двете посоки.

В Одрин строят МОЛ -Big market. Пада се на едно от кръстовищата по пътя за Кипа-та.

В Кипа ми се стори доста бедно /напомня ми на фалиралия Карфур в Бургас/ - на половин регал само на първи ред са сложили едни и същи продукти. Голяма част от продуктите липсваха. Много странно. Иначе имаше интересни промоции /бях ги проверила преди да тръгнем/.

Вчера в Одрин беше много топло. Което ме навява на мисълта, че затова все още по магазините има много стока с къс ръкав. А вече е октомври, искаше ми се нещо по-плътничко за мен. Не се оплаквам, но винаги може и повече ...  Heart Eyes

# 529
  • Все на втория етаж
Аз само да кажа, че от 16,30 часа до момента още сме на Капитан Андреево.
До този момент такова чакане не ми се беше случвало. Кошмар просто.
Иначе времето беше идеално, покупки и разходка -добре. Но престоя на границата се оказа по-дълъг от престоя в Одрин Sad

# 530
В Кипа ми се стори доста бедно /напомня ми на фалиралия Карфур в Бургас/ - на половин регал само на първи ред са сложили едни и същи продукти. Голяма част от продуктите липсваха. Много странно. Иначе имаше интересни промоции /бях ги проверила преди да тръгнем/.
Ние ходихме преди близо месец и ситуацията беше същата. Тогава реших, че заради многото почивни дни в България сме го изкупили, но явно не е така. Същият ден следобед Кипа в Лозенград си беше чудесно зареден.

# 531
Иренка, каква е причината за този дълъг престой?

# 532
Миналата събота беше съшият кошмар за влизане в БГ.От турската граница започваше още опашката.Повече никога в събота няма да ходим .

# 533
На Малко Търново и в четвъртък е било лудница. От години ходим на пазар и досега не ни се е случвало да стоим на границата. В четвъртък сина ми се обади и каза , че са стояли 2 часа и просто проверките са били много щателни. Днес се прибират ще пиша как са минали.

# 534
На нас митничарите ни казаха че правят регистрация на всеки чужд гражданин който влиза в страната и за това става забавянето

# 535
  • Варна
Миналата събота на Малко Търново излизането към Турция беше прилично - 3-4 коли от нашата страна, 2-3 - от другата. Бърз поглед в багажника от турския митничар. (Всъщност, още през април ни направи впечатление, че за пръв път бъркаха в багажа, какъвто тогава имахме... за разлика от сега.)
На връщане докато изчаквахме 3-4 коли пред нас от турска страна, станахме свидетели как от другата страна на оградата проверяваха румънска кола, влизаща в Турция, с камери. Не бях виждала досега на живо как се проверява буквално всяка кухина в един автомобил. Какъв е бил поводът, идея нямам.
От нашата страна имаше опашка. Когато платихме дезинфекцията, не можахме да минем от другата страна на "локвата" - просто опашката стигаше до там. За пръв път при над 15 преминавания в последните 3-4 години, чакаме толкова. Митничарите изискваха от повечето пътуващи да извадят съдържанието на багажниците си върху специалните маси, колата пред нас пък (бургазлии, връщащи се очевидно от пазар) беше пратена на скенер. Не съм сигурна, но вероятно отказаха да извадят покупките, за да се провери пространството под багажника на Зафира-та. Изтръпнах, като си помислих как ще върнем всички дреболии на мястото им, ако поискат да вадим. Но се разминахме само с щателен оглед на покупките и надникване в едно от чекмеджетата на колата. Все пак си отседяхме около час, което не е типично за това ГКПП. Може би просто улучихме най-натоварения час.

# 536
# 537
Ние скоро ще пътуваме има ли неща, които не се препоръчва да се купуват, такива, които на границата трябва да ги изхвърля. Бях чела за млечни продукти. Аз не отивам на пазар, а на разходка, но доколкото се знам, ще купя това-онова 😜

# 538
  • Бургас
Ние скоро ще пътуваме има ли неща, които не се препоръчва да се купуват, такива, които на границата трябва да ги изхвърля. Бях чела за млечни продукти. Аз не отивам на пазар, а на разходка, но доколкото се знам, ще купя това-онова 😜
Винаги купуваме млечни продукти /кисело мляко, сирене и кашкавал/. Никой не ни е проверявал. Митничарите виждат торбите от Кипа, но явно не им пука особено какво носим.

# 539
да попитам от къде вземате памперси какви модели и какви цени
къде има магазини за бебешки неща
какви са цените на шишета и други неща за бебета

Общи условия

Активация на акаунт