Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на образователните технологии за 8-ми до 12-ти клас?
Има ли налична информация за ЕСПА и СС по отношение на училищните проблеми?
Какво е мнението на родителите за униформите в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на образователните технологии за 8-ми до 12-ти клас?
-
Има ли налична информация за ЕСПА и СС по отношение на училищните проблеми?
-
Какво е мнението на родителите за униформите в училище?
-
Какви са мненията за униформите в различните училища?
-
Има ли налична информация за колеж Omega в Пловдив?

. Малкото дете на мои много добри приятели ходи там на танци и на пиано. Изключително са доволни, на малката също много и харесва и се запали по пияното.
.

за изразеното мнение, което пък е, съгласете се, доста ....трезво-неутрално, Хоуп! И с Кафе съм съгласна. Да, притеснително е, че някои факти (ФАКТИ!) се прикриват. Пък който каквото си иска, нали. Училището действително е основано от пастори и случайно или не, всички преподаватели са свързани по някакъв начин по религиозна линия с тях. Бяха. Миналата година, когато четохме за него. Това, че сега тази информация, казвате, е заличена, за мен е още по-притеснително!
- много родители, които търсят нещо "чуждестранно" в училището на детето си, дали като гаранция за качество, дали защото звучи по-престижно и елитно, или просто поради други някакви съображения, избират Академията като по-евтин заместител на ААУ. И са склонни да "пропуснат" някои ФАКТИ. И същите тези родители сега най-вероятно са най-недоволните от смяната на собствеността - парадоксално, но логично. (В смисъл, язък, развалиха хубавото "английско" училище с "български" работи!)