Принцът и Пепеляшка: Обичат ли се различните?

• 25 590
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Защо - комплекси ли се получават Wink ниско самочувствие малко?

Няма защо да се лъжем. Да, така е със самочувствието Sad
Темата всъщност е доста социална и актуална в днешно време. И трите сте прави. Даже и аз Wink

# 136
Актуална е била преди, когато жените не са имали доходи Wink
Това не трябва да те спира да си дрънкаш обаче.

# 137
Различните може да се привличат само за кратко. Бракът, обаче, е друга манджа и който иска да я яде дълго време по-добре да го прави с човек, с когото има повече прилики, отколкото разлики.
Както казваше любимият ми дядо "Мъжът и жената трябва да са на нИво, инъчи ни върви..."

# 138
  • София

Мисля, че не аз дрънкам в случая, а ти се заяждаш ей така типично по женски.

Едно време като бях женен никога не съм обръщал внимание на парите, с които съм издържал семейството. Моите бяха общи, а нейните - нейни. Това нормално ли е?

Различните може да се привличат само за кратко. Бракът, обаче, е друга манджа и който иска да я яде дълго време по-добре да го прави с човек, с когото има повече прилики, отколкото разлики.
Както казваше любимият ми дядо "Мъжът и жената трябва да са на нИво, инъчи ни върви..."

newsm10 newsm10 newsm10

# 139
Вишничке, само ако почетеш разни теми (тази за свекървите, например), ще установиш, че е пълно с жени, очакващи да ги отглеждат и тях, и децата им, не само финансово, а всячески. И аз бях много неприятно изненадана, но факт. От вчера една женица се пеняви в свекървенската тема защо 86-годишната ѝ свекърва не искала да гледа през цялото лято 9-годишното внуче и като агрумент изтъква, че внучето било кръстено на името на свекървата. Междувременно се тръшка, че мъжът ѝ имал лошо пиянство, но пък носел добри пари, така че компромисът си заслужавал. ooooh!

# 140

Мисля, че не аз дрънкам в случая, а ти се заяждаш ей така типично по женски

Хаха май ти започна с типичните женомразки коментари за един престаряващ мъж с ниска самооценка, не подушил жена скоро Wink
Много хубав пост имаше наскоро перифразирам: Търпят мъжете на безсексие и без внимание, какво да правят, попреглътнат малко, па се надъхат да пишат в бг мама Laughing

# 141
  • София
Цитат
Хаха май ти започна с типичните женомразки коментари за един престаряващ мъж с ниска самооценка, не подушил жена скоро Wink
Много хубав пост имаше наскоро перифразирам: Търпят мъжете на безсексие и без внимание, какво да правят, попреглътнат малко, па се надъхат да пишат в бг мама Laughing

Нищо женомразко и обидно не съм писал. Просто споделям опит и мнение. А това какво съм душил си е лично моя работа  Wink . Благодаря за квалификациите. И секса не е самоцел и смисъл в живота ми. Има по-важни, значими и интересни неща за правене Wink .

# 142
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ако под "принц" се разбира богат мъж, мога да ви кажа, че и на богатите бг мъже не им е лесно - все ги гложди съмнението дали жената е с тях заради парите им или заради "самите тях". Имаме един такъв приятел, мастит бизнесмен, при това не е новобогаташ, а културен човек, който винаги е бил по-имащ от другите - като бяхме малки, родителите му бяха дипломати, обикаляше света с тях, живя в различни държави, опозна различни култури, научи няколко езика - изобщо, получи подготовка за живота, каквато малко хора получаваха. Като дойде демокрацията и получи възможност, човекът най-естествено стана строител на българския капитализъм. Joy И добре построи, поне за себе си и семейството си. Обаче точно в кризата на средната възраст животът му поднесе  една секретарка, колкото да го изпита, може би, но той я прие като подарък, не като тест. Joy Жена му и децата минаха в архив - уважавани (жената) и обичани (децата) добре осигурени, естествено, казахме, че това е културен човек, не някой самозабравил се простак.
В началото летеше на крилете на чисто новия си любовен живот, почувства се с 20 години по-млад, смени колата, къщата и стила на обличане (в този ред), стила на живот - също. Обаче след време зачестиха случаите, в които, като се съберем само тайфата от едно време и като пийне, се питаше - а бе тя с мен заради парите ли е или заради мен newsm78 И този въпрос много го измъчваше. Даже твърдеше, че следващата жена ще е жена със собствен доход, за да е сигурен, че не е с него заради парите.
Няма пълно щастие, няма.  "Богатите също плачат." Joy Joy

Забравих да отговоря на въпроса "Обичат ли се различните?
Ами да, много се обичат, според мен. Защото са си много интересни поради различията.
Въпросът е колко време различието може да задържи интереса и как обичта да преодолее непреодолимите различия.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 11:09 от svetal4o27

# 143
  • София
ако има любов, кои са непреодолимите различия?

# 144
Сигурно си много млада, за да задаваш такъв въпрос. Разликите във възпитанието, ценностната система, средата, манталитета могат да изкопаят стращна пропаст.

# 145
Принцове не познавам
Но това, което виждам, е попрестарели чичковци, шкембести и оплешивели, които никоя нормална жена няма да ги погледне
И до всеки такъв някоя нашенка, рускиня или тай, влюбена в портфейла му
Балансират се, той доволен че някоя му е вързала, тя с надежда да има и за нея от парите му, или поне за децата им (те разбира се са винаги цел номер едно в подобна връзка за този тип дами)

# 146
Както и призраците от миналото.

# 147
  • София
Темата изведнъж стана много актуална във връзка с Принц Джони Деп и суперкрасивата млада Пепеляшка Хърд.

# 148
Уф, ДЖони Деп отдавна не е принц, а прекалено вживяло се в ролята си клошарообразно пиянде.

# 149
  • София
Сигурно си много млада, за да задаваш такъв въпрос. Разликите във възпитанието, ценностната система, средата, манталитета могат да изкопаят стращна пропаст.
Simple Smile благодаря, но според ССФ не съм толкова млада.
идеята ми е, че пропастта по отношение на описаното от теб, е в наличност, и не би довела до любов изобщо.
кратки връзки да, но не и любов.

Общи условия

Активация на акаунт