Модни консултации-24

• 137 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София-Младост
Търся подобни сандали, някой с насоки за марка, магазин?

# 301
  • Street of Dreams
Отивате в крайности. Половината ми дрехи за лятото са черни. Колкото и да не харесвам бранда, момичето си е харесало полата и си я е купило, айде да не я сриваме със земята. Милиони купуват Desigual, това няма как да е недоразумение, а въпрос на вкус. За полата пасва само черна тясна блузка според мен.

# 302
Аз мисля, че бяла по вталена къса блузка би стояла добре с полата.

# 303
Отивате в крайности. Половината ми дрехи за лятото са черни. Колкото и да не харесвам бранда, момичето си е харесало полата и си я е купило, айде да не я сриваме със земята. Милиони купуват Desigual, това няма как да е недоразумение, а въпрос на вкус. За полата пасва само черна тясна блузка според мен.
Ще ти цитирам мнението на един мой познат по друга тема....
"Госпожи и господа, да харесваш или не е право, не задължение. Вкусовете и разбиранията никога няма да са еднакви и толкоз по-добре. Разбирам да не споделяш нечие предпочитание и разбиране, да иронизираш, да го оспориш, но да придиряш някому, че НЕ харесвал нещо е копойско мислене. Възторгът не е задължение. Можеш да си съгласен, можеш да си безразличен, можеш да си несъгласен, но нито едно от трите не е норма, стига да си толерантен.  Мигар сме на конгрес на Ким Чен Ун и се надпреварваме в задължителните аплаузи."

# 304
Търся подобни сандали, някой с насоки за марка, магазин?
Скрит текст:
Прилича ми на Birkenstock, в магазините на Schol, поне при нас, продават техни модели.

# 305
В движение се сдобих с подобна на тази пола ,моята е само с бели надписи и леко асиметрична...
http://www.born2style.de/Desigual-Rock-Fal-Martillo-schwarz-Gr-S-XL
С какво да я комбинирам не знам...На ниски сандали изглеждам леко трътлеста ,заради дължината на полата.Нагоре черно ли пак ...Давайте идеи!
Супер поличка!Със здраве си я носи!
Понеже имам почти същата-само ,че по-дълга и в синьо ,та на живо съм изпробвала-върви на всички цветове ,които са по нея и не не само.За да се освежи тоалета предлагам по-скоро светли топове и подобни ,то ясно ,че бялото е унивелсално.

Ала-Бала и аз търся такъв тип сандали.Все още не съм видяла"моите",но по ул."Екзарх Йосиф"видях подобно,български от естествена кожа ."Индиго" им е марката.Може там да има и нещо по твой вкус. Peace

# 306
  • София-Младост
Благодаря ви, не са Birkenstock, щях да ги позная тях.
Sause baus! знам го магазина, благодаря Simple Smile Сега ще видя какво предлагат в сайта.

# 307
Благодаря за съветите относно полата, сега да попитам за тази рокля как я виждате, дали за ежедневието или за по-официални поводи newsm78

http://efrea.com/items/view/12680/

# 308
Благодаря за съветите за туниката.То даже май си се води рокля,ма не обичам толкова да се подкъсявам.Иначе и аз много рядко купувам такъв тип,но тази ми хареса.Нежен,светло бежов  Rolling Eyes цвят е,с малки дантелени розички около деколтето.Върху къси панталонки не става,защото ги покрива целите.Може би най - добре с прави,тесни дънки или панталон,както някой предложи.

bouquet Hug

# 309
Благодаря ви, не са Birkenstock, щях да ги позная тях.
Sause baus! знам го магазина, благодаря Simple Smile Сега ще видя какво предлагат в сайта.

Те на сайта имат хубави предложения ,но за съжаление в магазина са десетина модела,пак  аз имам нужда от повечко  Rolling Eyes

# 310
Дайте предложения за чанти, тип Tote като тази. Ценови диапазон, като показаната в линка.

Скрит текст:

# 311
# 312
  • София-Младост
Пола с такъв десен с какво може да се комбинира нагоре...само бяло  и само черно ли?

# 313

Благодаря! Сега ги разгледах в сайта на Furla, много цветове, че ѝ намалени. Само, че не открих черна newsm78. Ще я нося почти ежедневно и държа да в черен цвят.

# 314
Здравейте мамита! Помагайте моля, препоръчайте ми от къде мога да си намеря елегантен тоалет с по-макси размер...Представях си нещо от рода на черна пола до коляното или под коляното и нежна риза или блуза с къс ръкав..

Общи условия

Активация на акаунт