Звездни компромати- 284 част

• 128 075
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Може би сте запознати..
защо смятате , че е  пиар историята около детето на Ирина?
Ако се случи на моето дете и имам трибуна да изразя позиция и аз бих го използвала.Не е ли част от отговорността "да си известен" да се бориш за кауза в която вярваш?

Защото е безкрайно обмислен, показен, скалъпен и най-вече фалшив начина, по който дава гласност.. Всичко е премерено, изчислено. училището мисля излезе с изявление, някой беше постнал статия. Отричат доста от твърденията и.

# 271
А това училище защо не излезе да се защити?

Ето отговора на училището, индиректно казват, че Опосумова не е положила никакви усилия да помага на детото си в обучителния процес - за някои деца това не е нужно, всичко научават в клас, но нейното не е от тези и се е нуждаело от допълнителни уроци и помощ от родителите. А Опосумката се сеща едва в трети клас, че детето ѝ има проблем с учебния материал, въпреки че учителите на Спас неколкократно са говорили с нея за проблема.

"Класният ръководител на конкретното дете е изключително ерудиран, добросъвестен и етичен човек. Той е учител еталон за всяко българско училище. В продължение на три години преподавателят на Спас полага усилия с грижа и обич за обучението му. Подкрепя го по пътя на знанието и намирането на свое достойно място в училищната среда. Родителите на детето са били редовно информирани за работата му тук. Но образованието е процес, в който участват учителите, учениците и техните родители. Обучението не е продукт, за който плащаш и който получаваш на килограм", бе коментарът на училището.

"Образованието е труден и деликатен процес. Ние не се отказваме от ролята си на възпитатели и служители в храма на духовността. Нека не забравяме, че образованието и изграждането на личности далеч надхвърля рамките на класната стая. Нашата роля няма смисъл без равноправното участие на родителя, който създава навици и вкусове, насочва и коригира детето си по пътя на себепознанието", допълниха пред вестника от училището.

# 272
  • Варна
не бих могла да съдя на база двете противоположни твърдения , а ми направи впечатление че повечето коментиращи имат категорично мнение..
доколкото разбрах проблемът според нея е , че има тормоз в училище от ученици
а те коментират , че не получава достатъчно помощ в обучението у дома..
и двете тези може да се верни
ама категоричността с която се коментира само защото е нескопосна водеща..ми идва прекалена
както и да е-само исках да разбера дали имате повече онформацияя от това което аз видах по БТВ
дай боже на никого да не се налага да спасява детето си от насилници..

# 273
Изоставащите в обучението си деца често имат и други проблеми. Но проблемите в училище се решават от трите страни - дете, родители, учители.

# 274
Аз вече не ѝ вярвам и за тормоза - кой нормален родител, особено публично известен ще остави детето си три години да го тормозят в училище?! За тормоз Опосумова започва да говори едва след като са ѝ прекратили договора от училището  Wink, преди това години наред мълчи, изобщо не ѝ вярвам на нито една дума Outta Joint.

# 275
  • София
както и да е-само исках да разбера дали имате повече онформацияя от това което аз видах по БТВ
Някои от нас може и да имат повече информация, което не означава, че ще я споделим с целокупното форумско общество. Това което знам е напълно достатъчно за да не вярвам на тази блага госпожа и реването й по телевизиите.

# 276
Аз нямам допълнителна информация, просто си навързвам нещата на база прочетеното и слушаното по медиите...

# 277
Петко и Яна
Яна да не е бременна за втори път  Thinking

# 278
  • София
Яна би трябвало вече да е доста бременна.

# 279
Яна да не е бременна за втори път  Thinking
Да.

# 280
Ясно, изпуснала съм новината  Peace

# 281
  • вятър в маслините, вятър над хребета
не бих могла да съдя на база двете противоположни твърдения , а ми направи впечатление че повечето коментиращи имат категорично мнение..
доколкото разбрах проблемът според нея е , че има тормоз в училище от ученици
а те коментират , че не получава достатъчно помощ в обучението у дома..
и двете тези може да се верни
ама категоричността с която се коментира само защото е нескопосна водеща..ми идва прекалена
дай боже на никого да не се налага да спасява детето си от насилници..
Тя обвинява училището и за изоставането на детето си или ти тази част от излиянията и не си я чела?

# 282
Елена Ѝончева с бебето на РД на СерГЕЙ
И много други гости, разбира се
https://www.24chasa.bg/Article/5483631

# 283
Група сладури:
Скрит текст:

# 284
Добре де, ама толкова ли не може един път да се гримира леко поне, някакви малко по-нормални дрехи...де да знам.. Много интелигентна жена е, спор няма, но вида е меко казано ужасен.

Дебелата леля, дето е на всяко събитие пак е там...в далечината на едната снимка!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт