Мъжете и домакинстването

• 115 113
  • 2 432
  •   1
Отговори
# 2 130
  • волно калдъръмче
Ако мъжът ми взима 20 хил., а аз 2 хил. , ще ми е малко неудобно да го чакам да пусне пералнята.
Ако ходя наравно с него на работа, хич няма да ми е неудобно  Mr. Green

# 2 131
А не трябва да ти е неудобно! Ако живее сам кой ще му пуска пералнята? Mr. Green

# 2 132
  • Sofia
Ако мъжът ми взима 20 хил., а аз 2 хил. , ще ми е малко неудобно да го чакам да пусне пералнята.

Ако работим равностойно в часово отношение – никак даже. Peace

# 2 133
А не трябва да ти е неудобно! Ако живее сам кой ще му пуска пералнята? Mr. Green

Предполагам , ще си вземе чистачка.  А тези глупости, че с еднакъв труд се изкарват 20 и 2, ги забравете.

# 2 134
Ако мъжът е миньор, а жена му си е клатила краката цял ден, колко му е да го изчака и да му връчи парцала и прахосмукачката.

# 2 135
  • София

Самочувствие на база длъжност, за която си учил и си се трепал - не може, ама на база баница и обърсан прах като перфектната домакиня - може ? newsm78

Или според теб жената не трябва и да учи ? Един сгоден съпруг и да си знае мястото до печката?  ooooh!
Глупости на търкалета! Mr. Green
Ти не си длъжността, която заемаш на база това, което си завършила.
Ти си много повече, но ако нямаш самочувствието че е така, се държиш със зъби и нокти за това, което си назубрила и за което си получила хартийка с печат.
И държиш да те оценяват единствено по тази хартийка и заплатката, която ти осигурява.
Което е жалко отвсякъде.

# 2 136
Опитвате се да се оцените по прането на чорапи.

# 2 137
  • волно калдъръмче
Опитвате се да се оцените по прането на чорапи.
Безценно е  Mr. Green

# 2 138
  • София
Това, щото не знаеш, че сме в 21- ви век и всичко, освен доходите на мъжа, трябва да бъде поделено. Mr. Green

# 2 139
Ако мъжът ми взема 20, а аз 2, то част от моите 2 ще отидат за чистачка и готвачка. После като не ми стигнат парите да избутам месеца, ще харча от неговите.

# 2 140
Ако мъжът ми взема 20, а аз 2, то част от моите 2 ще отидат за чистачка и готвачка. После като не ми стигнат парите да избутам месеца, ще харча от неговите.

Много си наивна, не се прави така. Твоите си ги спестяваш, живеете с неговите.

# 2 141
  • волно калдъръмче

Ако още не е му е дошъл акълът да завърти две-три любовници  Mr. Green Мъж, свободен от домакинстване, с толкова много свободно време и пари, започва да мисли за глупости.

# 2 142
Затова първо се гледа ти да му изхарчиш парите, за да няма за любовници.

# 2 143

Не съм. В момента спестяванията, които правим от парите на двама ни, стоят в сметка на мое име. Та понеже той ще е зает човек, аз ще се занимавам с банковите сметки и ще отделям спестявания от неговата заплата, щото с моите 2 за къде по-напред  Mr. Green

# 2 144
Чисто хипотетично, ако взема 20 хиляди от наеми, а не работи нито минута, пак ли ше ти е неудобно той да пуска пералнята?

Общи условия

Активация на акаунт