Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 21

• 64 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Све, Hug Hug Hug

Сега според мен първия удар ще е на търга, който ще спечели Адем. Все пак Фа беше притеснен, че е възможно акциите да са изкупени от един човек, а ние знаем, че е точно така.
             Вторият удар отново ще е чрез Сю, но да видим как ще я омота с школата по музика, след като Фа ще направи студиото. Вероятно Адем ще накара Диляра да направят нещо, свързано със средства, които тя/и за да сме точни Адем/ще осигури. Какво ли ще поискат Ди-Адем, което ще изкара от равновесие Фарук? Вие как мислите?

# 691
Привет, момичета,
Залягам над серията на руски.
Но така или иначе доста неща сме разбрали- къде вярно, къде грешно.
Аз -грешно, вие като знаещи турски- вярно.
Утре пак може нещо да се изкажа след гледането.
Потапям се....Simple Smile

# 692
Све, Hug Hug Hug

Сега според мен първия удар ще е на търга, който ще спечели Адем. Все пак Фа беше притеснен, че е възможно акциите да са изкупени от един човек, а ние знаем, че е точно така.
             Вторият удар отново ще е чрез Сю, но да видим как ще я омота с школата по музика, след като Фа ще направи студиото. Вероятно Адем ще накара Диляра да направят нещо, свързано със средства, които тя/и за да сме точни Адем/ще осигури. Какво ли ще поискат Ди-Адем, което ще изкара от равновесие Фарук? Вие как мислите?

Слънце, според мен втората крачка ще е Фико  Peace ще го настрои срещу Фа, и май ще успее, но може би ще е за кратко, не знам  bowuu мизерника Адем надуши че Фико не обича Фа  Mr. Green
а проблема на Сю , вероятно, Фа сега покрай проблемите с акциите и транспортната фирма, няма да може да помогне  на Сю, ще е прекалено зает, а Сю няма търпение , иска час по скоро да изпълни отколешната си мечта и естественно зад гърба му  ще стане ортак за Муз. академия с Ди, а зад нея в сянка ще е Адем и в най точния момент Фа ще разбере за съдружието и кой финансира проекта и пас Сю ще обере пишкира  bowuu
но се чудя , дали Фа ще се сети, че Адем е човекът който прояви жест към Сю, след като изпя песента в клуба  newsm78
но мен ме гложди още нещо, каква е вината на Фа, че Адем таи такава омраза към него, та той е бил малко дете, ако въобще е бил роден, не знаем годините на Фа и Адем , за да се ориентираме в случващото се  Rolling Eyes

Пепелче
, да не мислиш че bowuu кой знае колко разбирам турски, чат пат, по кратките диалози но пък си доизяснявам, малко от малко нещата с помоща на превода на Бризчето  bowuu
утре чакам да разкажеш по подробно всичко за което се сетиш  Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 20:53 от Свет_ВАРНА

# 693
  • Варна
               Фикрет има да изяснява за себе си много неща, но пред вид поведението на Ипек очите му ще останат затворени. Малката отрова яко го манипулира и то точно в най-болното място пуска отровни стрелички. Ще го настрои, че Фа е големия, а той е в сянката му и това според мен много скоро ще го усети Адем и ще се възползва максимално. Лошото е, че може би Фикрет няма да се осъзнае и след загубата на търга и ще започне да играе срещу брат си, без да осъзнава, че това е и срещу самия него. Дали Адем няма да му предложи да станат ортаци? Аз и това очаквам и нашия от желание да изскочи над Фа като нищо ще се съгласи. Плана на Есма да ги изпрати на почивка дано да помогне на Фа да оправи поне малко нещата- т.е. да ги изпрати далече ако вече Фикрет е опласкал всичко- макар че ми се струва, че Султанката няма да губи и миг, след като разбра, че снаха и даже не е жена на синчето и.     Joy Joy Joy Joy Амааааааааа атакува- внук искала hahaha hahaha hahaha hahaha

# 694
Бризче ха дано всичко стане по плана на мама Есма, та Фики укроти страстите, че ходи кат разгонен петел и само търси как да сгащи кокошката си  Joy Joy Joy Joy то от неутолени страсти, момчето ослепя, оглуша, оглупя и само ходи да образува нерви на батко си  Laughing Laughing
а представяш ли си реакцията на мама Есма , като и сервират че турунуто и след 9 месеца ще го донесе щъркела, ама ще е от нежеланата снаха  hahaha hahaha hahaha

Бризче много хубав подпис имаш, Честито  smile3521

# 695
  • Варна
Цитат
реакцията на мама Есма , като и сервират че турунуто и след 9 месеца ще го донесе щъркела, ама ще е от нежеланата снаха  hahaha hahaha hahaha

Е, тогава вече Ипекчи ще види звезди посред пладне Joy ама хак и е, тя да не си мисли, че Сю и Фа се гушкат само пред нея, че да и правят напук Mr. Green

# 696
ама ми е чудно това змийче не е ли чувало за цветенцата и пчеличките, че децата не ги носят щъркелите  Joy Joy Joy Joy
с глас се смея на Ипек, какви физиономии прави, Фики ако рече да я гушне или целуне, ще кажеш че жабок ще я целува  Joy Joy Joy Joy
абе тя щеше да изгори ако не бяха дошли на гости мама и тате  Joy Joy Joy

# 697
  • Варна
Све,
тя за щъркелите знае, ама нещо нейния щъркел и прилича май наистина на глътнал голяма жаба, друг щъркел си мечтае да я клъвне с бебче hahaha ама той пък /хеле като се избара с черните цъки Heart Eyes/ хич даже биля не вижда кви мераци тъпче. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да му мисли Фики, с какво ще се залъгва, докато му падне пердето. hahaha hahaha hahaha

# 698
щъркела с черните цайси си иска натуралното , а не силиконизирано  Joy Joy Joy Joy
я каква естественна , постоянно усмихваща се роза има до него,  как ще забележи това чудо, дето е забравило що е усмивка
сега се сетих нещо от фрага, търлъчките дето Есма ги показва на змийчето, ще влязат много скоро в употреба, няма ги ядат молците  Joy Joy Joy Joy
Бризче, ще те питам нещо, Фа разказа ли нещо за първата си любов, на Сю  bowuu

# 699
  • Варна
Чакай с тез терлички, не бързай Joy Като часовника на тати и те може да полежат още в скрина, че да идат при Ипек. hahaha Ама нашето татенце няма да си остави босо шахзаадето - в съвсем модерни терлички ще му обуе крачетата. Naughty

Обачеееееееее напаво ми напълни душата мама султанка като каза, че цяяяяяялата прикя на булката е изпратила на бедните, демек на боклука. Ипекчи с такава гордост се разпореди да сервират в нейните сервизи и изведнъж - хайде на боклука- да не се изкушава пак да ги подрежда пред очите на султанката. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 700
От превода на рускинчетата останах с впечатление, че Есма ханъм не разреши на адвоката да занесе документите за развода на Фа.
Тя щяла да довърши работата.
Дали не си мислеше и да го подпише (Фарук)?
Ама наЩа ги взе и ги занесе в Истанбул да търси обяснение.
и добре направи.
Предстои ми точно онези хубави моменти да гледам.
Чао до после.

# 701
еее може да и е любимката, Ипек, ама лесно няма да си даде поста, на Валиде султан ,Есма, първо ша требе Ипек да се понапъне и да и нареди кючюк , кючюк турунута   Joy Joy Joy
ама как пък се намериха с Фико беее и двамата жадни за влас  Joy Joy Joy
дали ако стане баш патрон, Фики, змийчето  ша го заобича и ша стане работаа с турунуту  newsm78

# 702
  • Варна
Глей сега и под скъсания чул хубавото си е хубаво

Абе то и забрадка му "ходи" и корона, и шалвар, и стегната поличка. Давал Господ, давал нищо не забравял!

Све, не патрон ами баш бакан да стане змийчето няма да го заобича. Тъй че оправдавам Фики насила да си вземе неговото пък за торуна хич не ги мисля. hahaha hahaha hahaha Нашия нали е на път Peace

Пепелче, не мисля че би си позволила да го подпише Есма, обаче вероятно се надяваше той да се натъкне на протокола сам в кабинета и да се разгневи, че Сю го е изпратила. Дори аз си мислех, че ще се направят всички на умрели калинки, че не са разбрали какво е станало- само са видели Сю да идва и после да заминава от конака. А като я видя, вероятно Есма си помисли, че си е взела снимките и ще отиде някъде да си ближе раните- най-вероятно пак в някоя кръчма, което още повече ще вбеси Фарук и той ще подпише договора без да се замисли. Ама това е моя теория де Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
Цитат
Пепелче, не мисля че би си позволила да го подпише Есма, обаче вероятно се надяваше той да се натъкне на протокола сам в кабинета и да се разгневи, че Сю го е изпратила. Дори аз си мислех, че ще се направят всички на умрели калинки, че не са разбрали какво е станало- само са видели Сю да идва и после да заминава от конака. А като я видя, вероятно Есма си помисли, че си е взела снимките и ще отиде някъде да си ближе раните- най-вероятно пак в някоя кръчма, което още повече ще вбеси Фарук и той ще подпише договора без да се замисли. Ама това е моя теория де
Харесва ми твоята теория, защото и аз се чудех какво имаше предвид като каза на адвоката да остави на нея по- нататък нещата.
Така вече обяснено ми звучи напълно правдоподобно.

Боже, що сте толкоз умни, мили дружки! Simple Smile
радвам се, че ви намерих.  Hug

# 704
Глей сега и под скъсания чул хубавото си е хубаво

Абе то и забрадка му "ходи" и корона, и шалвар, и стегната поличка. Давал Господ, давал нищо не забравял!

Бризче  newsm10 такова явление в турското дизи нема се яви  bowuu
господ понякога дава само по едно, а нашто моме явно много си я обича и затова и дал от всичко по много талант, красота, сексапил , всичко си и е на Мах  Peace

Све, не патрон ами баш бакан да стане змийчето няма да го заобича. Тъй че оправдавам Фики насила да си вземе неговото пък за торуна хич не ги мисля. hahaha hahaha hahaha Нашия нали е на път Peace

Пепелче, не мисля че би си позволила да го подпише Есма, обаче вероятно се надяваше той да се натъкне на протокола сам в кабинета и да се разгневи, че Сю го е изпратила. Дори аз си мислех, че ще се направят всички на умрели калинки, че не са разбрали какво е станало- само са видели Сю да идва и после да заминава от конака. А като я видя, вероятно Есма си помисли, че си е взела снимките и ще отиде някъде да си ближе раните- най-вероятно пак в някоя кръчма, което още повече ще вбеси Фарук и той ще подпише договора без да се замисли. Ама това е моя теория де Joy Joy Joy Joy Joy

Есма отново подцени Сю, но нашто постъпи много правилно, вместо да реве свряно в някой бар или хотел, директно отиде при правилния човек  Peace
хиич ни е дреме че имало събрание, набържи го приключи  bowuu

сега се сетих пак за нещо  Peace
сега случката с Мурат и Бааде, дали не е повторение от миналото на татко Февзи  newsm78

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 23:14 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт