За тези, които четат любовни романи №23

• 77 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Скрит текст:
hrisi04, аз чета подобна, но определено не е в стил Клейпас. Доколкото разбирам в миналото той /беден,отритнат от всички и все още недоразвит физически, т.е. да стане красив/, може да се влюби в известната девойка, обаче 14 г. по-късно, богат, отмъщението му започва брутално.

Mirel,
За коя книга(автор) е анотацията?
Благодаря

hrisi04, на английски език е Sad

Книгата е тази

Спойлер:
Скрит текст:
При раждането им, на него и сестра му, майка им умира. Баща им ги обвинява за това и хич не си дава труда да ги отглежда както трябва. Когато е в училище, и среща Миа, се случва нещастие. Жестоко пострадва сестра му /нямам съмнение какво се е случило, но не става ясно какво още/ и това я променя. Баща му го заплашва в болницата, където лежи брутално пребит/ да мълчи иначе ще разнесе навсякъде, че сестра му е повредена стока.
14 г. по-късно Миа решава да изпълни едно от тайните си сексуални желания - да бъде нападната от мъж и да прави здрав секс. Поръчва си го в сайт и една вечер това се случва. Страхотно изживяване, но когато няколко дни след това отново е нападната и се убеждава, че това е човекът от сайта, разбира че нещо се е объркало. Шефът й продава фирмата й и я предлага за нов шеф, който да върти бизнеса. На първата среща със собствениците разбира, че "нападателят" й е новият собственик. Целта на Такс /променено име, което символизира събирането на дългове/ е да я унищожи психически /унижава и пречупва/, физически/буквално, първата вечер си беше донесъл за целта нож/и професионално /като съсипе фирмата, за която тя е помогнала да бъде изградена от нулата и силно обича/. Въпреки желанието си е привлечен от нея и решава да си поиграе малко, удължава плана, макар сестра му да го притиска да приключи всичко. Но той настоява, че тази последна част от отмъщението е лично за него, той е бил най-засегнат и иска да приключи, когато е готов/ Доколкото разбирам те я обвиняват за случилото се - първо с него, а после и с нея. Миа обаче не изпитва вина към нищо, т.е. хич и не подозира за какво е всичко това.
Тя го беше намерила този от фирмата в някакъв паралелен интернет, нали? За по-специфични услуги, дейности... Ако е така, значи съм я чела. Началото ми хареса много – доста нестандартно, след това ми продължи малко тегаво и се чудех дали да не я зарежа, обаче това премина и книгата ми хареса. Не знам защо на съм я отбелязала в четените  Thinking

Отн. Rock Chick. Снощи два пъти събудих мъжа ми, защото семейното ложе се тресеше от смях. Тази книга или ме кара да се хиля на глас, или ми се иска да ударя главата на Лий с нещо. Няма средно положение.

# 601
Някой чел ли е "Да остана ли" на Гейл Форман? Има я в читанката, а сега е излязло и продължение: "Къде беше?" Ето и интонация на втората книга...
Минали са три години, откакто любовта на Адам е спасила Миа след катастрофата, опустошила живота и?. ...три години, откакто Миа е излязла от живота на Адам.
Сега двамата живеят в противоположни краища на страната: Миа е изгряваща звезда от „Джулиард“, а Адам е любима плячка на таблоидите заради статута си на рок звезда и заради прочутата си приятелка. Когато Адам остава сам в Ню Йорк, случайността отново го събира с Миа за една последна нощ заедно. Докато се разхождат из града, превърнал се в нов дом за Миа, двамата си припомнят миналото и разтварят сърца за бъдещето – и един за друг. Разказът се води от името на Адам, а пестеливата, лирична проза, позната ни от първата част на историята – „Да остана ли?“, тук извайва съкрушителната скръб, обещанието за нова надежда и отново разпаления пламък на любовта.

# 602
  • Разпиляна във въображението
Скрит текст:
hrisi04, аз чета подобна, но определено не е в стил Клейпас. Доколкото разбирам в миналото той /беден,отритнат от всички и все още недоразвит физически, т.е. да стане красив/, може да се влюби в известната девойка, обаче 14 г. по-късно, богат, отмъщението му започва брутално.

Mirel,
За коя книга(автор) е анотацията?
Благодаря

hrisi04, на английски език е Sad

Книгата е тази

Спойлер:
Скрит текст:
При раждането им, на него и сестра му, майка им умира. Баща им ги обвинява за това и хич не си дава труда да ги отглежда както трябва. Когато е в училище, и среща Миа, се случва нещастие. Жестоко пострадва сестра му /нямам съмнение какво се е случило, но не става ясно какво още/ и това я променя. Баща му го заплашва в болницата, където лежи брутално пребит/ да мълчи иначе ще разнесе навсякъде, че сестра му е повредена стока.
14 г. по-късно Миа решава да изпълни едно от тайните си сексуални желания - да бъде нападната от мъж и да прави здрав секс. Поръчва си го в сайт и една вечер това се случва. Страхотно изживяване, но когато няколко дни след това отново е нападната и се убеждава, че това е човекът от сайта, разбира че нещо се е объркало. Шефът й продава фирмата й и я предлага за нов шеф, който да върти бизнеса. На първата среща със собствениците разбира, че "нападателят" й е новият собственик. Целта на Такс /променено име, което символизира събирането на дългове/ е да я унищожи психически /унижава и пречупва/, физически/буквално, първата вечер си беше донесъл за целта нож/и професионално /като съсипе фирмата, за която тя е помогнала да бъде изградена от нулата и силно обича/. Въпреки желанието си е привлечен от нея и решава да си поиграе малко, удължава плана, макар сестра му да го притиска да приключи всичко. Но той настоява, че тази последна част от отмъщението е лично за него, той е бил най-засегнат и иска да приключи, когато е готов/ Доколкото разбирам те я обвиняват за случилото се - първо с него, а после и с нея. Миа обаче не изпитва вина към нищо, т.е. хич и не подозира за какво е всичко това.
Тя го беше намерила този от фирмата в някакъв паралелен интернет, нали? За по-специфични услуги, дейности... Ако е така, значи съм я чела. Началото ми хареса много – доста нестандартно, след това ми продължи малко тегаво и се чудех дали да не я зарежа, обаче това премина и книгата ми хареса. Не знам защо на съм я отбелязала в четените  Thinking

Да, това е книгата. Но не тя го намира, защото поръчаният си идва да свърши работата, но тя се усеща, че има проблем и прекъсва. След като я следят от години приятелят му открива, че търси тази услуга и Такс се възползва. Книгата ми върви интересна. Любопитно ми е каква е връзката на Миа в трагедията. Обаче главният в такъв шах я държи, че направо я съжалявам.

hrisi04, харесвам и двете книги. Филмът също не е лош.

# 603
Аз не можах да издържа цялата "Защото си моя" на Бет Кери! Close
arms: Досега такова копиране на Нюансите не бях чела... Началото ОК, но към средата вече се отказах и минах на последните 2 глави! Outta Joint Дразнеща девствена подчинена, поредния доминант с драми в миналото! Crossing Arms
Нали казах че е слаба версия на нюансите,а аз харесвам много такива тип книги.

Иначе стигнах средата на До този мъж. Страшно ми харесва  Heart Eyes таман разбраха че ще са близнаци. Аааа как се смях на частта за Ава Кейт Сам и Дру  Joy Joy Joy

# 604
  • Варна
arms: Досега такова копиране на Нюансите не бях чела... Началото ОК, но към средата вече се отказах и минах на последните 2 глави! Outta Joint Дразнеща девствена подчинена, поредния доминант с драми в миналото! Crossing Arms

Иначе стигнах средата на До този мъж. Страшно ми харесва  Heart Eyes таман разбраха че ще са близнаци. Аааа как се смях на частта за Ава Кейт Сам и Дру  Joy Joy Joy

krissity, четем заедно,. и аз съм до там, много ми харесва трилогията

# 605
  • София
Някой има ли впечатления от това – https://www.goodreads.com/book/show/16122034-frigid

# 606

krissity, четем заедно,. и аз съм до там, много ми харесва трилогията

Нямам търпение да преспя малката и да хвана книгата  Party

# 607
  • Пловдив
Преди малко завърших още една тийн книга, втората на Симон Елкелес "Правилата на привличането"! Е много е наивна! ooooh! Двамата с Киара са на по 17 г., той живее при нейните родители...тя заеква и се облича доста зле, а той го играе бунтар! Първата книга за Алекс и Бритни ми беше далеч по-интересна! Остава само да излезе книгата и за третия брат, но той го раздава добро момче и не е член на банда, каква ли драма ще има около него!  Whistling

И на мен ми хареса първата. Жалко за втората. Трябва да я прочета, ще дам шанс. За третата може мацето да е от банда, той като е добро момче Party

А на мен втората ми допадна повече. Това, че родителите на Киара бяха много близко до Карлос и му помагаха на всяка крачка много ми хареса.
      А третата за порасналото малко братче Луис е написана в същата схема.  Отличен учеиник, отличен катерач в Колорадо. Но Алекс и и Бритни решиха да се връщат в Чикаго и Луис и майка му също отидоха с тях. Отново гимназията Феърфийлд, отново красиво момиче Ники, отново Кървавите латиноси. И една голяма тайна, която накрая излезе наяве.

# 608
Ех,тъкмо се бях засилила да чета Защото си моя и видях какво сте писали.Свалих и други книги,де,та ще реша коя да започна.
Прочетох Херцогът и аз,хареса ми.Сега след коментарите може би ще започна Искам само теб  Peace

# 609
Чета "Лъжецът" на Нора Робъртс, но дотук нищо интересно! Whistling Досещам се как ще се развият нещата, голяма е книгата и май ще прескачам страници... Rolling Eyes

# 610
  • Варна
Свърших Рок чик 5, дотук я слагам на 2ро място след първата книга за Инди. Вярно, че Люк е направо пещерняк, но книгата е много забвна, има екшън, хумор и прочее. На последното отвличане на Ава, вече се хилех с глас. Хич не ме се чете за Мейс и после за Хектор, та чак след тях за Али. Може и да си дам почивка от сериите. Измъчих се със скапаните файлове на поредицата, сякаш циркулира един и същи дефектен файл из нет. Две от книгите четох липсващо двойно л и припокриващи се части от изречения.

# 611
  • София
А, Мейс ми хвана окото  Flutter

ПП Красе, и първата ли ти е правила проблеми? Защото при ме беше напълно ок, да не би при теб да е проблема?

# 612
  • Варна
А, Мейс ми хвана окото  Flutter

ПП Красе, и първата ли ти е правила проблеми? Защото при ме беше напълно ок, да не би при теб да е проблема?
Втора със сигурност, 4та, не съм сигурна вече за трета. пета я изрових от един блог и беше ок. Сега шеста пак е зле и тъкмо качвам на киндъла и ще видя дали е калпав файла. Не че ще ме спре, чете се макар и дразнещо.
Мейс се забърква с бивше гадже с рок група, поне това от анотацията, нещо не ми вдъхва доверие. Виж Хектор, той е много, много тъмна личност, там може и да изскочи нещо.

# 613
Красе, Rock Chick-a от 1-8 ги имам в epub.Не съм ги чела и не знам какво е качеството,но казвай,ако искаш да ти ги пратя,за да видиш.  Peace

# 614
  • ВАРНА
Днес си определих ден за мързелуване и прочетох 7дни 7 нощи,доста ми хареса - забавна,свежа,нищо не ме подразни 

Общи условия

Активация на акаунт