С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 360

И към wishmaster - уговорките или се спазват, или при нововъзникнали обстоятелства се променят. Не видях да  е написано, че става дума за форсмажор (лекар или нещо друго).
Точно така. Налице са нови обстоятелства-10-годишното дете няма училище този ден и е невъзможно 2-годишното дете да бъде взето от градина, следователно уговорката е променена.

# 361

И към wishmaster - уговорките или се спазват, или при нововъзникнали обстоятелства се променят. Не видях да  е написано, че става дума за форсмажор (лекар или нещо друго).
Точно така. Налице са нови обстоятелства-10-годишното дете няма училище този ден и е невъзможно 2-годишното дете да бъде взето от градина, следователно уговорката е променена.

Моята гледна точка е различна. Няма промяна на уговорката, защото няма никакво говорене, а поставяне пред свършен факт и то в последния момент. И доколкото аз схващам написаното, точно това  е дразнещо, а не гледането на другите 2 деца.
Ако има говорене и уговаряне, могат да се търсят и други решение - например шъркел/мъжът й да вземат 2 годишното дете от яслата. Peace

# 362
Биборана, явно е възникнала необходимостта някой да гледа двете деца. Попитали са баба им и тя е приела. При условие, че 10-годишното няма училище в този ден, какво да го направят? Цял ден само от сутринта до вечерта е рискова опция. А вариантът Изгубен щъркел, която този ден няма възможност да гледа собственото си дете, да ходи да прибира от яслата чуждото ми е твърде нереалистичен.

# 363
  • до едно тепе
Текста на кръщелното си е стария.Прясно от преди 2 седмици Mr. Green Никой не го интересува дали съм законна съпруга и дали съм кръстена аз самата. Даже не поискаха и кръщелното на кръстника  newsm78
 Колкото до 10 годишното си зависи от детето. Сина ми е на 4 и като го оставяме у баба му там често е и братовчед му на почти 10. Ми честно казано се чудя как не се е утрепал някой досега. Братовчед му прави и невъзможното да го научи на поредната дивотия и понякога доста ме нерви. Един ден 3 пъти го свалих от дивана- над 1м висок. Излъга ме, че моя син го карал от там да скача. Друг път го беше търкулнал от кревата и не си призна.10 мин по-късно го чух как го кара пак да се качат на кревата да скачат. Деца са, искат си надзор. А 2 годишно си иска и много тичане след него.

# 364
Деца са, искат си надзор. А 2 годишно си иска и много тичане след него.
Така е. И точно затова не бих могла да отсвиря едното дете за сметка на другото.

# 365
Adellle, приех, че пишеш по повод казуса на L_P,  затова се впрегнах.
Глупости пишете, не знам дали си ги четете, какъв баща неизвестен, майките да не са някои миризливи циганки покрай гарата?! И може да не ти искат акта за раждане, но като кажеш Иван Мариев Петров или Ваня Димитринова Георгиева, ти лъсва липсата на баща!
Мушморанке, не че нямаш комплекси, а са ти в повече. И този натрупан гняв няма да ти донесе щастие, освободи го.
Щъркел, права си, но ми се струва, че са я поставили пред свършен факт.
От поста ти да разбирам,че всички жени, които са родили деца, непризнати от бащите им, са "миризливи циганки", така ли? Айде малко и ти си чети какво пишеш, вместо да фучиш срещу другите.

# 366
Bibirana, чуждата къща нали е къща и на сина на тая сеекърва?! Те нея са прибрали да си живуркат заедно, едва ли децата за малко са такъв проблем Simple Smile
Забелязвам у мои познати, че има доста дразги към дацата на мъжовите братя и сестри. Все нещо ги дразнят. Една позната изисква като ходи нейния принц при свеки другото да го няма, а живеят заедно, къде да го пратят?! След няколко неуспешни срещи поради тази причина, успя да вмени на мъжа си, че родителите му предпочитат и обичат повече другото дете ooooh!

# 367
Глупости пишете, не знам дали си ги четете, какъв баща неизвестен, майките да не са някои миризливи циганки покрай гарата?! И може да не ти искат акта за раждане, но като кажеш Иван Мариев Петров или Ваня Димитринова Георгиева, ти лъсва липсата на баща!
Мушморанке, не че нямаш комплекси, а са ти в повече. И този натрупан гняв няма да ти донесе щастие, освободи го.
От поста ти да разбирам,че всички жени, които са родили деца, непризнати от бащите им, са "миризливи циганки", така ли? Айде малко и ти си чети какво пишеш, вместо да фучиш срещу другите.

Що ти такова ли си родила?!
За мен е непонятно това пък вие си пишете каквото искате. Ако бъдещият баща на детето ми ме беше зарязал щях да накарам баща ми или брат ми да го припознае, но нямаше да го оставя с графа неизвестен. В никакъв случай това не е по-добре, ще кажеш, че преди 30 години на всички зора им е бил да излизат в чужбина!

# 368
Не си представям да запиша баща ми или брат ми като баща на детето ми.  Извратено е за мен!

# 369
  • Оптимист по принуда
Зои, това не беше много умно изказване  Peace

# 370
Кое не беше умно, Деми? Да си пиша детето с презиме, на което абсолютно му личи, че е женско и да го оставя да живее така?! Акт за раждане няма да му искат, но три имена ще казва дори и час за лекар да си запише.
Кое му е извратеното, когато искаш да предпазиш една детска психика от нападки, приказки и не знам си какво още.

# 371
  • София
Скрит текст:

Що ти такова ли си родила?!
За мен е непонятно това пък вие си пишете каквото искате.
Ако бъдещият баща на детето ми ме беше зарязал щях да накарам баща ми или брат ми да го припознае,
Скрит текст:
но нямаше да го оставя с графа неизвестен. В никакъв случай това не е по-добре, ще кажеш, че преди 30 години на всички зора им е бил да излизат в чужбина!
Shocked  Твърдиш, че е по-добре в акта за раждане на детето ти да пише, че твоят брат/баща е баща на твоето дете?!?

# 372
  • Бургас
Кое е това "женско" презиме?

# 373
И какво ще казва детето ти, като питат кой е баща му- ми дядо ми/ вуйчо ми. Rolling Eyes

# 374
Зои  ,мисля че се разрешава някакво приемливо презиме. И ако бащата е Мариан ,не знам какво си мислиш  за Марианов.И мисля,че дори аз приемам нормално  едно дете  по всякакъв начин ,младите би трябвало да сте по-отворени и да защитавате някакви свободи  и избори. В случая  прекали и с миризливото и с другото.

Общи условия

Активация на акаунт