СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 999
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
    И от мен пожелания за спокойствие и - да оставим нещата да се наредят, както е най-добре за всяко дете!
    Държа да благодаря на всички вас в тазгодишната седмокласна тема, че нямаше излишно напрягане на "колегите" по кандидатстване, имаше градивно и успокояващо общуване - надявам се и децата да чувстват само любов и подкрепа от всички вас, прекрасни мами!  bouquet

# 376
И аз ви благодаря - за всички съвети и навременна информация. Радвам се, че ви срещнах, макар и виртуално. Дано всяко дете да намери своето училище, а ние със сигурност ще ги подкрепяме!!!

# 377
Благодаря за пожеланията за успех. bouquet

Аз също пожелавам спокойствие и увереност на нашите деца, вярвам, че ще дадат най- доброто от себе си, а ние ще ги подкрепяме при всякакви обстоятелства. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Мари, и аз днес си мислех същото относно благодатната среда в темата ни през тази година.
Благодаря, момичета, за приятното общуване и сърдечна взаимопомощ. newsm51

# 378
  • София
И аз искам да пожелая успех на децата ни утре! И късмет да имат! Спокойствие на мамите! Hug

# 379
  • Варна
Успех на всички деца! Спокойствие, ясна мисъл и бърза реакция им желая! bouquet

# 380
  • София
Успех пожелавам на дечицата утре! Спокойствие, увереност, въпроси, на които знаят отговорите и хубав текст за преразказа! Praynig
На майките, колкото и да е невъзможно пожелавам да поспят тази нощ  Hug

# 381
Успех,късмет и спокойствие! bouquet

# 382
Успех на децата ни утре! Дано са спокойни и имат късмет! Simple Smile

# 383
  • София
Въпрос в последната минута:
Възможно ли е да яде шоколад по време на изпита? (Сигурно тъп и нахален ще ви се стори.)
Като кандидат-студентка 1997-ма на изпита шоколадът ми стоеше до мен на скамейката и дискретно хапвах. Може би затова изкарах 5,70 Grinning
Предполагам, че е недопустимо сега, ама все пак да питам, че си е важно щастието по време на напрегнат изпит...  Heart Eyes

# 384
  • София
Дори и по новините казаха, че може.

# 385
  • София
Сериозно?!
Ето първият случай от 10 години, в който липсата на телевизор вкъщи е някакъв негатив Grinning
Сигурна сте, Нели?

# 386
В училище също казаха, че може да се яде шоколад.

# 387
Успех на децата ни!
Благодаря на всички, които помагаха през цялата година със разяснения и съвети! bouquet

# 388
Успех и късмет на децата.
Аз учудващо спах добре,но се събуждам с ужасно главоболие .
Младежът още спи,ще го събудя към 8 часа,искат ги ги в двора на училището в 9:30.
Само Мин.вода ще дам, започвам палачинките ,ще ги яде с течен шоколад,така пожела.
Спокойствие на мамите!

# 389
Успех на децата и спокойствие на вас, мили дами! Днес съм от рано на работа, младежът сам ще закусва и ще отива в училище. В петък ще съм вкъщи. Ще го будя към 8. Приготвили сме документите, химикалки и вода. Друго няма да носи.

Общи условия

Активация на акаунт