Безплатни прегледи за алергия в София и още 8 града +ВИДЕО

• 17 023
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Хахаха, голям смях. Публикуват новина на 10ти вечерта, че през деня ще правят  безплатни изследвания!
Все едно, аз да обявя, че на 10ти, който иска да дойде, за да му дам 1млн лева без ангажимент да ми ги връща! Grinning

# 16
Бих искала да знам кога ще е прегледа в Бургас? Има ли предварително записване? Как ще става изобщо?
Половин новина не е новина.

# 17
  • София
Много трудно се намира информация за тази кампания.
Рових навсякъде: в сайтовете на Българското дружество по алергология и Асоциацията на българите, боледуващи от астма, алергия и ХОББ (АББА), най-накрая във фейсбук страницата на АББА намерих следното ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ. Отдолу е зададен въпрос за това кога ще се проведат прегледите в Бургас и АББА са отговорили така:
"В Бургас ще се проведат безплатни тестове в един от дните от последната седмица на м. юли. Датата и мястото ще бъдат обявени седмица преди това ТУК в страницата на АББА"
И на двата сайта нямаше никаква информация за кампанията, а фейсбук съобщенията са частични.
Да не говорим за София, където е съобщено от онзи ден за вчера.  newsm78

# 18
Е щом е безплатно, няма да има инфо! Само празни рекламни съобщения... ooooh!

# 19
Е щом е безплатно, няма да има инфо! Само празни рекламни съобщения... ooooh!
Peace+1000000000
Всичко в милата ни Родина се прави за да се напълни статистиката и да се отчете дейност.
----------------
Записах се за едни безплатни тестове, рекламирани по радиото няколко дни в голяма наша болница.  Преди година  мисля!  newsm78

Какъв беше смисъла за мен да ме тестват с 30 алергени -  newsm78, като не ми дадоха информацията след теста?!!! ...
Взеха ни за опитни мишки... Sick
Втори път не се хващам  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 10:07 от маманет

# 20
Някой знае ли кога ще се провеждат тези прегледи в Русе и къде точно?  Hug
И мен ме вълнува.  Praynig

# 21
  • София
Защо искат направление? Нали уж е безплатно. Защо е обвързано с НЗОК newsm78.

# 22
Аз съм от Русе, ще поддържаме връзка. Като разбера повече инфо от колегите, които са взели интервюто -  ще пиша.

# 23
  • София
Защо искат направление? Нали уж е безплатно. Защо е обвързано с НЗОК newsm78.
Така ми казаха от регистратурата на Александровска болница в София, преди да звънна за телефона за записвания, където се оказа, че прегледите всъщност са били само на 10.05 на място в Александровска.
Не би трябвало да искат направления тъй като е безплатен прегледа.
Просто е пълна каша и регистратурата не е информирана, а никъде няма пълна и ясна информация за програмата на кампанията, нито списък с програмата по градовете и по какъв ред ще протичат прегледите.
Пълна какафония !

# 24
  • София
Днес сутринта пък обявиха, че имало безплатни кожни прегледи във поликлиниката на Военна, ама до 1 на обяд! Тия хора майтап си правят с тия фалшиви кампании!!! #Cussing out

# 25
  • София
 newsm78 аз се чудя защо изобщо ги обявяват постфактум - за да имитират дейност май....

# 26
  • Стара Загора
A къде ще е в Ст. Загора ?!!!

# 27
  • Бургас
newsm78 аз се чудя защо изобщо ги обявяват постфактум - за да имитират дейност май....

Точно така. Имитират е точната дума. Взети са едни пари, усвоени са и на хартия и в медийното пространство е обявено. За предпочитане в последния момент, за да ме вземе някой да им се появи и да им създаде работа   Laughing Имало ли е кампания-имало е! Ама народа незаинтеревован и видиш ли много малко хора минали, че се прегледали.  Twisted Evil Twisted Evil

# 28
Аз съм от Русе, ще поддържаме връзка. Като разбера повече инфо от колегите, които са взели интервюто -  ще пиша.
И аз .   Wink Предварително благодаря за информацията.  bouquet

# 29
А в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт