В коремче расте ДЕКЕМВРИЙСКО човече, нова тема трябва ни вече!

• 43 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета  Hug

Кантара може да ви подвежда лошо и да е предимно задържана вода, щом и не хапвате.Всичко се дължи на хормоните.Имах период, когато взимах антибебе и през това време се случваше да задържа до 3-4 кг вода за 24часа, т.е. лягам примерно 52кг ставам 56.След много нерви се оказаха хормоните.Когато ги спрях  водата падна веднага и дрехите ми бяха големи.Мерете си глезените сутрин и вечер и ако има разлика е вода.Най -много се събира около ханша и над капачката - ако седи кожата над капачката релефна- вода е.Аз съм в същото положение, но при мен е нормално.Все пак антибебето лъже организма, че има бременност грубо казано, за да не отделя яйцеклетка

Колкото до симптоми, в момента са 0, няма гадене, имашее  няколко пъти и толкова.А бе нищо друго освен корема.С големи гърди съм и те не са се променили, да не кажа хич.Чувствителността им също не е кой знае каква, а предните пъти едвам понасях нещо да ги допре, болеше ме сериозно при докосване даже

Корем има голям, не ме притеснява, някъде за към 5-и месец си ми е даже и 6-и, та не казвам колко съм бременна.При мен е трето дете + проблеми с червата и така се получи.Преди ви бях споделила, че имах очертана много нежна и женствена преса и не очаквах да личи толкова рано, като активно тренираща, ама те на
Как сте със сънищата?
Аз сънувам много яко, толкова реалистично не е било и всяка сутрин съм готова да се прекръстя на Каталеа Кристи - няма такива заплетени истории, кримки, направо трилъри.Как ми ги ражда подсъзнанието, не знам...и докато разтълкувам какво ми казва ми отнема цял ден мислене, но тези неща са важни защото често подсъзнанието върви една идея напред.Обадих се на моята психоаналитичка и се смяхме едно 40 минути с моите разкази, а мм е категоричен да започвам да ги пиша
Нощес бяхме част от световен заговор срещу обикновения човек, гонеха ни, преследваха ни, хващаха ни, приспиваха ни с газ, убиваха хора, правихме едни схеми как да освободим други, пък кой какъв е от добрите или лошите, крием се по дупки и тайни помещения, спасяваме пострадали...а бе страшна работа - но толкова ярко никога не съм сънувала, все едно е реалност>казаха ми , че бебето ми щеспре да се развива, заради газа и стана стой и гледай мача - превърнах се в Лара Крофт за да им мъстя и спасявам другите

Още нещо по твоя въпрос-питах частния лекар за ниската ми плацента,тъй като лекарите преди това ме бяха стреснали,че обилното кървене било от нея,та по този въпрос се заговорихме и той ми обясни,че в толкова ранен етап на бременноста изобщо не е фатално,че плацентата е ниска,но тя в 90% от случайте се вдига след това.За плацента превия можело да се
 говори чак 7-8-9 месец,не и по-рано. Така че,вероятността плацентата ти да се вдигне,е огромна Heart Eyes
 Озадачена  съм как на някои майчета вече са казали пола.Аз където и да питам,всички ми се смеят и казват ,че е едва ли не невъзможно толкова рано да се види,още повече ,че при момченцата си проличавало много по-късно,даже имало случаи до 9-ти месец да се вижда момиче-а като се роди,да е момче Joy
Както и да е,да сме живи и здрави,пък нека това са ни единстените чуденки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така се случи при мен с първото дете, вдигна се и всичко беше нормално както и раждането.Така че, има време да се видят тези неща и то бая.Пожелавам ти, Тони, да се случи както го искаш.

Мари, кажи им следващият път, че кръвна проба дава категорична представа за пола, още преди втори триместър и не е никакво чудо.ММ по този повод се шегува, ако са объркали пробата какво правим и ми се смее

[/i][/color]

# 631
  • Лондон
Хей,fustuchka, и аз съм така,не знам на какво се дължи това на някои жени да им проличава и доста рано да са с едри коремета,на други-като теб и мен,да не ни личи изобщо Thinking
Момичета,преди малко четох някакъв уж точен метод за познаване пола на бебето в първия триместър,свързан с пулса,измерен 10-15седмица.Та според този метод ако пулса на бебето е под 140,то ще е момче,ако пък е над тази стойност-ще е момиче.Моля дамите ,на които са им казали пола и знаят какъв е бил пулса на бебето при първото задължително изседване да изкажат мнение. Heart Eyes

# 632
Фермина Даса, как успя да си запазиш час при Чавеева? Аз когато исках, един месец напред нямаше часове. Нали за болница Щерев става въпрос?  Освен още сега да звъня да си запазвам час, за 20 седмица😏
Каталея, сънувам и аз едни странни сънища,но не всяка вечер и не чак такива филми. А и винаги ми се ходи до тоалетна точно на най-интересното и се събуждам.
 Момичета, тъй като наближава време за нова тема, давайте предложени за заглавия.

# 633
  • София
Ох, аз не зная какъв е бил пулса на бебо преди. Rolling Eyes
За килограмите не съм качила още,даже бях -2 кг,но сега си ги върнах,но пък корема ми...Огромен е!Определено с първата бременност имах такъв към 6 месец!Но нищо,ще си ги носим,каквито са,важното е да са наред бебоците и да растат!
Да се похваля,вчера Сигридов каза,че вече може да почваме със секса,но задължително за завършвал с оргазъм и да не съм симулирала!Било много добре и за бебо,и за мен,и за матката,а за таткото да не говорим.

# 634
  • Лондон
Леле,ще умра от кеф ако лекарят ми го каже това Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ахахахахахахаха,шегата настрана-това е супер

# 635
Мари, аз много изгарях от нетърпение да разбера пола, не че е от значение, ама да си знам.Та някой спомена в предната тема и говорихме за  това с пулса.При мен за съжаление показваше, че трябва да е момче и се оказа неточно.Но мисля, че тогава бях и в малки седмици.Та тогава се разчетох из форумите тук и общо взето по мненията на момичетата беше положението 50/50 вярно.В петък ще го чуя пак и ще докладвам.

Това за симулирането в секса никога не съм могла да го разбера  newsm78 защо да правиш нещо, ако не ти носи удоволствие, пък камо ли да симулираш - като не можеш да ми го направиш или се научаваш или свЕта .Лично за мен секса е много голям % от едни отношения и  не мога да си представя секс без оргазми, случвало ми се е няколко пъти в живота, по време на голямо напрежение и толкова

Днес съм си дала мързелив ден и съм решила да си седя удома, ще се мяркам често  Peace

# 636
  • Лондон
Catelleya,аз вися тук денонощно Blush Относно въпроса със секса-много  жени никога не са изпитвали оргазъм Shocked и може би за тях е в реда на нещата да симулират. За щастие аз не съм от тях Embarassed Кофтито е,че доктора категорично ми го забрани (надявам се засега) а аз сънувам ли,сънувам....Имам чувството,че на нас ,хора,колкото повече ни се забранява нещо,толкова повече умираме от желание точно за забраненото... Party

# 637
Catelleya,аз вися тук денонощно Blush Относно въпроса със секса-много  жени никога не са изпитвали оргазъм Shocked и може би за тях е в реда на нещата да симулират. За щастие аз не съм от тях Embarassed Кофтито е,че доктора категорично ми го забрани (надявам се засега) а аз сънувам ли,сънувам....Имам чувството,че на нас ,хора,колкото повече ни се забранява нещо,толкова повече умираме от желание точно за забраненото... Party

Днес ще ти правя компания хахахах   bouquet
Проблемите с липсата на оргазми са изцяло в главата, детство, травми, но най-основната е ниско самочувствие и нелюбов към себе си
Много не е за тук тоз въпрос, съжалявам даже, че я коментирах и ако нещо, моля да ме извините - млъквам по темата

А иначе забранеия плод си е най-сладък като започнем от Адам и Ева та до днес  hahaha
Дано скоро имаш зелена светлина  Praynig

# 638
  • Лондон

Днес ще ти правя компания хахахах   bouquet
Проблемите с липсата на оргазми са изцяло в главата, детство, травми, но най-основната е ниско самочувствие и нелюбов към себе си
Много не е за тук тоз въпрос, съжалявам даже, че я коментирах и ако нещо, моля да ме извините - млъквам по темата

А иначе забранеия плод си е най-сладък като започнем от Адам и Ева та до днес  hahaha
Дано скоро имаш зелена светлина  Praynig

Да,права си,въпроса не е много за тази дискусия,аз да се оплача- от тея хормони дето пия цялото ми лице стана на пъпки Close Скапана история,но и това ще мине.Сега се мажа с разни мазила и ходя из къщи нон стоп наклепана с разни маски и кремчета Joy Та в това се състои ежедневието ми за сега bowuu

# 639
  • София
Аз не заради бебето,но заради болното ми дупе  вече 2 седмица стоя на сухо. Като гледам как проблема неще да намалее,по време на сън става още по-зле,скоро няма да ме огрее.

# 640
Като ви чета и си мисля, че само на мен не ми се прави секс.  Embarassed На мен не ми беше забранен, но 7-8 г.с. Имах на няколко пъти бледо розово зацапване и от страх си го бях забранила сама.  До към 10 г.с. После започнахме ама на рядко( мен си ме гонеше параноята).  Вече съм в 14 г.с. ,но желание, като преди ,така и нямам. Дано се появи, че ММ най-много страда от тая ситуация  Confused

И едно въпросче към всички- Мъчи ли ви главоболие? От една седмица почти всеки ден ме боли главата. Опитвам се да търпя, ама като стане непоносимо и посягам към парацетамола.  Cry

# 641
  • Лондон
Мен също ме мъчи,особено вечер,като си легна и се мъча да заспивам.Отдавам го на нищо неправенето и на зяпането по цял ден на лаптопа

# 642
Момичета, знам че плацентата ще се вдигне. Но на тоя етап тя изцяло покрива цервикалния канал и заради това доки си позволи този израз /изрично ми го каза/.  Рече, че обичайно в тоя период е я предна, я задна, много ниско до цервикалния канал, но оставяща го свободен и с времето и нарастването на матката се вдига нагоре. Тая моята се е разположила била като похлупак и според доки колкото и да се измества напред и нагоре /леко клоняла като предна/, според нея вероятността да се издигне съвсем и да освободи цервикалния канал към 7-8 месец е малка. Нооо, аз тая надежди, че това ще се случи. И тя каза, че не е невъзможно също.

# 643
Добро утро и от мен!  Party bouquet Ето моето предложение за заглавие : "Покажете се вече декемврийски мъничета, всички тръпнем да видим дали сте момчета или момичета!!!"

# 644
Здравейте мамчета, най-накрая да ми остане време да се включа! Изписали сте много напоследък, но съм голям инат и изчетох всичко Grinning Благодаря ви за хубавите пожелания! Относно заглавието на следващата тема - предложеното от lookfor много ми харесва. Предлагам само да се съкрати. Нещо такова: "Покажете се вече декемврийски мъничета, (тръпнем) да видим момчета ли сте или момичета!"

Сега да разкажа за последния преглед на 30.05. Бях в 12+3 г.с., но вече терминът ми официално е 11.12 (вместо 09.12), така че ще си смятам по него. С цикъл от 30 дни съм и затова е така. В интернет дори намерих калкулатор, който ми показва и вероятно зачеване на 20.03. Това беше единственият път, в който не сме се пазили та всичко си съвпада точно. И така, бебчето е пораснало много от предишния път. От 2,2 см на 09.05, сега беше 6,8 см. Вместо зачатъци, имаше истински крачета и ръчички. През цялото време риташе и размахваше ръчички. Имаме една уникална снимка, на която е разперило ръчичка и се виждат ясно петте пръстчета все едно казва: "Здравей!" Направихме едно изследване, което според инфо в интернет, мисля че се превежда като "биохимичен скрининг". Представлява ултразвуково изследване и вземане на кръв. Измерват се носната костица и нухална транслуценция. Резултатите ми бяха отлични - показа ми риск от синдр. на Даун 1: 11197, Едуардс 1 : 7772, Патау <1 : 20000. Лекрката каза, че резултатът бил като на 15-годишно бременно момиче  Grinning  Нухална транслуценция - 1.6мм. След това ми взе кръв от вената и чакам резултат тези дни, но някак не се притеснявам. Следващият ми преглед ще бъде към края на този месец и тогава ще разберем пола. Нямам търпение. Каза ми, че и по-рано би трябвало да се види, но няма смисъл да ходя само заради това. Ще си чакам (не)търпеливо.

Противното гадене още не ми е отшумяло. Вчера даже повърнах. Кой знае колко време още ще съм така. Имах късмет, че поне в деня на сватбата бях добре. Освен това като почне гаденето, успоредно почва и нещо като оригване  Sick  Корем оформен още нямам, но талията ми е по"налята" от преди. Супер кофти за предстоящите морски ваканции, ама ще трябва да оставим суетата настрана  Sad Дано скоро да ми проличи, че съм бременна, да си имам оправдание. Гърдите ми също доста са нараснали и всъщност дрехите ме стягат точно там. Една рокля, която преди носех със сутиен сега ми стяга и смачква гърдите без сутиен. Със сутиена няма закопчаване. Дънките хем са с висока талия още си ми стават, но лятото панталони почти не нося. Направо незнам сега какви дрехи да купувам. Такива за бременни не съм търсила, но от тези, което съм виждала в интернет не ми харесват Confused Онзи ден си взех 3 неща (нормални дрехи): бял гащеризон, елегантен, за вечер. Купих го малко по-свободен, така че има място и за още гърди, малко корем, дупе  Laughing След това една рокля с връзки на гърба, което е удобно за за бюста и леко свободна в талията. И още една рокля - дълга, ефирна и много лека, направо не я чувствам като я облека. От гърдите надолу е много свободна та се надявам да изкарам цяло лято с нея. Сори за дългия пост ама отдавна не съм се включвала и си го заслужавам  Mr. Green

Тони, как си? Милата ми, с това лежане  Confused

Общи условия

Активация на акаунт