ПЛЕВЕН 157

• 166 701
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 180
Не знам дали ще съм полезна, защото не работи в Плевен, но аз си следих хормоните при д-р Начев в Майчин дом.

# 181
Да, той си е корифей. НО ми се ще някой наблизо и достъпен - да мога винаги да се обадя, да отида.
Да ме следи изкъсо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 182
Търси се шивач на права машина и плетач за работа.
Ако някоя от Вас има познат, който да си търси такава работа, може да пише ЛС.

# 183
Да, той си е корифей. НО ми се ще някой наблизо и достъпен - да мога винаги да се обадя, да отида.
Да ме следи изкъсо Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз от това, което прочетох, и доцент. Тодорова хвалят много, не знам защо не искаш при нея. Ако е удобно, сподели (може и на лични), че аз се чудех дали при нея да не се следя докато кърмя.

# 184
Бързашки и Харизанова са перфектната комбинация. ОТ личен опит. не съм дори от Плевен. идвах специално заради тях.Родих при Бързашки и Славов през август.

# 185
Привет, момичета Simple Smile  bouquet

Някой да има скорошни впечатления от добър репродуктивен ендокринолог ?
Изключвам доц. Катя Тодорова.
Трябва ми специалист за проследяване на рискова бременност...

И друг въпрос, имаме ли си в Плевен гинеколог - ендокринолог.
Ходя при Бързашки, но ми трябва още един специалист по каса ?

Благодаря предвартелно  bouquet bouquet bouquet
Защо изключваш Доц. Тодорова, аз съм много доволна от нея, много обеснява и наистина получаваш внимание? Ако искаш по каса, препоръчвам Др Генов. При Харизанова не съм ходила, но моя близка беше разочарована.

# 186
Привет, момичета

Според мен Катя Тодорова + Силвия Ганева ме объркаха миналата година като ми поставяха диагноза.
Малко ми е сложен случая, признавам, но тази година ходих в клиника Щерев и в Майчин дом.
И от двете места, независимо едно от друго смятат, че специалистите тук не са прави и не са направили правилните изследвания, тестове и после тълкувания.
Честно казано споделиха, че Катя Тодорова е БИЛА много добър специалист ......
Казаха ми, че се презастрахова - като мен лично, след прегледа ме изпрати с три листа голям формат, изписани от двете страни - лекарства...
Не искам да съдя никого или да давам оценки, но за себе си реших, че някакси нямам доверие.

Камен Генов ми звучи добре. Не знам само дали е специалист по репродуктивна ендокринология - чета, че това било в научните му интереси, дано да не е само описание за сайта.
Ходя при Бързашки, но при него знаете ..... само платено, трудни часове, всеки път започвам да описвам наново всички подробности.... Трябва ми и още един гинеколог, по каса, да ме следи и да мога да отида/да се обадя, да се посъветвам.
Иначе при Бързашки ще си ходя задължително.

# 187
Казваш, че те изпратила с два листа лекарства, правиш ли разлика между лекарства и хранителни добавки. За  съжаление  при ендокринологични заболявания се получават много  недоимъци на витамини и микроелементи, сигурна съм че ти е изписала много хранителни добавки, които не трябва да подценяваш. Относно гинеколог, чувала съм за др Цвик, че е добра.

# 188
С три неуспешни бременности съм и повярвай ми правя голяма разлика между лекарства и хранителни добавки Simple Smile  Peace

Чувала съм за Цвиг - благодаря ти Simple Smile  bouquet

# 189
Благодаря! Ти си поредната, която споделя това за Тодорова. Май ще търся друг вариант.

# 190
   Изтрих папка с 4 файла на компютъра си и флашката си. Опитах с програмата Recuva, за да възстановя файловете си, но не стана. Прекъснах я след сканиране в продължение на 15 часа и беше достигнала само 4 %. От това, което беше сканирала и намерила, всички файлове бяха съществуващи. Тази информация съм я събирала 1 година и е важна за мене. Опитах с още три програми: МiniTool Powe Data Recover 7.0, eSupport UndeletePlus и Wondershare Date Recover, която иска да се купи.

Въпросът ми е да препоръчате някаква друга програма за възстановяване на изтрити файлове или е по-добре да отида при специалист. Ако отида на специалист, ще може ли да възстанови файловете ми и при кой специалист в Плевен да отида?

# 191
Цвиг е бременна и мисля , че само следи бремености , но не знам до кога и какво мисли да прави Simple Smile

# 192
Охоооо пак ли ? Да е жива и здрава Simple Smile

# 193
   Изтрих папка с 4 файла на компютъра си и флашката си. Опитах с програмата Recuva, за да възстановя файловете си, но не стана. Прекъснах я след сканиране в продължение на 15 часа и беше достигнала само 4 %. От това, което беше сканирала и намерила, всички файлове бяха съществуващи. Тази информация съм я събирала 1 година и е важна за мене. Опитах с още три програми: МiniTool Powe Data Recover 7.0, eSupport UndeletePlus и Wondershare Date Recover, която иска да се купи.

Въпросът ми е да препоръчате някаква друга програма за възстановяване на изтрити файлове или е по-добре да отида при специалист. Ако отида на специалист, ще може ли да възстанови файловете ми и при кой специалист в Плевен да отида?

Великов, ул.Полтава ( това е пряка на бул Русе,  3-тата вдясно). Първата пряка е тази зад спирката на 5 и 9, втората е ул Сопот и  въпросната Полтава е след това ( тя е заградена, без достъп на автомобили). Ако искаш телефон мога на лични  Peace Не знам дали ще ги възстанови, но аз лично съм с много добри впечатления от него като специалист. Можеш да му обясниш и той ще ти каже дали ще стане или не. 

# 194

Великов, ул.Полтава ( това е пряка на бул Русе,  3-тата вдясно). Първата пряка е тази зад спирката на 5 и 9, втората е ул Сопот и  въпросната Полтава е след това ( тя е заградена, без достъп на автомобили). Ако искаш телефон мога на лични  Peace Не знам дали ще ги възстанови, но аз лично съм с много добри впечатления от него като специалист. Можеш да му обясниш и той ще ти каже дали ще стане или не. 

Благодаря за бързия отговор. Бихте ли ми написали неговия телефон?

Общи условия

Активация на акаунт