ПЛЕВЕН 157

• 166 765
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 195
Цвик ще е на работа до началото на декември. Следи моята бременност и ме посъветва да си намеря друг лекар.

# 196
Благодаря, Сисли! А с такси колко ще ми излезе?

Да е към 4лв. някъде.
Едва ли толкова малко, но предвид датата на която сте писали жената вече е разбрала колко е с такси до там. Съдя по сметки от автогарата до Метро взимат около 3,5-4лв, а до КАТ с неясно начало като спирка....

# 197
номадка, ами с такси не пътувам отдавна, не знам колко са актуални представите ми.
Но така или иначе друга възможност няма голяма да стигне до там.

# 198
Привет. Ще съм ви много, много благодарна ако ми препоръчайте добър колорист. Търся специфичен цвят на косата за който ще е нужно и обезцветяване, та искам да съм в сигурни ръце и да не се притеснявам да не ме оплеска, тъй като самата процедура доста изтощава косата и ако не е направена от професионалист не ми се мисли.

# 199
sashar_, , аз съм доволна от Асен, салон Авел.
Но съм със светла коса и не ме е е ме е обезцветявал. Правила съм и на преливащи кичури с 3тона, супер го беше направил.

# 200
Благодаря. Ще видя салона и фризьора. А знаеш ли горе-долу как вървят цените?

Нека да покажа и резултата, който искам. http://www.haircolorsideas.com/wp-content/uploads/2016/03/Pastel … mbre-819x1024.jpg За жалост няма как да се постигне без обезцветяване, а и косата ми е тъмна почти черна.

# 201
sashar_, последно когато правих това боядисване с 3цвята, ми излезе 80лв с подстригването. Но без обезцветяване. Най-добре е да отидеш на място, да покажеш какво искаш и вече да ти каже цена.

# 202
Благодаря ти много. Ще се разходя до салона тези дни (ул. Кирил и Методий №18 прочетох). Отивам със снимката и ще видим дали ще стане, защото при 2-3 фризьорки съм ходила и като кажа какво искам отказват да се заемат с процедурата.

А някой ако има опит и с други фризьори да сподели, не бързам за никъде. :д

# 203
Благодаря ти много. Ще се разходя до салона тези дни (ул. Кирил и Методий №18 прочетох). Отивам със снимката и ще видим дали ще стане, защото при 2-3 фризьорки съм ходила и като кажа какво искам отказват да се заемат с процедурата.

А някой ако има опит и с други фризьори да сподели, не бързам за никъде. :д
Мисля, че сериозно ще си изгориш косата и ще съжаляваш. Помисли отново, като на снимката лесно би станало, ако косата ти е 10, а ти си тъмна, първо е предизвикателство да станеш руса.

# 204
furchi, знам какви могат да бъдат пораженията и колко е вредно за косата (особено ако не се направи от професионалист работещ с висококачествени продукти). Именно затова съм тук, за да ми препоръчате човек, който знае какво прави.

# 205
  • Плевен
Sashar, ако косата ти е почти черна от боядисване, никой няма да ти направи цвета, който искаш, защото няма да стане.  И да не е боядисвана, пак няма да се получи това на снимката. Не знам дали знаеш, но обезцветената коса трудно задържа цвят, и дори да се получи нещо подобно, на второ, трето измиване ще имаш някакво странно подобие на цвят. Не си го причинявай:)
Такава перука като на снимката ти е около 20 долара в алиекспрес.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 00:13 от нади_миши

# 206
Аз бях 5, исках да стана 8,първо с кичури, да знаеш как ми пушеше косата от блондора и колко суха стоеше накрая. Колкото и добър колорист да намериш, няма да се разминеш без поражения. Сега свалят цвета с деколор и въпреки това... Успех!

# 207
Ами, всъщност косата ми не е боядисвана. Все пак ще пообиколя салоните (вкл. и този, който ми препоръча Sesylle). Ще видим, може пък да не се правя баш такова пастелно светло розово, а някакъв друг нюанс. Благодаря за мненията.

# 208
Щом не ти е боядисвана косата, значи ще се получи, аз се заблудих, че си боядисана.  Simple Smile

# 209
  • Шумен
Аз се бях правила два пъти на руси кичури само (с кестенява коса съм), първият ми опит с боята беше с розов отенък (ягодово русо). Изглеждаше страхотно, но само след две измивания започна да пада цвета а след 2 седмици изглеждаше ужасно. Направо съжалявах за избора на цвят прибегнах до шампоан оцветител до следващата боя (не исках да бързам). Предполагам че на пастелния ще му е нужно малко повече време докато се скапе, но цвета се отмива.

Общи условия

Активация на акаунт