ПЛЕВЕН 157

• 166 677
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 825
  • Плевен
Искам да попитам... Simple Smile
В магазините на " Лайф' на Сторгозия или  на 3 март или в  9 квартал...има ли  щандове на парфюмите на 'Парфен".? ..Кой от който е район може да отговори....Много благодаря предварително... bouquet
В Лайфа на Сторгозия ги има.Сега се връщам от там и ги видях веднага след като се влезе в магазина

# 826
Искам да попитам... Simple Smile
В магазините на " Лайф' на Сторгозия или  на 3 март или в  9 квартал...има ли  щандове на парфюмите на 'Парфен".? ..Кой от който е район може да отговори....Много благодаря предварително... bouquet
В Лайфа на Сторгозия ги има.Сега се връщам от там и ги видях веднага след като се влезе в магазина
Mного благодаря  bouquet

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 18:03 от mila.leni

# 827
Здравейте, някой от вас (или мъжете ви) да е купувал гръцки латекс от м-н Цвят на Неофит Рилски и какви са му впечатленията?

# 828
Искам да попитам някой скоро правил ли е рожден ден в бившата Диснимания (сега е с някакво друго име)?
Или в Пещерата?
Изобщо стои ли някакво подобие на детски кът там, или не?
Трябва ми за голямо дете всъщност, на 10г...не искам да се завираме вътре, но то зависи и от времето все пак, колко горещо ще е.

# 829
Мира, детския кът в Дисни си стои, в друга част на заведението е направен дансинг с дискотечно осветление. Правих там рожден ден февруари и се получи добре.

# 830
Силви, като по-големи ще ги заинтригува повече дансинга, отколкото детския кът. Simple Smile
Но ще са много малко деца, защото е отпускарски сезон и не знам дали изобщо ще ми предложат някаква програма.

# 831
Момичета,някоя от вас  да знае  - кв."Сторгозия "-в Магазина ' Лайф" щанда на "Парфен "с какво работно време е ,дали работи в събота и неделя и до колко часа съответно...много благодаря предварително... bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 00:52 от mila.leni

# 832
Здравейте, някой да е ползвал услугите на масажистка? Имам една болка в гръбнака или в горната част на гърба. От както съм родила преди 5 м. не е спряла.
Ако може да ми препоръчате някоя.
Другото, което исках да питам е понеже кърмя и се страхувам да стоя по корем или да легна на гърдите си да не запуша някой канал!? Възможно ли е?

# 833
Здравейте, някой да е ползвал услугите на масажистка? Имам една болка в гръбнака или в горната част на гърба. От както съм родила преди 5 м. не е спряла.
Другото, което исках да питам е понеже кърмя и се страхувам да стоя по корем или да легна на гърдите си да не запуша някой канал!? Възможно ли е?
След раждането от натежаването на бюста и неудобна стойка при кърмене имах ужасни болки точно между плешките. Пратиха ме на физиотерапия, направих два курса в Окръжна и изчезнаха. Препоръчвам, ако имаш къде да оставяш бебето за по час-два две седмици. ЛФК, ултразвук с гел, масаж и магнити. Май ЛФК и УЗ най-много ми помогнаха. Масажът отказах след първата седмица - не ме облекчаваше особено и ми удължаваше чакането, защото за него и УЗ трябва свободен човек само за теб, а бързах да се прибера да накърмя малкия.

# 834
Гуля - 0877313186 /нейните са по-силови, много качествени, но трябва свикване/ тя е на бул русе,синя сграда за офиси, на първия етаж,под хотел балкан, не знам точно кой номер е
Таня - 0882403855  е на сан стефано точно срещу полицията,комплекс кентавъра

# 835
След раждането от натежаването на бюста и неудобна стойка при кърмене имах ужасни болки точно между плешките. Пратиха ме на физиотерапия, направих два курса в Окръжна и изчезнаха. Препоръчвам, ако имаш къде да оставяш бебето за по час-два две седмици. ЛФК, ултразвук с гел, масаж и магнити. Май ЛФК и УЗ най-много ми помогнаха. Масажът отказах след първата седмица - не ме облекчаваше особено и ми удължаваше чакането, защото за него и УЗ трябва свободен човек само за теб, а бързах да се прибера да накърмя малкия.
Да. И ние сме на кърма. Ще трябва да се видя с личната тогава. Тя ли трябва да ме прати, за да ползвам ЛФК и УЗ? Интересува ме дали има някаква опасност от запушване на канали, ако спя по корем или на една страна. Въпроса се отнася и за масажа. Там пак трябва да си легнал по корем. Това притискане на гърдите не е ли опасно? Колко време след процедурите сте без оплаквания? Благодаря за бързите отговори.Kissing Heart

# 836
shnolichka, на мен никога не ми е било удобно да спя по гръб. В началото след секциото не ми беше удобно по корем и заради шева, и защото много ми се препълваха гърдите. Спях настрани с една възглавница между краката и една "гушната", за да не ми се посуква гърба . Когато спряха да се втвърдяват постоянно и да се рараняват зърната, спях и по корем. Самите гърди бяха доста чувствителни и дълго време отне да не им е дискомфортно сплескването, но никога не ми се е запушвал канал.

По време на масажа не помня да съм имала проблем с гърдите (около 10 месеца след раждането), няма кой знае какво притискане. Ако все още не можеш да издържиш 20тина минути легнала по корем, кажи на физиотерапевта - ще прецени може ли да те масажират седнала или да пропуснеш масажите. ЛЛ ми даде направление за ортопед, той ме прати на физиотерапия. После физиотерапевтката написа в амбулаторния лист, че имам нужда от продължение и ЛЛ издаде второто направление. Случвало ми се е и след процедурите да ме наболява леко от време на време, но нищо общо с ужаса, който беше преди тях. Лечебната гимнастика укрепва мускулите и много помага.

# 837
Препоръчайте заведение с жива музика и добра кухня,където да заведа чужденец,който за първи път ще се сблъсква с българския бит и култура  Simple Smile  Как са заведенията в Кайлъка? Кои от тях ряботят?

# 838
за кухня и атмосфера за мен най -доброто място е Химера /с/у медицинския/
В кайлъка - пещерата е добро място, но зависи кой ти се падне като персонал.
За жива музика - не знам, обикновено има по кръчмите.

# 839

di_p, добра кухня и жива музика - Двете сърнета, Етно.
За друго свястно не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт