ПЛЕВЕН 157

• 166 694
  • 1 026
  •   3
Отговори
# 810
А аз да взема да попитам "Как сте в тази жега?"

На климатик в офиса. Simple Smile

Като изляза в 17ч обаче и ми призлява.

Цялата тема замря вече близо 2г. и като гледам няма изгледи за промяна.

# 811

Лятото изобщо не ми понася. Зле. Нищо не ми се прави. Нямам и апетит. Имам ниско кръвно налягане, съчетано с анемия. Като изляза навън, направо се влача едва-едва. В Плевен лятото е най-горещо.

# 812
Малки и големи сме на климатик в нас , че усетя ли повече от 30 градуса ми става нервно  Mr. Green Laughing

# 813
Ааа, жегааа! А хлапето иска с аходи на волейбол довечера Shocked Shocked Само климатик спасява положението в Плевен. сериозно съм се замислила да си купя едно къще  в Родопите , пък да видим жегата къде ще ме търси Simple Smile

# 814
На мен ми е добре вкъщи в жегите, не е толкова зле днес. Климатик това лято пусках само при предните, когато беше 40+. Зимата повече не ми понася - ледовете, мъглите и смрадта от комините Sick

Някой ще ходи ли на рок феста в Кнежа? Чудя се да търсим някъде хотел, да се прибираме до Плевен или да купим една палатка за повода  Sunglasses

# 815
Искам да попитам... Simple Smile
В магазините на " Лайф' на Сторгозия или  на 3 март или в  9 квартал...има ли  щандове на парфюмите на 'Парфен".? ..Кой от който е район може да отговори....Много благодаря предварително... bouquet

# 816
Искам да попитам... Simple Smile
В магазините на " Лайф' на Сторгозия или  на 3 март или в  9 квартал...има ли  щандове на парфюмите на 'Парфен".? ..Кой от който е район може да отговори....Много благодаря предварително... bouquet
Мисля, че на Сторгозия има, но утре ще проверя със сигурност.

# 817
kati_v
Oгромно благодаря  bouquet

# 818
На Сторгозия има щанд с парфюми в Лайфа, но не знам на коя марка са.

# 819
  • Разпиляна във въображението
За първи път чувам за фестивал в Кнежа. Може ли информация?

Аз съм се замислила за къща в близките и малко по-далечни селца, но цените не са малки. Моят каза да спра да търся, докато не му увеличат заплатата с 20% /после се замисли и закова % на 50/

# 820
Мирел, радвам се да те ,,видя,, Simple Smile
Мъжете да си говорят каквото искат:) Мен Родопите ме омагьосаха завинаги и съм в процес на издирване на къщичка по родопските селца. ЦЕните и там са доста високи , но все се надявам , че ще се появи моето къще...Прави ми впечетление, че доста млади хора се заселват по Родопските села. едната млада двойка развиват ,,урбекс туризъм,,, други са купили местното читалище и са го ремонтирали. ..

# 821
Програмата.

Има ли в Плевен индийски магазин? Искам летни дрешки от много тънките памучни материи - кенар, тензух - някакви идеи къде да намеря?

# 822
Преди имаше, но не знам дали още стои. В търговския център преди МОЛа на центъра, 2-3то магазинче навътре.

И още едно събитие за тази седмица,
участие на група Туна от университета Алкала де Енарес.
В петък от 20ч пред театъра ще има серенада и след това на големия площад пред фонтаните.

https://www.facebook.com/events/1636165443358928/?acontext=%7B%2 … =1499840789630247

# 823
Програмата.

Има ли в Плевен индийски магазин? Искам летни дрешки от много тънките памучни материи - кенар, тензух - някакви идеи къде да намеря?
В комплекса на Цветан Спасов, където се плащаше Еврокома, имаше едно време, но не знам има ли ги още.

# 824
  • Разпиляна във въображението
Иии, жалко. Моят баш тези дати, когато е фестивала в Кнежа, е дежурен, а после ще релаксира.

Biserka_a, вчера гледах снимки от с.Пирин. Красиво място, но толкова рушащи се стари къщи... Там бил сниман филма "Писмо до Америка".

Общи условия

Активация на акаунт