ПЛЕВЕН 157

• 165 633
  • 1 026
  •   2
Отговори
# 90
Добре ми звучи,за мен също е важно да няма припряност. Тя всява паника.
Още не съм записала ЛЛ на децата, те още 20 дни така или иначе няма да са тук и не ми е спешно. А за 2-ро ДКЦ някакви мнения няма ли?
А кое беше това второ ДКЦ? До централна поща или на барата в близост до Шел? Щото аз имам препоръка за една д-р Томова, която сега има кабинет в една от уличките на старата главна, в новата поликлиника на Св.Пантелеймон. Томова преди да стане ЛЛ беше педиатър по специалност и с дечица, а и въобще си е много внимателна и точна лекарка.
Патетояке - защо ти е неудобно да питаш за парите? В реда на нещата е да искаш отговор на тоя въпрос за да прецениш дали ще ги избереш. Ако пък не искаш да те познаят какво пречи да позвъниш на регистратура Авис медика и да питаш?

ДКЦ II e до пощата.

# 91
  • Шумен
Препоръчайте ми детски зъболекар. Днес малката е водена от баща си в Шумен, имала три зъбчета за правене. Започнали са работа по едно, но за другите две няма да има време. Трябва ми човек с подход към децата, миналото лято уж ми препоръчаха в Шумен една цял месец отиде за един зъб и ми стресира детето. Накрая отказваше да отвори уста Sad

# 92
  • Плевен
Доволна съм от д-р Киров, син на Заркова - не е детски, но малката на 6 много добре понесе 3 пломби. Явно го хареса, не плака и не се плашеше , че отива пак.

# 93
Здравейте съгражданки Simple Smile
Искам да Ви попитам и по - конкретно мамите мнение за д-р Богданова Ависа? Simple Smile

# 94
Момичета, знаете ли дали заведението на Кривите огледала в "Кайлъка" предлага храна, или е кафе? Не съм ходила досега, и се чудя може ли дасе хапне там.А Кривите огледала работят ли?

# 95
Кривите огледала работят, но за ядене не съм сигурна, мисля че има кебапчета, кюфтета, картофки.

Да каже, че вече намерихме място за кооператива ни.
Има още свободни места, някой ако желае, плановете ни са да почнем от септември.

За повече инфо тук
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1255306101147375&set … ype=3&theater

# 96
  • Плевен
Здравейте извинявам се ако е писано но някой може ли да ми каже таксата в детска ясла Латинка благодаря Simple Smile

# 97
Здравейте! Спешно ми трябва майстор за лепене на плочки в банята на приемлива цена. Благодаря предварително!

# 98
Не мога да помогна, защото нашият си остави ръцете направо!
И сега се чудя откъде да намеря майстори за голям ремонт на апартамента - В и К, паркет, стени...Ако познавате някой, на когото може да се разчита за съвестна и качествена работа и да не дере кожи, моля, кажете.

# 99
 Нашите плочки в кухнята и банята са лепени от един и същ майстор. Работи прецизно и цената е приемлива, дори ниска. Ако искате мога да ви пратя телефон на лични. Не съм сигурна обаче дали се занимава и с ВиК.

# 100
Разбира се, пишете ми. Много съм ви благодарна!

# 101
Много моля да ми препоръчате добър детски невролог в Плевен!
В болница " Авис медика" има ли изобщо детски невролог?

Благодаря предварително! bouquet

# 102

В Плевен детски невролог е д-р Валерия Маринова. Преглежда в ДКЦ 2.

# 103

В Плевен детски невролог е д-р Валерия Маринова. Преглежда в ДКЦ 2.

Много моля за някакво мнение за нея или за  д-р Соня Дачева.
https://zdravenspravochnik.com/%D0%B4-%D1%80-%D1%81%D0%BE%D0%BD% … 0%BE%D0%BB%D0%B5/

Не сме от Плевен и искам да преценя при коя от двете е по - добре да отидем.

# 104
Само не при Дачева! За Маринова съм чувала, че е груба, но Дачева е  некомпетентна, от личен опит го казвам и от мнения на познати майки

Общи условия

Активация на акаунт