ПЛЕВЕН 157

• 165 649
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 105
И аз не препоръчвам Дачева. Работя с деца с увреждания и съм чувала доста негативни отзиви от родителите им.

# 106
 Много благодаря за отговорите, мили майки! Ще се насочим към д-р Маринова тогава!
Бъдете здрави и щастливи!

bouquet

# 107
Здровейте дами! Бременна съм в 5 месец, но се оказа, че следящата ме докторка също е бременна, та моля да ме насочите към добър лекар в Авис Медика. Дилемата и Богданова или Петрова. А и ако някоя знае как са цените за раждане там ще съм благодарна ако сподели, че никъде не откривам информация.

# 108
  • Плевен
Здровейте дами! Бременна съм в 5 месец, но се оказа, че следящата ме докторка също е бременна, та моля да ме насочите към добър лекар в Авис Медика. Дилемата и Богданова или Петрова. А и ако някоя знае как са цените за раждане там ще съм благодарна ако сподели, че никъде не откривам информация.
Здравей!
Аз също съм бременна в 5-ти месец и съм се насочила към Авис Медика. Ходя на консултации при Славов. И мен живо ме интересуват цените за раждане там.

# 109
И друг път съм се чудила, но сега просто питам - защо не позвъните по телефона до Авис Медика и да питате за цените? В нета има всякакви контакти свободно.

# 110
А аз се чудя защо просто не попитат лекарят, който ги следи...
А цените отдавна са сходни...850лв естествено,  950лв. секцио.
Освен ако няма промяна за последната година.
Аз лично в Авис Медика не бих родила...но наплив . голям има.за.там.

# 111
Аз съм при д-р Боданова.Внимателна и усмихната е.Живот и здраве ще раждам Февруари при нея в Авис Медика 1000 - 1200 лв е , но не раждаме всеки ден.До сега съм лежала 2 пъти там - всички са любезни от докторите чак до санитарките.

# 112
Имате ли някоя свястна и кадърна шивачка наум в Плевен, да ми препоръчате? Да ида да я питам за бална рокля колко ще ми вземе, но да е проверена, не някоя модистка измислена.

# 113
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета!

Идвам с една молба - търся мнения за Комлед и английския език. Още по-добре, ако има наблюдения и върху Европа. За Бъчварови доста съм слушала.
Благодаря.

# 114
Здравейте, момичета!

Идвам с една молба - търся мнения за Комлед и английския език. Още по-добре, ако има наблюдения и върху Европа. За Бъчварови доста съм слушала.
Благодаря.

Добър ден. Специално от тази школа "Комлед" не останах доволна. Преподавателят ми, който преподаваше, не знаеше и той добре английски език, а е тръгнал да преподава. Другото негативно нещо е, че нивото, което са се записали хората, не отговаря на тяхното ниво на знаене на английски език, и така дърпат другите членове на групата надолу с постоянното си неразбиране.

А английският езиков център "Бъчварови" се преподава само на деца. Ако искате да запишете детето си там, направете го. Това е най-добрата езикова школа в Плевен. По-скъпо Ви излиза, но по-добре да платите по-скъпа цена и да обучат детето Ви както трябва, отколкото да платите по-ниска цена и детето Ви да не научи нищо.

А за училище "Европа" нямам наблюдения. Чувала съм противоречиви отзиви за езиковото обучение там.

Ако търсите курсове по английски език за Вас самата - препоръчвам Ви или училище "Европа", или най-добре да ходите на частни уроци.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 12:07 от Jennifer_w

# 115
   Добър ден.

Препоръчайте ми добър невролог и уролог в Плевен!

Благодаря предварително за оказаните Ви препоръки!!!

Приятен ден на всички и хубава почивна Неделя!

# 116
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета!

Благодаря.
А английският езиков център "Бъчварови" се преподава само на деца. Ако искате да запишете детето си там, направете го. Това е най-добрата езикова школа в Плевен. По-скъпо Ви излиза, но по-добре да платите по-скъпа цена и да обучат детето Ви както трябва, отколкото да платите по-ниска цена и детето Ви да не научи нищо.

Притеснява ме темпото на обучение.

# 117
Кажете някой зъболекар - хирург, който работи със здравна каса? Искам да си извадя долен мъдрец.

# 118
Кажете някой зъболекар - хирург, който работи със здравна каса? Искам да си извадя долен мъдрец.
Николай Нешев от 7 години ходя при него! ул.Иван Вазов 27(има магазин за био , диетични , зърнени храни) тел. 0887 397925

# 119
Много, много благодаря! Видях се в чудо, никой не ще да вади долни мъдреци...

Общи условия

Активация на акаунт