ПЛЕВЕН 157

• 165 696
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 150
Да, за тях става въпрос.

# 151
И на мен ми трябват две точки 😊
Моля препоръчайте ми детски кът за рожден ден за 2годишни. Чудя се и за аниматор, ще са 6 деца от 1.6 до 2.,дали ще им е интересно? Благодаря!

# 152
  • Разпиляна във въображението

Имам две точки  Laughing

# 153
Моля препоръчайте ми детски кът за рожден ден за 2годишни. Чудя се и за аниматор, ще са 6 деца от 1.6 до 2.,дали ще им е интересно? Благодаря!
Пицария Colombiana над Jysk магазина.Бях на 2 рождени дни там(детски)  и ми се видя много удобно за родители с деца и детски рождени дни  Crazy

# 154

biasna_kalinka ми даде 4 точки, а на мен ми трябват само 2. Ако някой още е на зор да свирка  Grinning

# 155
Момичета, ще ми препоръчате ли читава фирма за профилактика на климатици?

# 156
Здравейте. Търся педиатър - хомеопат. Но съм от друг град. Изобщо може ли така ?

# 157
Здравейте. Търся педиатър - хомеопат. Но съм от друг град. Изобщо може ли така ?

Доколкото ми е известно има само 1-2-ма доктори хомеопати в Плевен. В Плевен дали изобщо може да се намери хомеопат. Също търся хомеопат за себе си и попадам само на една жена, чийто кабинет е някъде на улица "Дойран".

# 158
  • Шумен
Аз лятото нали търсех мнения за ЛЛ, лекаря на който се спрях има специалности детски болести и хомеопатия. Но още нямам лични впечатления и затова не смея да препоръчам, приятелка ми говори за него.

# 159
Десито, може ли информация повече? Ако искаш и на лс. Моля те.

# 160
Здравейте, знаете ли от къде мога да купя надуваема цифра с хелий за рожден ден?

# 161
  • Плевен
Здравейте, знаете ли от къде мога да купя надуваема цифра с хелий за рожден ден?
Магазинчето Джунджурийка до Ростов или онова за опаковане, пак близо до хотела.

# 162
Здравейте.Купувам тристаен,четиристаен апартамент в Плевен,тухла,без Дружба,спешно.На лично

# 163
Здравейте! Бихте ли ми казали дали има градски транспорт от района на ж.п.гарата до КАТ?

# 164
Дар, няма транспорт. Пеша, или с такси.
Друг вариант е да се качиш на автобус за Буковлак и да слезеш на КАТ ако ти спрат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт