ПЛЕВЕН 157

• 166 905
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък съм изключитилно доволна от Давидова.
Спести сериозно и продължително лечение на дъщеря.ми с нещо далеч по-просто, но ефективно. И по-евтино.
При нея е пълно с хора...така че едва ли ходят там от нямане къде другаде.

# 436
Здравейте, моля за някакви впечатления от басейна зад полицията, не знам как се казва. Най-вече ме интересува температурата, чистотата и дълбочината на водата. Топло ли е, има ли сешоари, изисква ли се плувна шапка...За дете става дума.
Че той този басейн работи ли още като басейн? Струвами се ползва се само като допълнение към интериора като екстра на разни детски партита. Иначе на фона на Вазов си е чиста локва по размер, но за по-малки дечица 4-5г. е добре. Помня стаичките за преобличане не бяха големи, но има душове и е топло. Плувна шапка се изисква разбира се.  За сешоар не помня, май си носехме. Но все пак сигурни ли сте, че там има уроци по плуване?

# 437
Аз пък съм изключитилно доволна от Давидова.

Честита нова година.
Просто се закачам за теб. Силно съжалих че отделих време да изчета 99+ мнения, които бях пропуснала. Радвам се че повечето от вас не ви разпознавам по никове, което ще рече че измежду реалните ми познати от тук няма толкова много специалистки по профилиране на доктори. Въобще не си поплювате в поставянето на етикети и компететно осиране на докторски имена. С положителност няма да продължа да ви чета с изключение ако имате някакви директности към мен и моето мнение.

# 438
nomadka, така и не разбрах какъв точно е проблемът Ви с моето мнение, въпреки че изчетох поста 2пъти.

Пита се за специалист, споделям лично мнение за цитираната д-р Давидова.
Естествено е да има и доволни и недоволни. От посещението ми при нея с детето ми, в продължение на 4месеца, от отношението към нас, както и към други пациенти, съм си направила изводи.
Ако Вашето мнение е различно, то сте свободна да го изразите.

А дали ще ме четете, или не...си е изцяло ваше решение и мен по никакъв начин не ме засяга.

# 439
Някой да има актуален телефонен номер на д-р Капсъзова? ( зъболекар, орална хирургия)

# 440
Някой да има актуален телефонен номер на д-р Капсъзова? ( зъболекар, орална хирургия)

Не е в България от много години вече. Още не мога да се примиря с този факт. smile3518

# 441
Здравейте, моля за някакви впечатления от басейна зад полицията, не знам как се казва. Най-вече ме интересува температурата, чистотата и дълбочината на водата. Топло ли е, има ли сешоари, изисква ли се плувна шапка...За дете става дума.
Че той този басейн работи ли още като басейн? Струвами се ползва се само като допълнение към интериора като екстра на разни детски партита. Иначе на фона на Вазов си е чиста локва по размер, но за по-малки дечица 4-5г. е добре. Помня стаичките за преобличане не бяха големи, но има душове и е топло. Плувна шапка се изисква разбира се.  За сешоар не помня, май си носехме. Но все пак сигурни ли сте, че там има уроци по плуване?
Басейните са на един и същи собственик. Доколкото знам, там са малките и начинаещите. Топло е, сешоар даваха на рецепцията. Чисто е и без шапка не пускат.
Но информацията ми е стара, сега не знам как е. Най-добре е да се попита на място.

# 442
Работи басейнът. Колко градуса е водата, знаете ли? Защото ми отговориха "подходяща за плуване"...да не би да е студена?

# 443
Мисля, че около 30 я държат. Имат термометър и я следят, не се притеснявай. Също следят и чистотата.

# 444
Благодаря!

# 445
Здравейте, ако има някоя мама, на която детето в момента е в трети клас в Иван Вазов или Христо Ботев, моля да сподели някакво мнение за учителите и самото училище. Опитвам се да намеря някаква информация, но нищо не намирам, а ми предстои избор на училище за синът ми другата година. Може да ми пишете и на лични.

# 446
И аз се интересувам от преподаващите на трети във Вазов и Музикалното.

# 447
Каква информация ти е нужна за Музикалното училище?

# 448
Как е обстановката - като дисциплина, деца, отношение на преподавателите; научават ли достатъчно децата - разбрах, че началните са по цял ден; мнение за учителките, които ще поемат пърокласници през 2018/2019. Също ако имате идея дали тази есен ще има подготвителен.

# 449
в началния курс всичко зависи от това, какъв учител ще се падне на класа. Каквито и да са децата, ако учителят има подход - работата върви. С учениците се отнасят като  към личности, а не е всичко ,,на конвейр,,...
 Децата от началния курс са на занималня по желание. Дъщеря ми не ходи. Учи в къщи, свири и си подрежда индивидуално програмата за подготовка. Учи се много сериозно, който си мисли ,че в Музикалното не се учи е в голяма заблуда Laughing Натоварени са повече, отколкото в другите училища, защото освен с учебния материал, децата трябва всеки ден да отделят време и за свирене. Имат концерти, свързани с музикалния инструмент, който изучават...
За последните 4 години, само една  една група с предучилищна група,чака че едва ли ще има.
 Мога да попитам за 2018/2019 г, кои учители ще водят клас/ класове.

Общи условия

Активация на акаунт