ПЛЕВЕН 157

• 166 898
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 600
Някой може ли да ми препоръча майстор за вътрешни ремонти (боядисване, тапети, такива неща).

# 601
   Благодаря за препоръките. За д-р Стратев четох два-три негативни мнения за него. Ходих при д-р Дунев и въобще не ме излекува и беше твърде ироничен. Какво ще кажете за д-р Гаврилов в "Света Марина"?

# 602
От личен опит бих ти препоръчала да д- р Калоян Давидов.  Завеждащ  отделението е в Токуда, но преглежда и в ,,Панталеймон,,. Обади се там и питай кога ще е  в Плевен. само той даде точната насока за лечение. Ако искаш, мога да ти дам координати на д- р Давидов, в случай на нужда.

# 603
Някой може ли да ми препоръча майстор за вътрешни ремонти (боядисване, тапети, такива неща).
До преди два дни и аз бях в търсене. Положението е отчайващо, но мисля, че намерих. Да видим какво ще стане.

# 604
това си е цял късмет да намериш майстор в Плевен. И ние ще правим козметичен ремонт това лято, но съм в  чудене къде ще го търся този майстор...

# 605
До преди два дни и аз бях в търсене. Положението е отчайващо, но мисля, че намерих. Да видим какво ще стане.
Моля те, ако си доволна, прати координати.

# 606
Момичета, някой има ли връзка с Nomadka?  Писах и на Лд, но не е влизала отдавна, а ми се иска да ми даде малко инфо относно зъболекар.

# 607
От личен опит бих ти препоръчала да д- р Калоян Давидов.  Завеждащ  отделението е в Токуда, но преглежда и в ,,Панталеймон,,. Обади се там и питай кога ще е  в Плевен. само той даде точната насока за лечение. Ако искаш, мога да ти дам координати на д- р Давидов, в случай на нужда.

Да, искам да ми напишете координатите на д-р Давидов и телефонен номер да ми напишете.

# 608

Да, искам да ми напишете координатите на д-р Давидов и телефонен номер да ми напишете.

Писах ти на ЛС.

# 609
Моля те, ако си доволна, прати координати.
Чакай да започнем, после да приключим и ще споделя  Simple Smile. За сега в средата на април ще е старта. За финал още не говорим....

# 610
nomadka, така и не разбрах какъв точно е проблемът Ви с моето мнение, въпреки че изчетох поста 2пъти.

Пита се за специалист, споделям лично мнение за цитираната д-р Давидова.
Естествено е да има и доволни и недоволни. От посещението ми при нея с детето ми, в продължение на 4месеца, от отношението към нас, както и към други пациенти, съм си направила изводи.
Ако Вашето мнение е различно, то сте свободна да го изразите.

А дали ще ме четете, или не...си е изцяло ваше решение и мен по никакъв начин не ме засяга.

О, това е някаква грешка в цитирането ми. Нямам нищо против мнението ти в случая. Пък и въпреки моментното ми възпаление тогава, нямам против ничие друго мнение, тъй като мненията са като задниците - всеки го има. Популярен цитат. Бях се ядосала че загубих ценно време, което можех пълноценно да употребя по работа, а в случая изчетох поредица от негативни мнения в медицинския справочник с име "Беге мама Плевен група" и ми дойде в повече. Първо че пропилях половин час в надежда, че ще мерна някакви свежи млади майки, които говорят за плетки и любовници, нерде и за някоя среща форумска в очакване, а намерих озъбили се мадами вещи по всякакви медицински специалностти, които с лека ръка отричат тоя и оня. В същото време си давам сметка, че и сега си губя времето, но се почувствах длъжна да ти обясня техническата грешка, която съм допуснала. Не мога да не отчета обаче любезното ти обръщение на Вие, може би редно като следствие след фейзбучното ни разприятеляване.

# 611
Момичета, моля За съдействие!
ако някоя от вас може да препоръча добър зъболекар за кореново лечение , моля да сподели.
Вече втора зъболекарка ми провежда кореново лечение на два зъби, и пак не са добре запълнени каналите  ooooh!
Има ли въобще ендодонт в Плевен или поне зъболекар в Плевен , който да провежда успешно кореново лечение?
Ако някоя от вас е провела успешно кореново лечение в Плевен, моля да сподели при кого...Отчаяна съм...

# 612
Бисерка, ще ти дам координати по-късно, че не се сещам.за фамилията му в момента.
Работят в един от блоковете под хотел Балкан, той и дъщеря му.
Много съм доволна и за себе си и децата.

# 613
Sesylle, ще съм ти благодарна. Ти провеждала ли си при него кореново лечение или си чувала за него, че се справя успешно с кореново лечение?
Маса пари хвърлих по зъболекари и как пък един не си свърши работата...Добре, че си направих снимка сама след лечението, иначе така щях да си сложа мост на неизлекувани зъби след,,лечение,,. Аз съм си виновна, че се спрях на много рекламираща се в нета зъбарка...

# 614
Бисерка, ходила съм няколко пъти при него, голямата дъщеря съм водила.
Включително и когато бях бременна ми лекува 2мъдреца, точно за да не ми слага упойка и да ги вади. Така че човека ги направи с вадене на нерви, попълване на канали и т.н.
Доволна съм и не са мръднали вече 4г.

Ето това е
http://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5% … 0%B5%D0%B2%D0%B5/

Общи условия

Активация на акаунт