В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
И аз си харесах няколко модела колички и май ще търся по-скоро 2 в 1 отколкото 3 в 1. Кошчето за кола мисля да бъде отделно.

Да ви питам вие епилирате ли се?
При мен сякаш окосмяването почти изчезна на крака и ръце, но за сметка на това ми се появиха по корема #Cussing out и гледам през 2-3-4 седмици да се минавам там с епилатор. Не ме боли, само ме притеснява шумът да не е вреден за бебо. Вие какво ще кажете?

# 706
И аз си харесах няколко модела колички и май ще търся по-скоро 2 в 1 отколкото 3 в 1. Кошчето за кола мисля да бъде отделно.

Да ви питам вие епилирате ли се?
При мен сякаш окосмяването почти изчезна на крака и ръце, но за сметка на това ми се появиха по корема #Cussing out и гледам през 2-3-4 седмици да се минавам там с епилатор. Не ме боли, само ме притеснява шумът да не е вреден за бебо. Вие какво ще кажете?
Блазе ти......Моите нямат изчезване.Сега се чекна отдолу но скоро моя трябва да ме бръсне,голямо пуфтене пада Joy

# 707
Здравейте и аз работя и не мога много да се включвам тук Simple Smile Да се похваля и аз си купих възглавница на Lorelly, изпрала съм я и днес вече мисля да я ползвам и моята няма калъфка, иначе щеше да е по-добре, струва даже 19.80лв. Аз съм вече в 20 г.с. с термин 31.10, но от 2 седм го усещам бебчо да ме рита даже при определени пози в офиса явно не му е удобно много и ме подбутва.. Вечер също ако лежа по гръб, докато чета книжки пак ме подбутва. Иначе си купих книгата " Моето бебе" от 1-3г. на Ан Бакюс не е лоша Simple Smile. Количка съм си харесала Mutsy, но още не съм решила дали ще бъде тя. Иначе една приятелка си купи на Bexa, полски и е мн доволна, но гумите са помпещи.

# 708
Моята количка е x-lander и е полска и мога да кажа само хубави неща за нея, аз съм много доволна от нея. Не знам защо ви плашат толкова помпащите гуми, нали не си представяте че преди всяка разходка ще ги помпате? Аз за 2 години ползване ми се е налагало 2-3 пъти да ги помпам. като ходих за храната на малката минавах покрай една гумаджийница и ги помолвах да ми ги напомпят, даже и пари не са ми взимали, и при това съм си бутала без никакви проблеми количката до тях. Иначе веднъж спуках гума в един пирон, но мъжа ми я смени, вътрешната струваше 4-5 лева от магазин за колелета.В магазините за колички са малко по-скъпи,но пак не е кой знае какво 10-15лв. са. Аз лично мисля че те возят много по меко и приятно и дори държах да са помпащи като избирахме количката.

# 709
Аз също съм ЗА помпащите гуми, возят меко и са перфектни за нашите улици. Когато я ползвах обаче, живеехме в Гърция и до нас имаше парк с едни малки бодилчета, приличащина пирони, които капят от едни дървета Simple Smile Та всеки ден някоя от гумите беше спукана, иначе към количката си имам помпа, не ми е било проблем да си ги напомпам и самичка, обаче с пукането е друга работата Simple Smile

# 710
ясно ами при нея за 8 месеца 4 пъти й се спука гума Simple Smile иначе е готина количката

# 711
  • София !
Здравейте!  Hug

И аз още не съм решила каква количка ще взимаме.
На малката тази не е с помпащи гуми и си бях доволна честно казано.
Имам една приятелка с количка с помпащи гуми, наистина е доста удобна и върви много леко. Честно казано ми харесва. Обаче тя много често пукаше гуми и помня, че доста скъпо и излизаха новите /може би зависи и от модела все пак/. Иначе самото помпане няма да ми е проблем, понеже ние си имаме такава помпа и освен това и гумаджийница има близо до нас, така, че това не е проблем. По-скоро ме притеснява това да не пукам гумите често  Simple Smile Ама това в случай, че си купя количка с помпащи гуми де, все пак още не съм решила каква ще е.

# 712
ами много ме учудвате наистина, при нас дори асфалт няма на места, минавала съм през няма да ви казвам какви терени и натрошени стъкла  е имало и не съм пукала гуми. То все пак си има външна дебела гума, която би трябвало да предпазва. Иначе да солено излиза като си купиш гумата от магазина за колички, като отидеш в магазин за колелета и дадеш размерите цените са наполовина ,да не казвам и 1/3. Просто наистина за 2 години ползване аз само веднъж спуках гума. Тогава звънях за нова в магазина от който купих количката и трябваше да поръчат,че нямали налична и много се ядосах в първия момент. До офиса на мъжа ми обаче има голям магазин за колелета и той отскочи да провери, въпреки че ни съмняваше да разполагат с такъв малък размер, е имаха и цената беше точно 1/3 от дадената ми от магазина за колички. 
Външни гуми не сме сменяли,то няма и нужда - те са по 30-40лв./броя .  Но аз поне не виждам причина да ги сменяме.

# 713
1300 беше най-новият модел в магазин Слънчице, те май са и вносителите на количките. Хареса ми, защото беше с мек кош, който може да се сгъва и няма да заема много място. Аз съм си  харесала Кара, но не е ясно дали ще има внос от тях, докато родя. Засега дебна по магазините.

Аз си се епилирам смело, само че в момента с кола, а не с фото епилация.

# 714
Видях, че сте писали за епилиране.
Аз сега се справям с епилатор + ленти .
 Ами как ще се оправяме " отдолу" след някоя друга седмица?  Joy

# 715
Аз се успокоявам с факта, че все още коремчето ми е малко и се справям с епилирането ( и отдолу Laughing)
В горния си пост питах, но никой не ми отговори: някоя от вас епилира ли си и корема?  Embarassed Аз там получих окосмяване #Crazy

# 716
Аз преди ходех на кола маска, ама сега като съм пазач на леглото и с епилатора навсякъде, станах голям спец и на интимната зона даже. И аз имам малко повечко косъмчета по корема, ама махам само по-видимите 4-5, страх ме е от контракциите.
Гледам и колички обсъсъждате, аз чета само и се ориентирам, но до тука много харесвам пег перего, обаче не ми се дават такива пари, евентуално ако околните са съобразителни и не ми подарят куп боклуци, а пари може да се замисля. Ако не може би някоя по-евтина сега- полска, или дада парадисо, или ретрус, а като поотрасне една лека лятна и готово.

# 717
На мен тумбакът ми е огромен и хич не мога сама да се епилирам Mr. Green На корема имам 1-2 косъма и ги махам с пинсета. Иначе става страшно Sick

Относно количка и столче за кола не мисля да пестя, но пък повече от 2 хиляди сумарно не ми се дават. И съм в голяма чуденка какво и как да комплектовам.

# 718
И на мен на корема ми се появиха косъмчета. По-тъмните и тези които ми изглеждат страшни ги махам с пинсета. Мисля че, след като родя ще трябва да ида на епилация на цялото тяло.
Иначе, вече и тъмната лента на пъпа започна да ми се появавя. Но пък си мисля, че гърдите ми омекнаха  Thinking

# 719
Ама и моите гърди станаха много меки, съвсем до скоро страшно ме боляха, а сега са едни меки  и отпуснати  newsm78. А от няколко седмици на моменти усещам все едно нещо ми мокри зърната, ама нищо не виждах, докато не ги издебнах и забелязах малки прозрачни капчици.
Кристи, за до 2000 има огромен избор, ти нали беше набелязала колика или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт