Август наближава бясно ,а на бебо вече му е тясно

• 46 583
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Аз в момента съм на море, но аз съм си от Бургас и просто съм на гости на мама и тате Simple Smile Не можех да преживея факта, че ще остана без море това лято. На плажа е много хубаво, стига да не ходя по големите жеги, гледам до 11-11 и нещо да се изнеса. Лекарката каза, че може, само да се мажа с фактор 50 и да си седя под чадъра. Под чадъра, ама веднага хванах тен Wink

# 556
Аз в момента съм на море, но аз съм си от Бургас и просто съм на гости на мама и тате Simple Smile Не можех да преживея факта, че ще остана без море това лято. На плажа е много хубаво, стига да не ходя по големите жеги, гледам до 11-11 и нещо да се изнеса. Лекарката каза, че може, само да се мажа с фактор 50 и да си седя под чадъра. Под чадъра, ама веднага хванах тен Wink
студено ли е морето мъжо ще ноже ли да се къпе

# 557
студено ли е морето мъжо ще ноже ли да се къпе
На мен ми е студено за къпане, но доста хора си влизат без проблем. На мъжете особено съвсем не им е студено.

# 558
И аз ходих миналия петък на плаж, ама и аз съм на морето, макар, че мислех , че няма да ходя, но си викам защо да не отида за малко с приятелки, сиг ще ходя от време навреме, но не като плаж ами с приятелки да се видя там, че те лятото само на плажа висят, няма къде другаде да ги видя. И аз под чадъра бях, краката само пеках, до водата не съм ходила, дружа год по това време става за къпане, хората влизат. Малко не удобно беше, не можах да си намеря място на пясъка ,нямаше шезлонги там и после контракции имах малко, защото все както и са застана ми беше под напрежение корема

# 559
Как ми се ходи само на морееее, ей така дори само да го помириша  Grinning Но и ние няма да стигнем до него това лято. Ние в 30-тата седмица бяхме 1400 гр, според доктора теглото е нормално.
А колкото до ставането нощем - и да пия, и да не пия течности все си ставам поне по 3 пъти на нощ. Да не говорим, че сънувам постоянно някакви глупости и не мога да спя спокойно.

# 560
И аз много сънувам, все щуротии. Взе да ми прави впечатление, че много народ около мен забременя... вие имате ли такива наблюдения?

# 561
Мда, че някои даже вече родиха. Масово момчета. Поне в моето обкръжение - роднини и близки приятели, поне 7 двойки имат вече бебе или чакат. Grinning

# 562
  • Пловдив
Бременни винаги е имало. Просто преди не сме им обръщали внимание. Simple Smile

# 563
Аз откакто съм в почивка и не ходя на работа (3-4 дни) сънувам като луда, всякакви хора. Явно напрежението излиза.
А иначе тази година има някакъв Baby boom, всичко живо ще ражда Simple Smile

# 564
И аз много сънувам, но аз имам и проблеми и заради тях още по гадни сънища  Sad . Иначе и около мен много бременни , всички с момчета да, само аз момиче, доста родиха вече тази година, други ще раждат, до скоро аз бях последна в списъка, мн гадно така, всички ще могат да ги разхождат вече лятото , а аз чак следващото, дано есента и зимата да са топли. Преди няколко дена обаче разбрах за една позната, че и тя е бременна и дек ще ражда, така, че вече не съм последна. А за бременните винаги ги има и според мен , но не съм им обръщала внимание , затова сега мн ми се струват, а улиците и морската гъмжът от колички с бебета

# 565
Мда, че някои даже вече родиха. Масово момчета. Поне в моето обкръжение - роднини и близки приятели, поне 7 двойки имат вече бебе или чакат. Grinning

И при мен масово момчета се родиха на колежки и колеги , и роднини. Аз също чакам момченце:)) явно мъжка година:) от 10 бебета , които се народиха в обкръжението ми , само две са момиченца:))

# 566
  • Пловдив
 И около мен всички родиха момчета и аз също чакам момченце. Ще има дефицит на момите.  Grinning Или накрая ще има изненади уж момче пък накрая момиче  Laughing

# 567
Здравейте, ние на края на 29та седмица бяхме 1230гр. Иначе покрай мен са само момичета а аз съм с момче, няма кой едни гащи да ми даде  Laughing На море ще ходим за 4 дни сега от 25 юни, само се чудя дали да влизам във водата  newsm78 .

Сега ме притеснява, че от вчера ме боли ниско долу в дясно Sad като вървя особено или стана ми опъва и тогава започва болката. Когато съм седнала не ме боли и се чувствам нормално. Звънях на лекарката ми ама е в отпуска точно сега, връща се след 2 дни и се чудя да ходя ли при друга или да чакам  Confused На някой случвало ли му се е подобно нещо, дайте съвет  Rolling Eyes

# 568
  • Пловдив
mnn10 , аз имам болежки от ляво, но когато рита бебчо. някой път като се завърти ме наболява и от дясно, но много рядко. Според мен са нормални такива болежки , все пак матката се разпъва, органите се притискат, все нещо ще има което да ни боли. Ако не ти мине няма какво да се тормозиш, отиди някъде да те погледнат.

# 569
Здравейте! Направих си тест за гестационен диабет и резултатите са готови, но чак утре може да ми ги погледне доктор...
Може ли някой да ги разчете  Tired

Глюкоза 1 - 4,97 (0 мин.)      Референтна област - 2,8 - 6,1
Глюкоза 2 - 9,19 (60 мин.)
Глюкоза 3 - 6,39 (120 мин.)

Общи условия

Активация на акаунт