Август наближава бясно ,а на бебо вече му е тясно

• 46 584
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Може да пишеш в темата за хормоните на Денис, тя ще ти отговори най-коректно.

# 571
Здравейте! Направих си тест за гестационен диабет и резултатите са готови, но чак утре може да ми ги погледне доктор...
Може ли някой да ги разчете  Tired

Глюкоза 1 - 4,97 (0 мин.)      Референтна област - 2,8 - 6,1
Глюкоза 2 - 9,19 (60 мин.)
Глюкоза 3 - 6,39 (120 мин.)

Illy, не искам да правя интерпретации, не съм медицинско лице, нпри мен на гладно ми показа 4,7, т.е. в норми. Питах лекаря какво е лечението, ако имам гест диабет и той ми каза- никакво, минаваш на диета. Искаха да правя обременяване заради едър плод.

# 572
Значи не съм самичка,и вие всички като мен ставате по 3-4пъти през ноща.Ох,кога ли ще се наспим ,като безсънните нощи тепърва предстоят Grinning
И мен ме боли ти отляво,ту отдясно ниско корема.Ходила съм на преглед и ми казаха,че е нормално-от разтягането на матката първо,сега пък вече от тежестта...все от нещо.
Ах,морето....тази година ще се размина с него,но догодина неее! Simple Smile

# 573
  • Бургас
И около мен всички родиха момчета и аз също чакам момченце. Ще има дефицит на момите.  Grinning Или накрая ще има изненади уж момче пък накрая момиче  Laughing
Няма да има дефицит на момите Simple Smile Ние чакаме мома, три приятелки тази година и те родиха момичета -  има, има  Laughing

Да ви питам, принципно спя на една страна, предимно на лявата. Сега обаче усещам бебка от лявата страна се е позиционирала - дали като спя наляво ѝ преча и я притискам по някакъв начин или няма проблем? Извинявам се, ако въпросът ми е глупав, но ми е за първи път и не знам дали е ок.

# 574
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Повярвай ми, ако не й е удобно веднага ще те осведоми.  Laughing
Моят младеж направо ми остъргва корема отвътре с петички, когато не му е удобно.
А голямата ми дъщеря веднъж, направо си заби петите в матрака през коремът ми (не се шегувам и преувеличавам) и се протегна, в опит да ме превърти както на нея й е удобно.  Joy

# 575
Повярвай ми, ако не й е удобно веднага ще те осведоми.  Laughing
Моят младеж направо ми остъргва корема отвътре с петички, когато не му е удобно.
А голямата ми дъщеря веднъж, направо си заби петите в матрака през коремът ми (не се шегувам и преувеличавам) и се протегна, в опит да ме превърти както на нея й е удобно.  Joy

Joy Joy Joy
Замисляла съм се дали по някакъв начин не го притискам, но то докато спя няма как да се усетя и аз на коя страна съм се завъртяла. Но определено се намества както си иска, когато си иска, та не се притеснявам особено за дискомфорта му. Намира си начин човека.
Напоследък забелязвам, че ме рита вече горе високо, до стомаха. После защо не мога да се наям. Гладна съм, а няма къде да я поема тая храна.  Mr. Green

# 576
Всички казват да спя на лявата страна, но мен на дясната ми е много по-удобно. Предполагам, че ако нещо не правя на бебето както трябва, то ще си каже? Чудя се, защото нали вдясно има основни артерии, които при лежане върху тях се притискали.

# 577
  • София
Ах , морето...тази година няма да го видим. Страх  ме е да пътувам,а и след прегледа докторката ми каза,че шийката ми е 3см и трябва да лежа повече. Sad
Моето мишле започна доста да си разтяга крачетата,даже видях очертанията на мъничка петичка. Grinning
Спя на която страна му е удобно,иначе ме "строява" веднага с ритниче . Laughing

# 578
  • Бургас
Ясно, срита ли ме ще се обръщам хахах  Laughing

# 579
да се оплача аз пък се сдобих с една от най-гадните ``екстри`` на бременноста...ХЕМОРОИДИ
  newsm45 smile3515 smile3516
ОТВРАТИТЕЛНО

# 580
Здравейте мами, вчера бях на консултация доки каза че бебка е добре има силни тонове и тежи 1.900 кг. 30+5 г.с.

# 581
Лелее Константина браво на вас Peace Hugвсе така да продължавате.
Виктория,не се безпокой доста често след раждането изчезват,но все пак започни с лечение-промивки и мехлемче.Много е дискомфортно и аз получих при предишната бременност,но после всичко отшумя

# 582
А със стриите как сте. Аз се нацепих на кръста, дупето, външната част на бедрата и дори малко над коленете.

# 583
  • Пловдив
А със стриите как сте. Аз се нацепих на кръста, дупето, външната част на бедрата и дори малко над коленете.
Аз се мажа с бебешко олио, но още във втория месец гърдите ми "цъфнаха", а сега и краката отвътрешната страна повече, отвън по-малко. Имам и на паласките малко стрий. Най-интересното е, че единия крак ми е по-нацепен от другия и имам адски много целулит по краката  Cry

# 584
Аз се мажа с бебешко олио, но още във втория месец гърдите ми "цъфнаха", а сега и краката отвътрешната страна повече, отвън по-малко. Имам и на паласките малко стрий. Най-интересното е, че единия крак ми е по-нацепен от другия и имам адски много целулит по краката  Cry
Ооо да, бях забравила...  Laughing и моите крака са целите в целулит, абе прекрасна гледка просто  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт